Kristīne-RR - Apkalpošana

Esiet uzmanīgi iepērkoties šajā veikalā pirms darba laika beigām! Es iegāju veikalā 17.58 (veikals strādā līdz pl.18.00),man teica,ka tūlīt slēdzotciet,bet es gāju tālāk,jo vēl tak 2min.ir laika un es zināju jau ko gribu nopirkt.Tad atnāca vien pārdevēja maza auguma ar blondiem matiemun teica,ka esot 18.00,veikals ir slēgts un ,lai ejot ārā.Es viņai atbildēju,ka jāstrādālīdz tam brīdim kamēr izziešu no veikala,tad viņa sāka smieties.Otra pārdevēja bija gara auguma tumšiem īsiem matiem,paziņoja,ka esot noņēmusi kasi,citēju:''pēc sešiem nevaru čeku iedot''. Ja ziniet likumu,tad saprotiet par ko ir runa,ka kase ir jānoņem tikai tajā brīdī,kad veikals jau ir slēgts un veikalā nav klientu. Ļoti skumīgi,ka šī veikala pārdevējas neapzinās,ka var zaudēt klientus.Neiesaku jums iepirkties šajā veiklā,jo apkalpošana ir šausmīga :(.

I

Komentāri (6)

L Linda 25.04.2012

Tu salīdzināji savu plkst.ar veikala plkst.?

L Linda 25.04.2012

Un apkalpošanai es domāju, ka nav nekādas vainas, tik klienti reizēm ir šausmīgi, vismaz palasot tavu sūdzību.

C carly 20.08.2013

man liekas, ka apkalpošana nebija šausmīga, bet pircējs bija drusku nervozs

L Lina777 22.09.2014

Nē, nu nav gan jādzen ārā pircējs, ja vēl 2 minūtes līdz darba laika beigām! Vismaz tam, kam svarīga ir peļņa! Šīm pārdevējām, acīmredzot, darba devēja biznesam ir uzspļaut, tik lojāli darbinieki tur tiek algoti!

T targets 10.10.2014

Tu esi šo "rupjo, nepieklājīgo, etc." pārdevēju sliktās attieksmes iemesls, fuj kauns Tādām kā Tu! diez vai šim un jebkuram citam veikalam ir nepieciešama šāda kliente :D Nokāp no mākoņiem.

B briinums 21.09.2016

Man reiz paziņoja, ka veikals tiks slēgst pēc 10 minūtēm. Turpinaju skatīties apavus un tiešam arī grasījos kaut ko iegadāties, bet turpmakās 2 minūtes saņēmu urdošus skatienus pakausī, tādēļ ātri bēgu prom. Tikko kā izgāju pa durvīm, tās momentā tika aizslēgtas (5 minūtes pirms darba laika beigām).
Pati esmu strādājusi par pārdevēju un nekad nevienu neesmu dzinusi ārā pirms oficiālā darba laika beigām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes