Krustpils Ceļavējš - Esmu neapmierināts

Pēc Lieldienām iegriezies paēst pusdienas! Pasūtiju, samaksāju un aizgāju tālajā nišā pie galdiņa, kur lasīju žurnālus un gaidiju pasūtiju, kuru parasti pienes klāt pie galdiņa. Pirms nedēļas arī pusdienoju un sēdēju turpat, tad viss bija ok! Gaidiju 30 minūtes un gāju pajautāt, kur mans pasūtijums. Meitene man rāda, ka paūtijums nolikts uz galdiņa kaut kur citur! Es viņai saku, ka visu laiku gaidiju tālajā nišā un atbilde bija vienkārši super: Man līdzi nav nevienam jāskraida!!!! Es domāju, ka esiet tualetē! Pat apstulbu no tādas atbildes, varēja jau vēl ārā iznest pusdienas pie cita galdiņa!! Pat neatnāca un nepaskatijās, kur es sēžu, bet noliek citur! Otrais gan jau sen atdzisis, pirms pāris nedēļām man tādu arī atnesa, galīgi auksts! Tad nodomāju, lai, piecietīšu, taču šodien visa tā attieksme pielika punktu! Biju zaudējis laiku, gaidot pasūtijumu un tādu atbildi no oficiantes, kā arī attieksmi...paldies, atstāju visas pusdienas un aizbraucu projām! Neiesaku to ēstuvi ceļa malā, man garastāvoklis tika sabojāts visai atlikušajai dienas daļai!

G

Komentāri (4)

N neKārtībnieks 22.04.2014

Kārtējais Latfijas princis

M m00 29.04.2014

Nu šoreiz gan jāsaka, ka autoram taisnība.
tomēr par to tiek maksāta nauda un ir tiesības sagaidīt ja ne kaut kādu viesmīlību, tad vismaz vienkāršu cieņu pret citu cilvēku.

L lauwely 12.09.2014

es domāju, ka oficiants arī ir cilvēks un drusku pacietības arī no klientu puses ir jābūt.Cik es zinu, tad cilvēku tur brīžiem ir ļoti daudz.
Neapmierinātais klients varēja painteresēties par savām pustd., jo viss jau ir izrunājams ar smaidu...un tad arī nebūs tādu domstarpību...

M miiluliite21 12.09.2014

esmu taa ''drausmiigi nepieklaaiigaa'' barmene! Saja jautajumaa varu teikt, ka musu kafeiniicaa telpas nav paarredzamas no barmenes pamatdarbavietas. kad pasutijums bija gatavs, apskreeju visu kafeiniicu, bet so klientu nepieviena galda nesastapu, tadel novietoju pasutiijumu uz briiva galdinja, ja nospriedu, ka cilveks ir tuoletee, taa ir biezi!! un, protams, tuoletee iet mekleet man nav jaaiet! ja jau gaidiija veselas 30 minuutes, vitad nevajadzeetu pasam paintereseeties??? mes esam tikai cilveeki ar 2 rokaam un 2 kaajaam!!! turklaat medz buut klienti, kas pasuuta un iet mainiit masiinaam saucamaas saibas utt...mes nevaram zinat kurs klients ko izdomaa dariit, vai iziet uzpipet, vai nokartot dabiskas vajadziibas vai veel ko citu!!! ja, varbut sava dala vaina man ir, ka atkartoti neskreeju un nemekleeju, bet par klientu truukumu sudzeties nevaram, tadel nevaru pamest novartaa parejos klientus kas veic pasuutiijumus! piedodiet par sabojaato dienu, tacu padomaajiet vai tomr asi sava dala vainas nav juusos pasaa, vaitad tik taalu biju, ka mani nevarejat atrast un pajautaat aatraak, nevis peec 30 minuuteem??????

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes