www.sudzibas.lv Kristīne Muļjanova preci grib saņemt,bet naudu nemaksa!

Kristīne Muļjanova - preci grib saņemt,bet naudu nemaksa!

Meitenes velos bridinat. Meitene zvanija par manu ss.lv sludinajumu (kurcinu) ,tik laipni viss ok,nemsot,pa pastu grib,nu izstastu kas un kaa (tas bija 5diena) .saku ja lidz pus5 izsutu vakara bus jau riga paka,un pirmdien pie vinas jekabpili. Nu solijas pec 2h ieskaitit,pectam kad saku apjautaties,jo esmu jau pasta - ja es pirms 10 minutem izsutijusi,velak ap 6 zvanisot uz banku,viss vairak ari neatbild! Nu luk ir pirmdienas rits - veljoprojam no swed uz swed nesmu sanemusi naudu :( Meitenes vards Kristine Muļjanova,draugos var atrast! Dzivo Salaspilī. Esmu soketa,jo kautko sitadu nebiju piedzivojusi! viņas nr - 27496152

A

Komentāri (1)

K Keita89 19.09.2014

Var taču iesniegt ziņojumu policijā, viņi ātri viņu atradīs. par preces nosūtīšanu čeks ir, ja paskatās interneta bankā iemaksas un izmaksas, tad no šīs personas nauda netika ieskaitīta un viss.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes