Labaslietas.com - internetveikals

Заказали в данном интернет-магазине тент. По телефону подтвердили наличие товара и выставили счет, который мы сразу же оплатили. Через несколько дней на электронную почту пришло письмо, в котором говорилось что тента нет в наличии и они возвращают нам деньги. После моего звонка им и просьбы объяснить ситуацию, мне ответили что у них "такой " склад и ничем они помочь не могут. Мы только зря потратили на них время и вложеные средства. За время, что мы ожидали подтвержденный товар, могли купить тент в другом месте. Девушка оператор при разговоре не назвала своего имени и бросила трубку.

Komentāri (6)

O [email protected] 27.05.2015

Нам перезвонили из этого интернет магазина и сами предложили решить вопрос по другому. Предоставят тент, но другого цвета, по старой цене ( другой цвет уже не акционной ). Нас очень это устроило и благодарим Юлию, говорившую с нами по телефону за столь качественное и быстрое решение сложившейся проблемы.

K Kika 11.06.2018

Silti iesaku atturēties no sadarbības ar labaslietas.lv internetveikalu, mēģināju veikt pasūtījumu, pāris stundu laikā tika mainīts rēķina saturs par naudas saņēmēju ,par piegādi utt. - no vienas kompānijas uz pavisam citu utt.
Lietuviešu uzņēmums it kā ! Uzmanieties !

D dzordijs 29.06.2018

ko tu "kika" fleitē! veikals taču latviešu i-veikals ar latviešu adresi - paskaties lursoftā pirms murgo. esmu pati tur visskaut ko sūtījusi! tas ka ka veikals sadarbojas ar citu banku, nevis IERASTO TUPO SWEDBANKU nepadara veikalu par lietuviešu kompāniju... Mūsdienu bankas zog komisijas naudas pārspīlēti , tāpēc noteikti izvēlas sadarbību ar citu banku.. un piegādes nosacījumi nav mainījušies. Vienmēr kad sūtu, piegāde vienmēr ir bezmaksas un apmēram 5 darba dienu laikā... Izglītojies KIKA!
Kaut kas nepatīk pērc citur, ko maitā gaisu. Tipiskais nepapmierinātais latvietis... ieej depo vai nez kur un pērc uz
vietas, ko sūti vispār i-veikalā, ja pacietības nav.. un beidz murgot..

Z ZeIlze 06.03.2019

Mēbeļu kvalitāte zem katras kritikas (balti eko ādas dīvāni), it kā Nīderlandē izgatavo. Saplīsa pēc 30 dienām. Kad meistars izārdīja, izrādījās, ka mēbeles iekšā it tikai skavas, kroplas līstes un viszemākās šķiras finiera gabaliņi. Viss ir tikai tāds karkass, apvilks ar māksl.ādu. Veikals pretenzijas pieņēma, laba komunikācija. Bet kvalitātē ir 100x zemāk par jebkuru ķīniešu sūdu.

M Mārīte Zigmunde 09.03.2020

Kā jūs viņus sazvanījāt?

Z ZeIlze 09.03.2020

Es rakstīju epastu. Sarakstījāmies. Atbildēja.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes