Laimas Solas zobārstniecības privātprakse - Nolaidība

Kādu laiku atpakaļ devos pie Jēkabpils zobārstes Laimas Solas, kurā strādā arī Rīgā un it kā dzirdētas no apkārtējiem arī labas atsauksmes. Mana problēma vēršoties pie zobārstes nebija liela, vien nieka neliels caurumiņš vienā no zobiem. Caurums zobā bija tik maziņš (pēc L.Solas teiktā), ka to pat neesot vērts tagad labot. Teica lai atnākot gada baigās (pirmajā vizītē pie zobāŗstes devos 2013. gada aprīlī). Par šadu teikto gan nobrīnījos, jo vienmēr, taču visur tiek sludināts, ka jo ar mazāku caurumu dodosies, pie zobārsta jo labāk. Bet nu neko - kā L.Sola lika, tā arī rīkojos, kā nekā ne jau manos spēkos apstrīdēt ārsta teikto. Taču tagad 2013. gada decembrī ierodoties pie zobārsta ar šo pašu problēmu nekas vairs nav līdzams. Zobs no virspuses izskatās lieliski, bet iekšā - viens liels caurums, nourba nost vairāk kā pus zobu, ielika blombi, kura protams ilgi neturējās un drīz vien izkrita. Gala rezultātā savos vien 19 gados esmu palikusi jau bez pirmā zobā!
Kauns un negods šai zobārstei, strādā labi vien tad ja nezin kādus kukuļus vai summas maksā, ja cilvēks aiziet ar neicīgu problēmu, līdz ar to arī nekādu lielo summu neatstājot pie zobāŗstesā, ārste pat neliekas ne zinis. "Paldies lieliskajai" zobārstei par paveikto, turpmāk gan pie jums neiegriezīšos un paziņām ieteikšu darīt tieši to pašu!

Z

Komentāri (7)

R Romija 13.12.2013

Visu var saprast, ja neuztaisa rentgenu var arī šādi kļūdīties. Saprotu arī Jūs, ka dusmas, ...bet kāds tur sakars ar kukuļiem un lielām naudām? Vai par kukuļu ņemšanu un summu "smērēšanu", spriežat pēc sevis? Jums patīk, ja cenšas piekukuļot Jūs? Tas nenozīmē, ka zobārsti ir tādi kā Jūs!

E ELLIO 14.12.2013

Kātad, 19.gadīga caca tagad mācīs un diriģēs, kā zobārstam jāstrādā.
No sērijas, tiesības ir pienākumu nav.

M Mellene43 31.03.2022

Kā Jūs sakāt "Caca" jau neko ne diriģē, tikai izstāsta savu negatīvo pieredzi, tas arī viss. Un ir jau viņai taisnība, jo daudzi zobārsti tagad strādā uz apjojumu, īpaši neiedziļinoties pacienta problēmā. Bet pacients taču maksā par pakalpojumu, tāpēc ir tiesīgs pretī saņemt pienācīgu attieksmi.

E ELLIO 31.03.2022

Jums laikam nav skaidrs,ka runa par medicīnu. Nevajag jau iedomāties,ja Jūs maksājat, tad viss notiks pēc Jūsu prāta. Tā var runāt,ja pērkat tosteri, veļas mašīnu vai citu sadzīves tehniku.Tur tiek dota garantija. Medicīnā nav garantiju-ir prognozes. Ja veselības inspekcija atzīst par vainīgu zobārstu, tad lūdzu ejiet uz ārstniecības riska fondu un saņemiet savu maksāto naudu atpakaļ. Pretējā gadījumā sūdzība ir bez pamata.

D Dince 21.12.2014

Nav jau nozīme - cik gadīga, caca, ne caca. Zobārste ir kļūdījusies, fakts. Uztaisot rtg, būtu vaina redzama. Arī tas, ka plomba izkrita, neko labu par zobārstes darbu neliecina. Es arī neeju pie šīs zobārstes, jo nekvalitatīvi ielika 2 plombas, vienu zobu pārtaisīja cita zobārste, bet otru nācās izraut.

T tince 66 20.04.2015

Par katru zobārstu labu vai sliktu liecina tikai pacientu plūsma, vai pieraksts. Tas ir vislabākais indikators! Pie Solas pašlaik, aprīļa beigās, pierakstu var dabūt tikai uz AUGUSTA sākumu!
Tādas ne ar ko neapmierinātas madāmas, kas apskraida teju desmit zobārstus, visus desmit beigu galā arī nodirš!
Pie dakteres laboju zobus jau no bērnības, teju jau 20 gadus. Attieksme- saprotoša, līdzjūtīga, cenas- pieņemamas, pat ļoti, ir vērts gaidīt rindā mēnešiem!
Šai dakterei reklāma patiešām nav vajadzīga!
Lai dakterei laba veselība un stipri nervi!

A andris1973 11.05.2016

Bērns (5 gadi) nomocījās visu nakti ar zoba sāpēm! No rīta devāmies uz tuvāko zobārstniecības kabinetu - uz L.Solas privātpraksi. Tur diezgan nelaipna darbiniece atbildēja, ka dakteres šodien nav un visādas urbšanas un raušanas notiks rīt, šodien mēs te tikai regulējam zobus! Uz jautājumu, vai nevar kā palīdzēt, jo bērns ir mocījies visu nakti, mums norādīja uz blakus esošo autoservisu-mēģiniet varbūt tur!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes