www.sudzibas.lv Krāpnieks Reinis Laicāns Persona ar viltu izkrāpj naudu

Krāpnieks Reinis Laicāns - Persona ar viltu izkrāpj naudu

Uzmanieties no krāpnieka Reiņa Laicāna!Nekādā gadījumā neielaidieties darījumos ar viņu un nepārskaitiet šai personai nekādu naudu, teiksim avansā par preci vai pakalpojumu.Ir zināmi vairāki krāpniecības gadījumi, kad izkrāpj naudu par datorspēlēm, kā arī publicējot viltus sludinājumus www.ss.lv un www.zip.lv it kā pārdodot mobilos telefonus iPhone.Ja šī persona ir no Jums izkrāpusi kādu naudu, aicinu sazināties ar mani pa e-pastu: [slēpt]@inbox.lv, jo pats gatavoju iesniegumu policijai. Jebkura informācija var būt noderīga.Esiet modri!

A

Komentāri (7)

P patiess 01.10.2014

atbalstu, bet iesaku pasūtīt kautko no viņa un tad izsist tam zobus. tikšanās brīdī. haha

A Astral 01.10.2014

Nu man jau te mazs putniņš pačukstēja, ja gribot Reini satikt, tad viņš gandrīz vienmēr mētajoties Rīgā pie Origo Narvesen ieejas uz trepēm.

Velos zinat uz kadu kontu tika parskaitita nauda. Varu kludities, bet liekas, ka sis pats cilveks no manis ari izkrapa naudu.

A Astral 03.11.2014

Inese, atrakstiet man, lūdzu, uz e=pastu, nosūtīšu Jums konta numuru pārbaudei.

A archijsssss 04.11.2014

Sveiki! Iespējams ka zinu kur viņš ir un kur viņš dzīvo! sazinieties ar mani! [slēpt]@gmail.com tur jums aizsūtīšu savu numuru!

Z [email protected] 11.12.2014

Sveiki, nekko nepērciet no šī krapnieka, viņš pārod visu, kas viņam ienāk prāta un nemaz viņam personīgi nepieder. Nekad Nekad viņam nepārskaitiet naudu, jo nekad jau vairs to neatgūsiet un preci arī nesaņemsiet

J janina_laicane 23.11.2022

Negeris reinis laicans

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes