www.sudzibas.lv LatCredit klientu maldināšana

LatCredit - klientu maldināšana

Ļoti dīvaina kompānija, kredīta pieteikšanas procedūra aizņema trīs dienas, nevis 15 minūtes, kā ir rakstīts mājas lapā un neko tā arī nedabuju. Tagad mazliet detalizētāk: Aizpildīju pieteikumu mājas lapā, pārskaitīju santīmu, ka tas rakstīts noteikumos un pie maksājuma informācijas iekopēju to saturu, kas apstiprina to ka es ļauju pieprasīt no VSAA informāciju par maniem ienākumiem. Visu izdarīju tā, ka tas ir rakstīts. Atzvanīja laipna meitene un teica ka esot tehniskās problēmas un man pašam vajag dabūt īsziņu un jāiesniedz viņiem, bet teica, ka ja nauda nav vajadzīga tieši tagad, tad varētu vienkārši uzgaidīt līdz rītdienai un tad viņi paši visu sakārtos. Tā arī sarunājam, jo negribejas pašam neko nekur meklēt un sūtīt.
Nogaidīju visu nākamo dienu, tad uzzvanīju un uzrāvos uz ļoti agresīvi noskaņoto vīrieti, kurš apgalvoja, ka nekādas problēmas viņiem neesot un nebija, ka vakar es runāju ar nekompetentu darbinieci un ja man vajag naudu, tad pašam būs visu jādara. Uz jautājumiem par to kāpēc tad viņu mājas lapā ir aprakstīta cita procedūra un kāpēc viņi paši nezvana lai par to pateikt neatbildēja un tikai atkārtojis ka viņam man priekšā nav jātaisnojas un ka nevajag aizņemt līniju ar visādiem jautājumiem uz kuriem viņam nav jāatbild! Manuprāt info līnija tieši tām nolūkam arī kalpo, vai nē? :) Vislabāk man iepaticies pēdējais arguments no kompānijas pārstāvja puses "Nauda ir vajadzīga Jums, nevis mums vajag Jums to dot, tātad Jums arī jādara visu lai dabūt to naudu"! Ļoti interesanta lieta, laikam tā ir labdarības bezpeļņas organizācija, kura neko nesaņem par kredīta izsniegšanu :)) Katrā ziņā interesanta saruna sanāca. Bet šīs kompānijas pakalpojumus neizmantošu un neiesaku to nevienam citam! Apkalpošanas kvalitāte, kompānijas pārstāvja profesionalitāte un lietišķās komunikācijas prasmes ir tuvu pie nulles.

M

Komentāri (10)

B burunducis 19.02.2013

Latcredit, uzskatu, ka tie arī ir krāpnieki. Vēlējos saņemt kredītu, izdarīju visu kā vajag un pēc min. 10 saņēmu sms, ka kredīts nav piešķirts. Nejautāju arī neko, kas un kāpēc nepiešķīra, vienīgi aizsūtiju uz kontaktiem sms ar prasību atgriezt manu santīmu. Summa nav nekāda bet principa pēc.Man atsūtija līguma noteikumus. Sazvanījos un pieprasīju lai pārskaita uz manu kontu atpakaļ santīmu. Man pateica, ka to nevarot izdarīt, man ir jāsūta rakstiski vēstulē prasība ar visu savu parakstu, vajagot grāmatvedības atskaitēs ko pierādīt. Es teicu, labi, tikai pasta izdevumus segsiet jūs. Saruna aizgāja asā tonī bet naudu, 00.01sant. atteicās pārskaitīt uz manu kontu.Tātad, kuram vēlas piešķir, kuram ne, nepiešķir. Tā santīmos ievāc arī sev papildus naudiņu.

B burunducis 19.02.2013

Žēlot nav vajadzības, uzrakstīju lai arī citi zina par mūsu labdariem un izvērtē vai aizņemties no šīs kompānijas.Protams nabags jau nekļūšu zaudējot santīmu bet mācība gūta.

R Raimonds21 02.03.2013

Latcredit pieder LATEKO, pats vārds jau visu izsaka tiem, kam nācies ar šo uzņēmumu iepriekš saskarties. Pat nezināju, ka 1 santīma maksu ir iespējams atgūt, paldies, burunduci. Apkopojums par šo aizdevēju (ja kādam vajag) ir pieejams http://www.vivuscredit.lv/latcredit Viens no kredītu salīdzināšanas bezmaksas pakalpojumiem.

J jurijs Maigonis 21.10.2014

Interesanti par to viena santīma atgūšanu, noteikti tas būs jāzmēģina. Man pašam pieredze(http://primefinance.lv/latcredit-atsauksmes-sudzibas/) ar šo aizdevēju normāla, saņēmu pirmo bezprocentu kredītu 100 Euro uz 20 dienām, atmaksāju 15. dienā un nebija nekādas problēmas...

iDmore 05.06.2015

Diemžēl arī nākusi nedaudz, bet rūgta pieredze saistībā ar LatCredit.. Vairums firmas ar kurām esmu saskāries procentus sāk rēķināt no 2-3 dienām, jo mēdz maksājums kavēties vai datums iekrist vienkārši brīvdienā.. Diemžēl LatCredit procentus jau piedzen no pirmās dienas un nevarētu teikt, ka tās būtu gluži kapeikas, ja skatās pret summu, kas ir paņemta..
Lai nu kā, es laikam arī neieteiktu izmantot LatCredit, jo tomēr ja nauda tiešām ir vajadzīga, tad Latvijā ir pieejamas daudz labākas alternatīvas..

P pokemons86 16.08.2016

Pieteicos kreditam, protams visu aizpildiju samaksaju 4 eir. Nosutiju visu, kas viniem nepieciesams. Pec kada laika zvans. Stadijas prieksa, ka janis, uzreiz pateica, ka kredits atteikts, jo ir kredita saistibas, cita kompanija. Atbildu vinam nu protams un ir vajadziga kredita parkreditesana. Atbile: ne ja ir saistibas, tad kreditu neizsniedzam. ""what the fuck"". Tas bija tiesi tas, ko vini man pasi piedavaja, parkreditet ar zemakiem procentiem. Panema manus 4 eir un ej pec tam. kompanija ar tadiem pasiem darbiniekiem un plus vel nelaipni loti.

B Bubulis12 19.09.2016

MALDINASANa-BEZPROCENTU KREDITS UZ VISIEM LAIKIEM. Tās ir mulkibas. Visu laiku nebija problemu,,te peksni kad sasniedz 100%limeni uz visiem laikiem-pat 100 eur nevar dabut.

U U6astik1 13.11.2016

Neiesaku so kantori! Esmu latcredit klients jau daudzus gadus,vienmer man pieskira kreditu bez problemam, kamer man nesakrajas 100% atlaide komisijas maksai.tas nozime es ka lojals klients vareju nemt kreditu bez maksas( ta nav vienrejzeja atlaide),kad sakrajas 100% atlaide vini man pieskira kreditu kadas 2 reizes un tagad visu laiku atsaka. Vienmer esmu maksajusi laika un kreditvesture man ari nav sabojata. Ta ka neuteraties! Krapnieki!!!!!

E Edijs Zujevičs 10.01.2017

Pilnīgi piekrītu, ka ir maldināšana - 100 % atlaide, Sākoties no 80% atlaides sākas problemātiska kredīta piešķiršana. Tā, ka nemaz neaizņemieties tikai tāpēc, lai sasniegtu LatCredit solīto 100% atlaidi, Man gluži tieši tas pats kā iepriekš rakstīja klienti.
MALDINĀTĀJI!!!!

G Gunta!!! 07.02.2017

Jā, pieteicos kredītam uz kredītu apvienošanu, izskatīja vienas dienas laikā. Zvana - atbilde pozitīva, jautāju cik liela sanāk pārmaksa un teicu ka padomāšu. Tad zvana atkal, saka ka kredīts atteiks, jo vajadzēja uzreiz noformēt. Kaut kā tā. .. īstenībā nepatīkami. Neiesaku!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes