Krāpnieks Mairis Neparts - naudas izkrāpšana

Uzmanību! Krāpnieks! Aizņemas un neatdod! Ņem avansus un darbu neuzsāk, pazūd. Meklē cilvēkus, kas viņam uzticēsies, tad - ar viltu "aizņemas" naudu un neatdod. Nav sazvanāms. Melis.
Ir izmantojis pensionārus, vecus cilvēkus, izkrāpdams lielas summas.
Mairis Neparts! Pazīstams, kā labs speciālists - jumiķis! Veic arī citus celtniecības ārdarbus un iekšdarbus.

Esiet uzmanīgi! Neuzticaties šai personai!

S

Komentāri (30)

S sandi 23.07.2013

Ei! Pazīstam. :((((( Man parādā, jo aizņēmās kopdzīves laikā. Arī no maniem vecākiem aizņēmās! No manas draudzenītes Ieviņas aizņēmās! Ja saliktu visas mūsu summiņas kopā, tad Mairis mums ir parādā 15 000 latu (piecpacmit tūkstošus latu). Uz manu vārdu firmiņu atvērām, tur man sataisīja nodokļu parādus valstij. Esmu ellē. Vai kāds zina, kas ir elle? Viens cilvēks man šo elli ir novēlējis. Tagad naktīs slikti guļu:(((( Jā, brīdināt vajag citus cilvēkus, bet šis prot cilvēkus apmēļot. Iesaucām viņu par binladenu, jo posta mūsu dzīves un slēpjās - nav sazvanāms. Pie tam, neviena policija neko viņam nespēj izdarīt, tiesa viņa priekšā ir bezspēcīga.
VISUVARENAIS MAIRIS!

A Aleksejs Gučkovs 02.01.2017

Vins man par darbu pat nemaksaa pie vinja nevar stradat sola ka maksas zelta kalnus bet darba beigas pazut nesamaksa ne centa paslaik atrodas zviedrija un cakare stradniekus.

S smīkņa 23.07.2013

Nu ja nav smadzeņu, tad nav. Vai patīk pašai savas sūdzības komentēt?

Z zaļā 23.07.2013

Mairis Neparts IK Jumalat un sia Neparts firmu īpašnieks. Nodarbošanās - skārdu jumtu jumiķis, veic celtniecības dažādus darbus. Ir aizņēmies naudu, gan arī avansus no daudzām firmām. Iesāk darbus (objektus) un nepabeidz. Prot aizņemties naudu un neatdod. Sola, kad atdod, bet neatdod, nodarbojas ar solīšanu. Cilvēks, kuram nevar uzticēties un ticēt nevienam vārdam un darbiem. Esiet uzmanīgi!!!

Z zaļā 23.07.2013

Kā arī firma sia Klempers īpašnieks. Cilvēks kurš prot atvērt daudz firmas un apmazgāt naudu!!! Uzmanieties!!! Darbi kuri tiek uzsākti, nekad netiek pabeigti termiņā!!!

Nandia 23.07.2013

'Cietusii' un arī 'zaļā', kas esat viens vesels :))) - iemācieties formulēt savas domas un rakstīt konkrētus faktus nevis bla bla bla bez kādas skaidrības. Uztaisiet vēl kādus 2 vai 3 profilus un komentējiet to savu murgu tik tālāk... smieklīgi. Skan kā aizskarta pamesta sieviete no kuras aizgājis jauneklis nu un tagad vajag atriebties tam.
Jūsu tuvinieki aizdevuši 15 štukas, nu tad jau jums dzīve tīri tā neko un ko tur skumstat, gribat atriebties ejat uz policiju un pierādat, ka esat apkrāpti utt., ja nevarat pierādīt tad padomājiet vēlreiz, vai tiešām viss šis murgs na tikai jūsu sapnis jeb murgs :))))))
Starpcitu par publisku apmelošanu utt. Jūs varat pati tikt policijas rokās, ja šis jauneklis kuru tik ļoti nīstat uzrakstīs pāris sūdzības .

L logistika 23.07.2013

Šeit lielāka daļa sūdzas, man apkrāpā, mani apkrāpa, paši esāt vainīgi nav ko sīdzēties, ja esat tādi muļķi.

V Viksais 23.07.2013

Pareizi, tādus idiotus, kas sūdzas un ir tik naivi ir JĀČAKARĒ!

S sandi 24.07.2013

Lai pasūdzas policijai, ja tā ir tiešām apmelošana! Pārāk daudz apkrāptu cilvēku! Ir daudz liecinieku! Lai zibens sasper-kā saka, ja tas tā nav!Un, vēlreiz, uzmanieties no MAIRA NEPARTA! Neielaižaties nekādās darīšanās ar šo cilvēku. Viņš patiesi nav godīgs. No viņa cieš daudzi! Naudu viņam cilvēki aizdeva, jo labu gribēja - lai cilvēkam bizness iet uz priekšu...
Visi labi, sirsnīgi un godīgi cilvēki. No šīs sūdzības nav jākaunās, jo tā ir patiesība.

T TrakaisMaigonis 24.07.2013

cietusii, ko tad Tu savu sūdzības neparaksti ar īsto vārdu un uzvārdu, ko tad Tu reģistrējoties neesi norādījusi savu telefona numuru, ja esi apzagta utt., ko tad Tu neesi griezusies tiesībsargājošajās iestādēs ar iesniegumu???

S sandi 25.07.2013

Trakais Maigoni. Nevajag, lūdzu, gudro tēlot. Man ir atbildes no policijas, cilvēks bija saukts uz pārrunām, ne vienu reizi vien. Policija man sniegusi atbildi, tagad būtu jāvēršas tiesā, , , , , bet, bet, mūsu valstī cietušai personai vēl jāmaksā tiesai, šobrīd esam aptīrīti pilnībā, nevaram sagrabināt naudu tiesai... Bet, būs! Tikai tiesa ilgs gadiem...Mūsu valstī Tiesa ir bezspēcīga šādu krāpnieku priekšā, ko no tāda paņemsi? Nekā viņam nav!!! Uz viņa vārda nav nekā!!! Tikai n-tās firmas sataisītas, lai apmazdātu naudu. Ja man kāds palīdzēt spētu!!! Es tiešām būtu pateicīga. Daudzi, mēs apkrāptie būtu pateicīgi. Un vēl - mums ir viņa parādzīmes.
Cilvēki! Parādzīmes nedod neko! Ja cilvēks ir mahenators. Neviena tiesa neko navar izdarīt, ja uz mahenatora vārda nav īpašumu, ir plikas firmas ar nosaukiem, nodokļus nemaksā, nav no kā neko atskaitīt. Bet strādā...

A Andis_boss 25.07.2013

cietusii, klau ja Tu esi tik gudra un lasot tevis ievietoto pēdējo skaidrojumu, tad ko Tu ļāvi, ka ar Tevi tā apejas???

A Andris 2341 25.07.2013

Vai likumu par publiski nepatiesu informāciju ievietošanu kāds zin, vai kāds zin, ka atrast jūs pēc IP adreses nesastāda lielu problēmu???

Nandia 25.07.2013

Zinam, zinam. Par to kā reiz 23.07 komentā arī brīdināju it kā cietušo, beeet te laikam cilvēkam ir tiiik liela tā vēlme nočakarēt prātu un neko tolkam nepierādot apvainot jaunieti. Fu fu. Ja tiesa nevar palīdzēt, tātad nav pierādījumu visiem šiem apvainojumiem un jums ' cietusii ' takā vajadzētu piebremzēt ar kaut kādu ' bla bla blaaa' rakstīšanu, savādāk sēdēsiet vai maksāsiet kompensācijas jūs nevis jauneklis.

M mimo 25.07.2013

Когда я читаю такие комменты, складывается ощущение, что мы все с разных планет. У кого-то возникает необъяснимое удовольствие сделать из потерпевшего клеветника и кляузника, обвинив его самого. Ок. Каждый имеет право на собственное мнение. Но не зная ситуации, обвинять во лжи..бред полнейший.
Сietusii же всё объяснила.На суды нужны средства, потом и взыскать порой сложно, так как ответчику ничего не принадлежит. Как маленькие дети, ей-богу. И полиция в таких делах только отфутболивает.
Что за отношение такое к людям? Равнодушие и жестокость, лишь бы ещё поиздеваться в комментариях..
А если вы действительно так уверенны в ложном обвинении, так докажите обратное. Или что? Вы очень любите отсылать народ в гос.инстанции. Так пусть "обиженный и ложно оклеветанный порядочный гражданин" поступит также. И докажет нам всем обратное.
И потом. Сайт жалоб. И если хоть одному человеку он помог избежать неприятностей, он работает.
Избежать суда и ответственности можно, но исправить репутацию вряд ли.

Nandia 25.07.2013

Mimo - nav ticības šaj sūdzībai jo pati cietusi komentē savu sūdzību ar komentāru - ak mēs ar cietām. Un tiklīdz citi uzsmej, ka pati sūdzas, pati arī sev atbild - reģistrējas jauns profils un ar tādiem pat tekstiem liek apgalvojumus it visā. Labi, lai nu ir - katram jau savs ceļš ejams... BET ticamība visam vēl mazāk aptrūkās, kad tika liktas jaunas sūdzības, kur figurēja nu jau vairs ne vārds / uzvārds - Mairis Neparts, bet gan norāde Mairis, kas saistīts ar firmām Neparts, Vinteko vai kā tur bija un vēl citi nosaukumi, ar norādi, ka zem jumtu segumu licēju darbiem slēpj savu īsto dabu. Uuuu jau pēc laiciņa, kad laikam saprata, ka norādītās firmas nu nekādīgi nav te saistītas - sūdzības izdzēstas.
Tad man rodas jautājums - vai persona, kas no visas savas ģimenes ir devusi šim naudu nemaz nezin, kur īsti strādā viņš?!?! Neparts ir uzņēmums vai vārds?!? Kur taisnība?! Ja nebūtu redzējusi tās nu jau dzēstās sūdzības, tad es te neko neteiktu, bet nu... ai.. lai ņemas, lai cīnas.. kas ta man... vienkārši biku jāskatās ko cilvēks dara, kad dusmas pārņem visu loģisko

M mimo 25.07.2013

Nandia, я не следила за теми жалобами, которые удалили.Поэтому ничего сказать не могу.Но соглашусь в одном.Для меня тоже остаётся загадкой, для чего люди продолжают комментирование своих заметок со словами "Ei! Pazīstam" как от другого лица. Как говорится, lai nu paliek.
Но меня всегда удивляет позиция комментаторов, с однозначным мнением, что здесь собираются одни клеветники. Человек не всегда может выразить свою мысль, толком описать свою ситуацию.Это так. Но это не означает, что он лжец.И пришёл сюда лишь с одной мыслью, кому-то своей судзибой отомстить и очернить хорошего человека.
По крайней мере, лично мне, хочется верить в порядочность людей. И доверчивость-это не порок.

S sandi 26.07.2013

Mimo, paldies.
Policija nepalīdzēja, tiešām nē. Pirmkārt jau iesniegumu "futbolēja"mēnesi no viena iecirkņa uz otru, jo nebija zināma atbildētāja dzīves vieta, jo viņš to neatklāj - kā saka: "kas vainīgs, tas bailīgs". Vēl tagad nav zināms, kur viņš uzturas.
Apvainot nelaimē nonākušus cilvēkus gan nevajag. Jau tā ir grūti. Un, tiesai, patiesi vajadzīgi līdzekļi. Ja šobrīd tādi būtu - tiesā tiktu iesniegts uzreiz! Ja būtu līdzekļi, protams, tiesa tiktu vinnēta, jo cilvēks parakstījis n-tās parādzīmes. Bet, šis ir gadījums, ka no cilvēka nevarēs ilgi neko piedzīt, , , , , Tiesai būtu samaksāts, bet rezultāts būs pēc n-tajiem gadiem.
Piekrītu - PAŠI VAINĪGI! Tā iet tiem, kam laba sirds! Mūsu valstī labāk būt cietsirdim un nežēlīgam, tiem labi klāsies.
Nevajadzētu gan šeit "apspļaudīt" jau cietušu cilvēku. Nu, gadījās tā.

Bet, galu galā- tā bija tikai sūdzība ar brīdinājumu JUMS! Nekas ļauns nebija domāts.

Un, ja kādam ir kāds labs ieteikums, kā rīkoties, tad, iesakiet. Būsim pateicīgi.

Nandia 26.07.2013

Lai nu tā būtu. Tā vai tā viss ko daram paluek uz mūsu pašu sirdsapziņas un par katru savu kļūdu maksāsim ja ne mēs, tad mūsu bērni vai mazbērni.

Nandia 26.07.2013

Ah, ko es redzu :))) cietusii man mesidžu sūta.
Šeit tik cietusi un nabadzīte sūdzas par grūto dzīvi, bet redz nevienam citam neredzot sūta man te savus skribeļus un palaiž muti par manu intelektu. Tev līdz tādam vēl zaķīt jāaug un jāaug. Savas intelekta spējas esi šeit pierādījusi uz visiem 100. :)) tev moka domas par manu intelektu?! Nu labāk ieskaties savā :
1. Komentē pati savu sūdzību kā no citas personas :))
2. Kā minēts ' kopdzīves laikā ' - bet nemaz nezin no kurienes ir šis cilvēks, kur dzīvojis :))
3. Aizdota kopsumma 15 štukas - vīrietim ar ko kopā dzīvojusi, bet nezin sanāk pilnīgi neko par viņu un iepriekšējo dzīvi :)))
4. Sūdzība pati rakstīta kā haosā un komentāri arī viens vārds pa vienu un nākamais jau pa citu :))
5. Sēdēt aiz sava rakstītā kā nabagam, bet pa kluso skricelēt apvainojumus tam, kas neredz kur un kāpēc tevi žēlot - to katrs muļķis var :)))

D domina 26.07.2013

Es sniegtu dokumentus tiesā. Jā, naudu vajag tiesas izdevumiem. Process varētu būt ilgstošs. Ja parādnieks saņem konvertā un nodokļus nemaksā, tad cerību nav. Tādu Latvijā daudz, kas slēpj ienākumus. Statuss - bomzis. Ja atvilks no viņa algas, tad tikai nedaudz. Lai lielu summu atdabūtu, paies baigie gadi.
Lai nelauztu galvu - jāsniedz doki tiesā. Tāds ir viņu darbs - iztiesāt. Ja ir parādzīme, tad jau viss o.k. Tas ir pierādījums. Vajag tikai pacietību.

P.S. Kāpēc te viens otru ķengā? Kļūdīties ir cilvēcīgi. Ja kļūdāmies, tas nozīmē, ka dzīvojam. Nekļūdās tas, kurš neko nedara. Te ir tikai kritika par uzrakstīto, bet neviens nav iedomājies kaut ko ieteikt. Dīvaini cilvēki.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes