Komentāri (6)

BondsBonds 22.07.2014

Tas ir speciāls piedāvājums. "Parastās cenas" tur var nebūt vai pieejamas individuālo komersantu informatīvajā vidē.

D Dailis Bezvārdis 22.07.2014

cilvēka loģika - jo lielāka atlaide jo liekas, ka esi nopircis ar lielu atlaidi, bet būtībā esi samaksājis standarta cena. Tāpēc skaties uz gala cenu un ja pieņemama pērc, nevis uz mistisko parasto cenu kuru var noteikt kādu grib.

D drutu 22.07.2014

Kuponiem, vajadzētu norādīt no kurienes ir ņemta sākuma cena. Māna cilvēkus, ja reāli tiek iedota atlaide -10%, nevis -50%.

K Krishinjsh 22.07.2014

Pēc būtības PTAC pieprasa norādīt sadarbības partnera (preces piegādātāja) rekvizītus katrā piedāvājumā, tālāk pēc šiem rekvizītiem atrodi mājaslapu, veikalu vai vienkārši viņiem pajautā, cik konkrētā prece tur maksā, ja cena ir tāda pati kā kuponu portālā, tad tā ir krāpšana, bet ja cena ir tāda kā norādīta "standarta" cena tad viss kārtībā. Portāli nepiedāvā pasaules lētāko cenu vai vidējās tirgus cenas atlaidi, bet piedāvā konkrētā veikala, konkrētās preces, konkrēto atlaidi!

BondsBonds 22.07.2014

Ja piekriti tā brīža nosacījumiem, līgumam, tā brīža "parastajām cenām". Tad no tādas informācijas tev nav jēga, jo iespējams cenas TAGAD jau ir citas. Taisnība tev nebūs.

D drutu 22.07.2014

Nevar jau pārbaudīt - partneri, ja pats portāls uzrāda tikai sevi, saņemšanas vieta portāla ofiss. Pie viņiem tā prece ''pa dārgo'' nekad nav bijusi pārdošanā! Gribētu pārdot pa 100 Eur, bet pietiks man ar 50 Eur, tātad jau esmu iedevis 50 % atlaidi...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes