www.sudzibas.lv Kavet Nepareiza ārstēšana

Kuzņecova (jgre, Upes prospekts 13), M.Osipova, Tesloviča (KAVET, RĪGA) - Nepareiza ārstēšana

Jūlija sākumā mans tojterjers salauza kāju, tuvākā atvērtā klīnika atradās Ogrē, Upes prospektā 13, tajā strādāja daktere KUZŅECOVA. Daktere teica, ka kāju salikšot, ka esot 20 gadu darba pieredze šādos lūzumos. Jautāju, vai taisīs rentgenu, uz ko man rupji norādīja, ka netaisīšot, nevajagot, ka Rīgā tikai plēšot naudu ar visādiem rengeniem, ka viņa varot tāpat salikt, jo liela pieredze. Par šo es nobrīnījos un jautāju, vai tas var redzēt kaulus cauri ādai, uz ko daktere mani palūdz iziet no kabineta uz 20 minūtēm. Pēc 20 minūtēm atgriezos, kāja bija ielikta langetē.

Ņemot vērā, ka tas bija sestdienas vakars un mūsu parastā daktere M.OSIPOVA (klīnika Kavet, Jugla) sestdienā nestrādāja, tad nākošajā dienā devāmies uz kontrolvizīti pie viņas. Viņa teica, ka rentgenu parasti taisot gan lūzumu gadījumos un veica rentgenu, kurā atklājās, ka kauli ir salikti pilnīgi šķībi. Tālāk daktere paskaidroja, ka, ja šādi atstās, kauli saaugs, viena kāja būs nedaudz īsāka par otru, bet, tā kā suns ir ļoti maziņš, iespējams to nemaz nejutīs. Tāpat daktere paskaidroja, ja taisīt operāciju, atkal vajag sunim dot narkozi, kas 2 dienas pēc kārtas ir ļoti slikti un rada risku viņa dzīvībai. Izvēlējos narkozi netaisīt un atstāt šķībi salikto kāju. Pēc 3 nedēļām taisījām kontrolrentgenu pie M.OSIPOVAS, viņa teica, ka, lai gan ļoti lēni, tomēr kauli saaugot, ka jāstaigā ar lantgeti vēl vismaz 4 nedēļas.

Apmēram pēc nedēļas pēc kontrolrentgena kāja iekaisa, vedu uz KAVET 2 reizes divas dienas pēc kārtas, pirmajā reizē langeti nedaudz atgrieza un padarīja vaļīgāku un iedeva pretiekaisuma un prettūskas zāles, bet tas nelīdzēja, otrā dienā klīnikā strādāja daktere TESLOVIČA, kas atgrieza langeti pilnībā vaļā, un atklājās, ka lauztie kauli vispār neturas kopā un nav pat ne mazliet saauguši, uz ko daktere paziņoja, ka tojterjeriem dažreiz esot ģenētiska īpatnība, ka kauli vispār nesaaugot, jāgaida vēl mēnesis, iespējams saķeršoties kauli, ja nē, kāja jāamputē vai visu laiku jāstaigā langetē. Uz jautājumu, vai var vēl veikt operāciju un pārlikt kaulus, vai likt saturošo dzelzi, TESLOVIČA atbildēja, ka vairs nevarot. TESLOVIČA uzlika jaunu langeti, appūta iekaisušo kāju ar alumīnija airesolu, izrakstīja kalcija tabletes. Iekaisums tikai pieņēmās spēkā un pampums tikai pieauga.

Nākamajā dienā devāmies pie daktera Ģ.DRAPČES (klīnika TOTO, Slokas iela 134A), dakteris apskatīja suni, rengenus un teica, ka šādi salikti kauli nesaaugs arī pēc mēneša, ka tomēr varot operēt, ielikt dzelzi. Veica operāciju un teica, ka jau esot bijusi izveidojusies pseido locītava. Tāpat dakteris teica, ka alumīnija airesols ir veicinājis iekaisumu, kājas āda zem tā ir izsutusi, turklāt kalcija tabletes šādā situācijā nedrīkstot dzert. Šobrīd mans suns pamazām atlabst pēc operācijas, priecīgi skraida ar visu ģipsi un amputācija nebūs nepieciešama.

SECINĀJUMS: No sarunām ar Osipovu, Kuzņecovu un Tesloviču noskaidroju, ka dakteri viens otru pazīst, ir kolēģi Ogres vet klīnikā, līdz ar to koleģiāli viens otra darbā nesaskatīja nepilnības un nenorādīja, kaut kas būtu izdarīts nepareizi, kas ir pilnīgi pretēji dzīvnieka interesēm.
Turklāt, kā izrādās,klīnikā KAVET visi ir informēti, ka eksistē dr.Drapče, kas ir liels kaulu speciālists un skaitoties labākais Rīgā, tomēr man neviens par to neko neteica (lai gan es uzstājīgi lūdzu informāciju), šo informāciju es uzzināju veiksmīgas sagadīšanās rezultātā un šis dakteris vienīgais no visiem manu suni ir padarījis dzīvespriecīgu un uzreiz var redzēt, ka viņš strauji atlabst.

S

Komentāri (3)

S sunucilveks 11.08.2014

Nemaz nebrīnos...:(

...pēc zobu higiēnista pakalpojuma saņemšanas pie Kuzņecovas Ogrē, mans toys mēnesi nevarēja normāli ieēst, nekad iepriekš tādi brīnumi nebija bijuši, kad to pašu manipulāciju veica kolēģes tajā pašā klīnikā. Īpatnēji, ka parasti jau kad sunīte bija jau aizmigusi, vai pēc zobu tīrīšanas, cita dakterīte vienmēr pastāstīja pat nejautājot, kas darīts-noņemts zobakmenis, zobs amputēts utt., Kuzņecova uz jautājumu, kas veikts manipulācijas laika tik atteica, viss kārtībā...

J JānkazZ 12.08.2014

Ir tāda sajūta ka šie cilvēki neko nezin un rīkojas tikai lai iegūtu materialo ietekmi.
Pilnīgi tirlini un idioti, neiesaku nevienam tur braukt. Tiešām prieks ka tavu toj-terjeru izārstēja Dr. Drapče.
Es ceru dievs tiem debīliem (laikam dročija uz lekcijām) iedos tadus pašus ārstus.

A apnicis 16.06.2015

Diemžēl "Kavet" pretendē uz kautuves statusu. Daudzu gadu garumā nejēdzīgi izmetot laiku un bargu naudu pavēroju darbinieku karjeras izaugsmi - sāk aptiekā, īpaši nesajēdzot ko tur dara un kādēl, pēc mēneša jau asistē ārstam, vēl pēc laiciņa jau ir ārsts, diemžēl vēl joprojām bez īpašas apjēgas. Piecus gadus "ārstēja" sunīti ar ar "kontrolšāvienu" mākoņos- antibiotikas, pretiekaisuma, pretsāpju intravenozo sistēmu. Kad man, un galvenais nabaga dzīvnieciņam tas bija pagalam apnicis, izpētīju un informāciju, pakonsultējos ar homeopātu un sāku ārstēt ar homeopātiju un izārstēju.
Diemžēl šajā klīnikā draudzenes suņi pēc nepareizu medikamentu ievadīšanas kļuva akli.
Piekrītu komentāram par to, ka Karmu nepiemuļķosi un visi kaktu dakteri saņems tādu pašu medicīnas aprūpi, kādu snieguši citiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes