Labo Logu Aģentūra - Neizmaksā algu.

Viens no Labo Logu Aģentūras izveidotājiem Kaspars Mačs, neizmaksā apsolīto algu, kuru solīja izmaksāt, 2013. gada beigās beigās tad, 2014. gada sākumā, pēc tam jūnijā. Tagad saka, lai ņemu "nelikvīdus" - logi kuri ir nepareizi pasūtīti un nav derējuši, brāķi un nav bijusi iespēja tos notirgot, jo nevienam tie nav vajadzīgi. Tapēc apdomājieties pirms ejat tur strādāt. ARTIS.

A

Komentāri (4)

R Roberts99 17.11.2014

Pilnīgi piekrītu Artim. Kaspars Mačs uztur tikai Labo logu aģentūras nosaukumu, un tikai maina apakšā esošā firmas - LLA serviss, Eiropas metāls, BBB, Latvijas modernās mēbeles u.c. Alga tiek maksāta neoficiāli - grāmatvedes, mērnieki, montāžnieki, apdarnieki un menedžeri tiek uzmesti pat vairākos tūkstošos eiro katrs (izmaksātā darba samaksa, materiāli, degviela, busiņi) un tā viņi nekad neredz vairs naudu no Kaspara. Turklāt Kaspars vienmēr aicina aizņemties personīgi, lai darbus turpinātu. Kad cilvēks ir parādos līdz ausīm, tad piedāvā savas parādu norakstīšanas (privātpersonu maksātnespējas) firmas pakalpojumus.
Klientiem logi jāgaida 2-3 mēneši, jo uzņēmums nevar norēķināties par saviem logiem tik ilgi un poļi vienkārši neved viņam tos logus. Beigās pat nav darbinieki, kuri gatavi braukt viņam likt logus vai taisīt apdari. Pie līguma parakstīšanas klientiem tiek teikts, ka logi būs iekšā ailēs ar apdari 2 nedeļās, tāpēc menedžeri, mērnieki neceļ telefonu augšā, jo nav ko teikt!
Kaspars arī aktīvi strādā, lai no sociālajiem portāliem izņemtu negatīvos komentārus un pats veidotu labas atsauksmes par NE TIK LABO LOGU AĢENTŪRU! Un tas logu Labo logu aģentūras eksperts sociālajos portālos RTU profesors Juris Biršs ir vispār parodija, tik vien maksā viņa gods - 30 EUR.

ĻAUDIS ESIET UZMANĪGI! TAS IR KASPARS MAČS, KURŠ MAKARONUS KARINA KLIENTIEM UN DARBINIEKIEM UZ AUSĪM!

L lacky 22.11.2014

Labdien, bijušie kolēģi!
Izskatās, jūs dzīvojat pagātnē :) un sniedzat virspusēju un nepatiesu informāciju.
Kasparam nav nekāda sakara gar norādītajiem uzņēmumiem, izņemot LLA serviss. Latvijas modernās mēbeles nav uzņēmums.
Darbinieki, kas it kā tika uzmesti par vairākiem tūkstošiem eiro katrs, nav griezušies tiesā vai tiesību sargājošās iestādēs, vai citādā veidā centušies atgūt savus neiegūtos līdzekļus un daļa „uzmesto” darbinieku turpina sadarbību.
Tagadnē viss ir mainījies - klienti negaida logus 2-3 mēnešus, klientiem netika un netiek afišēts, ka logi būs iekšā ailēs ar apdari 2 nedēļās, darbinieki atbild uz ienākošajiem zvaniem.
Uzņēmumā strādāja un strādā darbinieki, kas nodarbojas ar reklāmām, tai skaitā sociālajos tīklos, komentārus no sociālajiem tīkliem nav tik vienkārši izņemt, jo portālu administratoriem nepieciešami argumenti un pierādījumi tam, ka informācija ir nepatiesa.
Jautājums, ko jums izdarīja sliktu RTU profesors Juris Biršs, ka jūs aizskarat viņa godu? Jūs arī aizskarat un nomelnojat savus bijušos kolēģus, kas godprātīgi pildīja un pilda savus darba pienākumus, kā arī savā sarakstā iekļautos uzņēmumus, kuri turpina strādāt un izpilda savas uzņemtās saistības. Neslavas celšana-tā ir kriminālatbildība.
P.S
Ja jums ir privātas nesaskaņas vai domstarpības ar Kasparu, risiniet tās citādā veidā .
Lūgums, nedzīvojat pagātnē :) .

B Baldorph 10.02.2015

Izksatās, ka lacky pats ir cieši saistīts ar šo biznesu, jo aicina nedzīvot pagātnē, tādā veidā atzīstot, ka iepriekš minētās lietas pastāv! Ja tā būtu vnk neslavas celšana, tad jau būtu griezies tiesā, tā ka nevajag "Liet".
Lacky: Lūgums nemusināt potenciālos pircējus. Ja līgumā nevar ielikt punktu par termiņu līgumsodiem, tad skaidrs, ka laicīgi nebūs un kvalitātes 100% nav. Pāris gadus atpakaļ paziņas liekot logus ar šīs firmas pakalpojumiem ilgi mocījās un "kasījās" līdz dabūja kaut cik paciešamu produktu.
Padomājiet vai ir vērts bojāt savus nervus un tērēt laiku! :)

D Darbinieks LLA 08.03.2015

Sveicināti, Baldorph!
Strādāju, Labo Logu Aģentūrā nezinu kas tas tāds Lacky ir, jo mums uzņēmuma ir nomainīta visa vadība, tātad atgriežamies pie līguma, mūsu visos līgumos ir atrunātas soda sankcijas tai skaitā par līguma termiņa neievērošanu, ja jums ir jautājumi vai neskaidrības par līgumu, lūdzu, griezies Rīgas birojā vai atsūti e-pastu.
Ja runā par Lacky, viņam ir taisnība, Jūs arī piesaucat paris gadus vecus notikumus nevis risināt radušos neskaidrību ar uzņēmuma pārstāvjiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes