www.sudzibas.lv Kurši Santehnika

Kurši - Santehnika

Gribu pastāstīt Jums par nepatīkamo piedzīvojumu 2014.31.08 veikalā Kurši Vienības gatvē Rīgā.2014.gada maijā izlēmām nomainīt apkures radiatotu pret jaunu, iegriezāmies veikalā Kurši Vienības gatvē, lai iegādātos jaunu apkures radiatoru. Santehnikas nodaļas pārdevējs mums laipni ieteica iegādāties alumīnija apkures radiatoru, bet noskatītajai precei mums vajadzēja iegādāties papildus vairākas ssvienojuma detaļas lai varētu pieslēgt radiatoru pie sistēmas. Santehnikas nodaļas pārdevējs sniedza mums konsultāciju kuras savienojuma detaļas papildus vajadzētu mims iegādāties, tās arī mēs papildus nopirkām. Protams maijā radiatoru pie apkures sistēmas mēs nepieslēdzām, jo tas nebija nepieciešams.2014.31.08 centāmies pieslēgt iegādāto radioatoru pie apkures sistēmas, bet izrādījās ka viena detaļa nederēja un viena vispār nebija vajadzīga. Tajā pašæ dienā mēs iegriezāmies kinētajā veikalā, lai samainītu detaļu kura nederēja un atgrieztu nevajadzīgo detaļu. Santehnikas nodaļas pārdevēja mūs laipni sagaidīja un apsolīla tās samainīt. Izrādījās ka šis svarīgais process ir jāsaskaņo ar R.Plaudi.Plaudis pret mums izturējās ļoti agresīvi , rupji un netaktiski. Viņs atcirta "kāpēc tas man būtu jādara un kāpēc man būtu lieki jāstrādā, detaļas vajadzēja nomainīt divu nedēļu termiņā". Kad mēs pajautājām vai ir kāds priekšnieks pie kā vērsties, Plaudis atteica, ka viņs te esot šodien pats lielākais priekšnieks.Mēs nevēlējāmies strīdēties ar šo nekaunīgo cilvēko, nopirkām jaunas detaļas, lai varētu radiatoru pieslēgt pie sistēmas. Mums tikai nav skaidrs vai tad patiešām nav iespējams nomainīt detaļas kuras mums nepareizi ieteica nopirkt pardevejs kaut gan bija pagājušas divas nedēļas. Vai tas dod tiesības R.Plaudim izturēties netaktiski pret veikala klientiem? Vai bij vērts sabojāt cilvēkiem dienu deļ 5€? Kamēr šajā veikalā būs tāds R.Plaudis ne mēs ne mūsu paziņas šajā veikalā neko nepirksim.Ar cieņu Aleksandrs.

Komentāri (2)

K kurbulis 31.08.2014

Vai bij vērts sabojāt cilvēkiem dienu deļ 5€? Ļoti labs jautājums tieši jums, dēļ kaut kāda maijā pirkta radiatora pieslēguma sūda anķīna.Pirkuma čeks bija?

M mk 35 01.09.2014

Pirkām dušas kabīni. Nebija iedots plastmasa plauktiņš, toties bija papildus dušas šļauka. Visu samainīja, tiesa mēs piebraucām nākošajā dienā ar visu čeku.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes