www.sudzibas.lv Latio Namsaimnieks Nepamatota parada par ūdeni prasīšana.

Latio Namsaimnieks - Nepamatota parada par ūdeni prasīšana.

11.03.2014. saņēmu no SIA Latio Namsaimniek Pirmstiesas Brīdinājumu par parādsaistību summas EUR 417.03 .
Situācija ir tāda ka Dzīvokli neviens nedzīvo un tās parāds ir aprēķināts par ūdeni, kuš nav iztērēts.

Informācija tika nodota uz SIA Latio Namsaimnieks, ar lūgumu pārrēķināt paradu, jo ūdens nav lietots un uz doto brīdi radītai, kuri tika apmaksāti septembrī, nesasniedza apmaksātus radītājus.

Pēc kāda laika man no SIA Latio Namsaimnieks atzvanīja Kundzīte un pateica ka par ūdeni vienalga nāksies maksāt tāpēc ka nebija nodoti ūdens skaitītai. Es pateicu ka ar mieru maksāt par to ko esmu iztērējusi, bet ne par kopējo mājas ūdeni 100 EUR apmērā mēnesī... Diemžēl saprašanas otrā klausules galā nesadzirdēju. Vienojamies ka cīnīsimies katrs par savu taisnību.

Protams es to visu tāpat neatstāšu un iešu tālāk, bet brīdinu arī pārejos, kas saskārās ar minēto uzņēmumu, godīgu cilvēku tur nav! Nevienā mēnesī man nebija rēķinu paradi, tad jāņem no tiem kurš var maksāt???

Anna Osipova-Putivceva.

Komentāri (9)

profils 17.03.2014

Skat. diskusiju par identiskām un līdzīgām tēmām interneta portāla MANASTIESIBAS.lv diskusiju "Foruma" tematiskajā sadaļā "Dzīvokļa tiesības":

http://www.manastiesibas.lv/pun/viewforum.php?id=20

Tajā skaitā - skat. diskusiju konkrēti par "apsaimniekotāju" PRETLIKUMĪGI aprēķinātiem "ūdens patēriņa" apjomiem un klaji krāpnieciskos nolūkos no "klientiem" pieprasītām naudas summām ( t.i. - sākot no komentāra 05.03.2014., 00:17:05 ):

http://www.manastiesibas.lv/pun/viewtopic.php?id=10

Kā arī - ļoti vienkārši un ātri reģitrējoties kā interneta portāla MANASTIESIBAS.lv "reģistrētajam lietotājam", jebkuram interesentam ir iespēja izveidot jeb iniciēt savas, sev aktuālas diskusiju tēmas un piedalīties citu ierosiātās diskusijās jebkurā no 26 tematiskajām sadaļām diskusiju "Forumā".

Veiksmi Jums! ;)

A anna_osipova 17.03.2014

Liels paldies par informāciju. Noteikti to izmantošu.

A Aivars 21.03.2014

Labdien,
Ļ.Cien. Anna Osipova-Putivceva,
pārbaudot Jūsu sūdzībā minētos faktus, pārskatot pārvaldnieka sniegtās atbildes, ir konstatēts, ka neesat ievērojusi dzīvokļu īpašnieku kopības noteikto kārtību ūdens rādītāju nodošanai, tāpēc arī ir iestājušās sekas, ko paredz dzīvokļu īpašnieku kopības noteiktā kārtība un arī MK noteikumi. Dzīvokļu īpašnieku kopība šādu kārtību ir noteikusi, lai disciplinētu dzīvokļu īpašniekus un godprātīgajiem maksātajiem nebūtu jāsedz kaimiņa ūdens patēriņš dēļ tā, ka kaimiņš negribēja, nevarēja, aizmirsa, nokavēja, nekontrolēja īrnieku...
Tāpēc aicinu turpmāk ievērot dzīvokļu īpašnieku kopības noteikto kārtību vai arī to mainīt, savus priekšlikumus un pamatojumu izsakot kārtējā dzīvokļu īpašnieku kopsapulcē vai iesniedzot dzīvokļu īpašnieku kopības noteiktajām pilnvarotajām personām - Jūsu kaimiņiem. Protams, atbilstoši dzīvokļu īpašnieku dotajam uzdevumam, mūsu pienākums ir visu neapmaksāto rēķinu piedziņa, lai neapdraudētu godprātīgo maksātāju tiesības uz nepārtrauktu komunālo pakalpojumu saņemšanu, jo komunālo pakalpojumu piegādātājus neinteresē kāpēc kāds no dzīvokļu īpašniekiem nav iesniedzis rādījumus vai veicis apmaksu. Ja ignorējiet savu kaimiņu tiesības un noteikto kārtību, tiesa izšķirs šo strīdu, taču kaimiņiem katru dienu būs jāskatās acīs. Līdz ar to ir vērts izvērtēt vai tiešām vēlaties turpināt nepildīt saistības vai arī tomēr izprast kaimiņu noteikto kārtību un koleģiāli to ievērot.

Ar cieņu,
Aivars Gontarevs
SIA "Latio Namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs

A anna_osipova 03.04.2014

Augsti godātais Aivara Gontareva kungs,
es iepazinos ar jūsu komentāru. Paldies.
Diemžēl mani neviens neiepazīstināja ar dzīvokļu īpašnieku kopības noteikto kārtību ūdens rādītāju nodošanai. Tāpēc nebiju informēta ka ir jaunā kartībā.
Vienmēr rēķinā tika iekļauti vidēji mēneša radītai, kas bija aptuveni 20 EUR par ūdeni, ja nebija nodoti ūdens skaitītai. Bet sākot ar septembra mēnesi mani vīdēji radītai, Jūsuprāt, izauga līdz 100 EUR mēnesī!!! Visus piestādītus rēķinus maksāju laicīgi un pilnā āpmērā, izņemot par ūdeni, jo tas netika lietots un apmaksāts uz vairākiem mēnešiem uz priekšu. Esmu ar mieru turpināt pildīt savas saistības un laicīgi nodot ūdens skaitītājus, ko arī tagad daru, tāpēc lūdzu Jūs pievērst uzmanību piestādītiem rēķiniem, noņemt mistiskus radītājus par ūdeni, kuri tagad paradās rēķinā, un noņemt paradu, kuru Jūs aprēķinājāt par neizlietoto ūdeni. Ja Jums vajag pārliecināties par ūdens skaitītāju radītajiem, un par to ka tie nav iztērēti un neatbilst tam kas noradīts rēķinā, lūdzu paziņot, es labprāt satikšos ar Jūsu pārstāvi un visu viņam atradīšu.
Uzskatu, ka ūdens starpība nav atzīstama par saņemtu pakalpojumu, līdz ar to dzīvokļu īpašniekiem nav jāmaksā par nesaņemtu pakalpojumu.

A Aivars 14.04.2014

Diemžēl SIA Rīgas Ūdens šos argumentus neņem vērā un pārrēķina gadījumā Jums, atlikumu būs jāsamaksā pārējiem mājas iedzīvotājiem - tieši tāpēc arī īpašnieki ir noteikuši šādu kārtību, kā tas Jums jau ir izskaidrots - pārvaldnieks neizdomā savu kārtību, bet gan ir īpašnieku pilnvarotā persona, izpildot to noteikti kārtību - visi iedzīvotāju lēmumi Jums ir viegli pieejami, atliek tikai sazināties ar Klientu apkalpošanas centru,

Ar cieņu,
Aivars Gontarevs

Dr DooM 14.04.2014

Vo kropļu cirks ne ! ? !

A Aigars1974 25.12.2014

Tiesi ta, udens starpiba nau atzistama par udens paterinu, un dzivoklu ipasnieku likuma 10 punkts, jau nosaka apmaksas kartibu kada ta javeic.Par ko tad isti reketet cilveku..kuram skaititaji dzivokli nedarbojas jo vina tur nav?

A Aigars1974 12.01.2015

Pierekiniet so udens starpibu kadam vientulam cilvekam, vecam vai invalidam.Vins jau neko neteiks tak.Tada prakse ir Rigas namu parvaldniekam.Un Rigas udens ari bus apmierinats.

M Mr X 10.07.2015

Kārtējo reizi kad cilvēks savas neizdarības pēc vaino pakalpojuma sniedzēju...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes