www.sudzibas.lv Latconsul Gribu runāt

Latconsul - Gribu runāt

Nieiesaku iet strādāt vai iegādāties Latconsu meitas uzņemumu pakalpojumus. Kā darba meklētājs aizgāju uz darba interviju,tā,kā patika darba laiks un solītais atalgojums biju ieinteresēta.. noteikums no viņu puses-nostrādā 3dienas un tad tikai darba līgums,protams nemaksā..līdz līgumam netiku,jo nepatīk mānīt cilvēkus,šajā gadījumā uzņēmējus... šī firma tendējas uz naivajiem uzņēmejiem,lai nopirktu piedāvājumu...solīt māca,bet kad uzdevu reālus jautājumus par pakalpojuma realizāciju,lai būtu ko atbildēt uzņēmējiem,neko konkrētu atpakaļ nesaņēmu...kā gan var pārdot to,ko nepārzin un nevar par to stāvēt un krist...Tā,kā sapratu reālo situāciju aizgāju prom,strādā tur tikai tādi naivi pensionāri,un pārdošanas prasmes tur ir smagi novecojušas. Arī visi solītie bonusi,ir gandrīz nesasniedzami. Nav pat dzeramais ūdens,bet ir tualete ar krānu :D Bij vēl interesanti atgadījumi...uz galda vadītājai tiešām stāvēja tāda riktīg liela čupa ar cv,katru dienu bij entās pārrunas,bet neviens jauns darbinieks nav palicis,tam noteikt ir iemesls.. viens no esošajiem darbiniekiem man nemanāmi uz galda uzlika zīmīti,kurā bija mājiens par firmas nekorektumu un solijumu(algas) neizmaksu. Dalos ar šo,lai citiem nebūtu pārsteigumu apmeklējot šo firmu,vai saņemot zvanus,kā klientam..

Komentāri (2)

Likumsargs 18.11.2015

Vispirms Jaunais darbiniek pastudē likumus. Uzsākot darba attiecības ir jānoslēdz darba līgums un nevis pēc 3 dienām, bet uzreiz! Neviena firma nevar mainīt likumus kā patīk!

Vēl viens jautājums: kas ir tolete?

T tusētāji 24.11.2015

Pilnīgi piekrītu visam, kas ir uzrakstīts sūdzībā. Algu tur tiešām NEMAKSĀ par it kā "pārbaudes laiku". Arī labi sapratu, ka tā ir kārtējā shēma, kā izzvejot naudu no uzņēmējiem, jo kāds no sazvanītajiem uzņēmējiem godīgi pastāstīja, ka, lai tiktu pie Eiropas finansējuma, ir jāsamaksā konkrētam cilvēkam zināma summa - tad viss būšot OK . Kursi principā ir aizsegs, kā izvilināt naudu...
Algu sola pietiekami labu, bet ļoti stipri šaubos, vai GODĪGĀ ceļā to iespējams nopelnīt, apzināti nemānot cilvēkus!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes