www.sudzibas.lv Laila Ezerniece Krāpniece un liela melotāja Laila Ezerniece

Laila Ezerniece - Krāpniece un liela melotāja Laila Ezerniece

Vēlos brīdināt visus namsaimniekus, namapsaimniekotājus un cilvēkus, kuri izīrē dzīvokļus. Es ielaidu savā dzīvoklī ārkārtīgi bezkaunīgu, rūdītu meli 1971.gadā dzimušo Lailu Ezernieci, kura nemaksā norunāto īres naudu. Pēc izskata likās ļoti sakarīga, kārtīga un jauka sieviete. Es tiešām pirmajos mēnešos ticēju visām (neskaitāmi daudzām) stāstītajām pasakām un solījumiem kāpēc viņai neesot sanācis samksāt man norunāto naudu, vai arī cenšas pārliecināt, ka ir samaksājusi, tikai banka nepārskaita nedēļām ilgi:), bet nu jau ir aizgājis par tālu. Viņa neatbild uz telefona zvaniem, slēpjās.
Esiet modri un pēc iespējas pārbaudiet cilvēku, kuru laidiet iekšā savā īpašumā! Izskats ir mānīgs!!!

D

Komentāri (1)

BondsBonds 22.07.2014

Nu, tagad zini, kā ir strādāt ar "klientiem". :) Nākamreiz, kad satiec lielveikala kasieri, vai citu radniecīgu profesiju pārstāvjiem, padomā ar kādiem kadriem viņai jāsastopas par to niecīgo atalgojumu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes