www.sudzibas.lv krāpnieku kantoris - maiznīca nesankcionēti likvidēts veikals

krāpnieku kantoris - maiznīca - nesankcionēti likvidēts veikals

Šis nožēlojamais kaktu kantorītis mani apkrāpa un mani mazbērni atkal raudāja! Nācās viņus sist, lai apklusinātu un viss dēļ karātavu putna, kas saucas Lāči. Ar kājām devos no Rīgas uz piemājas Lāču veikalu Ogrē, pēc "Īstās kviešu rīvmaizes", BET veikals izskatījās aizklapēts! Sitos pret durvīm 10 minūtes un 20 min. pret logiem, jo redzēju iekšā cilvēku. Izrādījās ka tur nav cilvēka, apsardze man parādīja. Gāju mājās sist bērnus.Kapēc šis kaktu kantoris savā neglītajā, lētajā mājaslapā maldina klientus, tur reklamējot veikalu Ogrē. Ogrē nav Lāču veikala.NELIEŠI iesūdzēšu jūs tiesā un jums aizliegs cept maizi! Tagad man ir fobija - bailes iet uz veikalu, jo tas var būt ciet!

Komentāri (7)

dievišķais_Juris 29.08.2014

Nomierinies trakā kaķu vecene. MAXIMA lielveikalos ir nopērkama pati labākā Lāču produkcijas daļa! Dodies uz piemājas MAXIMA veikalu!

dievišķais_Juris 29.08.2014

Tajos firmas veikalos pārdod atpakaļ atsūtītos produktus. Zinu, jo strādāju maiznīcā "Dona" (Salas novadā). Klaipiņus izplēš no iepakojumiem un pārdod, kā svavigu nefasētu

ilmaars 29.08.2014

Es šito neuztveru nopietni. Anna Kudeiko - tu esi sajājusies kaķu vecene. Točna kā Juris saka. Un kas vienmēr tev ar to mazbērnu staipīšanu līdzi? Citā sūdzībā tu rakstīji, ka esi invalīde ("mazbērniem mani jānes augšā veikalā"). Kur ta tu līdz Ogrei aiztenterēji. Šņabis deva vieglas kājas?

ilmaars 29.08.2014

Dievišķais Juri - tu esi svētītā_Jura dēls, štoļi? :D

SvetlanaVolkova 29.08.2014

Svētītais Juris ir kaut kāds baznīcas frīks, vienīgais mums kopīgais ir mīlestība pret MAXIMA veikalu un tizla bilde

dievišķais_Juris 29.08.2014

Svetlana tu esi skaista, lai tik kāds pasaka pretējo

BondsBonds 29.08.2014

Jau mēness aptumsums, vai kas? :D :D :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes