www.sudzibas.lv LAMININE Iesaka Latvijā nereģistrētus preparātus bērniem !!!

LAMININE - Iesaka Latvijā nereģistrētus preparātus bērniem !!!

Jā, par Laminine ir dzirdēts pēdējā laikā daudz, tomēr mani viņš dara bažīgu, jo tā sastāva ir ļoti nopietns augšanas faktors, kas neapšaubami var dot kaut kādus rezultātus, tomēr var veicināt dažadu ar augšanu saistītu procesu veidošanos un pašu augšanu. Piemēram, onkoloģijas gadījumā, var tieši veicinat audzēja augšanu un pat izraisīt to veidošanos ...

Turklāt, laminine NAV reģistrēts Latvijā un pat Eiropā un kamēr tas savu darbību nepierādīs ilgstošākā laika periodā, nekā 2 gadus, es ieteiktu būt ļoti uzmanīgiem ar viņu !

Vēl arī neuzķerieties uz it kā pieejamo cenu - 25LVL, jo tā cena ir par 30 kapsulu iepakojumu, bet pie nopietnām saslimšanam rekomendējamā deva ir pat līdz 8 kapsulam vienā reize, tatad 25-30 kapsulas dienā ...

Ja tomēr nolemjat eksperimentet ar sevi, tad noteikti to nedariet ar bērniem !!! Nav datu par tā iedarbību uz bērniem un nav datu par sekām, ko tas atstaj 3, 5, 10, 20 gadu ilga periodā !!!

K

Komentāri (8)

S smīkņa 28.06.2013

Neuztraucies, kārtējais mēsls no kura nevienam nekas nebūs. Tas jau vien, ka pirki tādu drazu, daudz ko par tevi liecina.

V veiksme777 12.08.2013

Autors: eva
Datums: 12.08.13. 19:33

Laminine atjauno organismu šūnu līmenī, tajā skaitā arī vēža bojātās šūnas.Tikai ārstēšanās sākumā un pie tiešām nopietnām saslimšanām ir jālieto lielāka deva, pēc tam pakāpeniski pārejot uz mazāku.Es uzskatu, ka cilvēki eksperimentē ar sevi lietojot ķīmiskos preperātus(sāpes noņemošus, antidepresantus utt.)Tie jau neārstē, tikai uz kādu laiku noņem simptomus, rada pieradumu un veselu virkni blakusparādību.Diemžēl ārsti nosaka tikai diagnozi un ko tālāk?Tālāk seko tiešām eksperimenti ar dažādiem medikamentiem., kuru cenas nav mazas. Pati apmeklēju tikai homeopāti, kura ar Folla diagnostikas palīdzību nosaka, kas tieši manam organismam dotajā brīdī trūkst, un tie protams ir tikai dabiskie preparāti, jo ķīmiskos mūsu organisms neatpazīst un tie neko labu mums nevar dot, jo organisms ir ļoti gudrs tikai tajā ir jāieklausās.Atceros, kā aizgāju pirmo reizi pie homeopātes ar Omeprozolu, kurš man bija izrakstīts gastrīta ārstēšanai, diagnosticējot atklājās, ka tas man vispār neko nedod, tikai vairākus mēnešus naudu par to izmetu.Ļoti labi ir Vivasan produkcijas preperāti, bet tie ir jālieto dāžādi kombinējot vairākus, bet Laminine vienā kapsulā ir apvienotas visas organisma funkcionēšnai vajadzīgās dabiskās vielas.Tas dabiskā veidā sakārto visu, kas organismā ir nojaukts, pilnīgi pa sistēmām un atjauno kārtību kādā ir visam jābūt.Lai veicas visiem, esiet veseli un laimīgi !
Laminine pagaidām nav reģistrēts Latvijā, bet ir tādās valstsīs kā ASV, Japāna un daudzās citās attīstītās valstīs.

S smīkņa 12.08.2013

veiksme777, tik daudz drazas sarakstīji, ka prieks lasīt. No visa tā, ko uzrakstīji, patiesībai atbilst tikai "organisms ir ļoti gudrs" (un arī, tikai ar nosacījumu, ja uztveram, ka ir runa par imūnsistēmu, un nevis gudra, bet sarežģīta/attīstīta) un "Laminine pagaidām nav reģistrēts Latvijā".

Lai veicas ar vēža šūnu atjaunošanu, pabira!

V veiksme777 14.08.2013

Man arī prieks, ka Tev bija prieks lasīt un Tev arī lai veicas!

G Guntars Briķis 03.08.2014

Nu ir reģistrēts. Sūdzība tiek atcelta un visi var laimīgi lietot un veseļoties!

K kicebay 16.02.2015

ja ir reģistrēts, tad droši vien kaitīgo, vai bīstamo vielu sarakstā, jo vzr un pvd tāda nav ! pie tam viņu nopirkt reāli nevar, pēc kā spriežu, ka produkts nav īsti akceptēts, citādi būtu normala piegāde !

J Janis Jaunpetrovics 13.03.2015

Nu ko riktīgi latvisks saits ar riktīgiem latviešiem !!!
Tagad pēc būtības !
1) Laminine ir reģistrēts Latvijā no 2014 gada!
2) Aprakstu var saņemt oficiālā ārstu rokasgrāmatā (Physicians' Desk Reference 2015) PDR2015 . Kā redzat pavisam svaigs 2015 gada. Kur pasaules ārsti smeļas informāciju savā ikdienas darbā. http://www.pdr.net/full-prescribing-information/laminine?druglabelid=3591
3) Ieejiet kompānijas mājas lapā https://office.lifepharmglobal.com/2014/Enrollment.php?SPONSOR=9070837
nospiežiet Latvia karodziņu un pasūtiet uz mājām. Anglijā šis produkts ir ļoti populārs.
Jāsaka ka negatīvismu tikai lasu latviešu valodā. Un no cilvēkiem kuri šo produktu pat nav lietojuši.

J Janis Jaunpetrovics 13.03.2015

Kas atiecas uz iedarbību uz bērniem. Lietojot tikai pa vienai tabletei dienā !|
Mūsu pusaudzis dēls 13 gadi ir kļuvis daudz mierīgāks un nosvērtāks, uzlabojušās sekmes mācībās, ko pat ievērojuši skolotāji.
Meitai 8 gadi . Ir apturēta slapināšana gultā (dažreiz vēl gadās), pirms tam tas bija katru nakti.
Protams tas nenotika ar pirmo capsuli. Mēs Laminine ģimenē lietojam jau vairāk kā gadu.
Un jāpiebilst ka UK oficiāli Laminine varēs nopirkt tikai no 31/03/2015 !! Sūtījām speciāli no Amerikas . Jo tas ir to vērts !! Bet katram jau lēmums jāpieņem pašam. Dažs dzer Laminine - cits Coca-Cola . Cola pat sanāk dārgāk !
Man tikai nepatika, ka Laminine nonācis šai websaitā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes