www.sudzibas.lv Kūkotava Zema kvalitāte

Kūkotava - Zema kvalitāte

Esmu ļoti vīlusies Kūkotavas produkcijā! Nopirku biezpiena kūku ar marmalādi pa 4.99 LVL (500g), marmalāde praktiski tur nebija un garša nekāda, ar vecu biskvīta pamatni. Neiesaku nevienam pirkt, augsta cena par ļoti zemu kvalitāti! Es noteikti Kūkotavas produkciju vairāk neiegādāšos! Kā arī bilde uz kastītes izskatās ļoti smuka, bet tas neatbilst patiesībai, un pēc tam papētot sastāvu arī nav no tiem dabīgakajiem!

S

Komentāri (2)

C celotaj 30.01.2015

Старые кусочки тортика за 2, 85 евро часто подсовывают. Даже спросишь сегодняшний тортик, врут что сегодняшний. Есть его невозможно, - ну очень старый! Идешь к буфетчику а он даже не извиняется, и врет в глаза и хамит. ПОЗОР КАФЕ ТОРГОВАТЬ СТАРОЙ ПРОДУКЦИЕЙ ПО ТАКОЙ ЦЕНЕ!!!
ХАМСТВО ОТКРЫТЫМ ТЕКСТОМ!
КЛИЕНТОВ НЕ ЦЕНЯТ СОВСЕМ!
НЕ СЧИТАЮТСЯ С ЛЮДЬМИ НАГЛО ВПИХИВАЮТ СТАРУЮ ПРОДУКЦИЮ!
КУДА СМОТРЯТ ХОЗЯЕВА КАФЕ?! УЖЕ ЖЕ СКОЛЬКО ЖАЛОБ НА ЭТО КАФЕ, НА ОБСЛУЖИВАНИЕ И НА СТАРУЮ ПРОДУКЦИЮ, ВРАНЬЕ И ХАМСТВО!

Latviešu tautas 30.01.2015

Вы ещё забыли написать на французском, испанском, португальском, шведском, финском и суахили... Совесть то иметь надо...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes