www.sudzibas.lv konditoreja "Pajumte" nekvalitatīva torte

konditoreja "Pajumte" - nekvalitatīva torte

Tā kā bija nepieciešamība pēc lielas tortes, tad aktīvi meklēju konditoreju, kura varētu realizēt manu pasūtījumu. Izšķīros par labu konditorejai, kas atrodas Mildas tirdziņā, jo šīs konditorejas ceptās bulciņas vienmer ir svaigas un samērā gardas, tomēr par ceptajām tortēm to nevarētu teikt- pec noformejuma torte bija skaista, tomēr mani piemeklēja 3 nepatīkamas vilšanās vai pat dusmas: 1.kārt torte pec izmera bija samera maza un neatbilda pasutijumam. 2. sagriezt torti nebija iespejams, sokolādes pārlējums bija tik biezs (iespējams tas tādēļ, ka izceptajai tortei svars bija par mazu un lai iegutu vajadzīgos kg tika aplieta ar ĻOTI biezu šokolādes kārtu), ka ta visa saplaisaja, lieki piebilst, ka jutos ļoti neerti viesu priekšā. Un 3. arī tortes garša neglāba situāciju. Par laimi situāciju glāba cita torte, kur bija gan sagriežama, gan arī garda. Esmu vīlusies, jo konditoram tomēr vajadzētu zināt, kā cept tortes! Pēc šis mācības noteikti uzticēšos jau zināmiem uzņēmumiem!

L

Komentāri (1)

H harijs 15.12.2010

Ja pasūta torti, tad to gatavo cehā, konditori. Man liekas, ka šoreiz kas pieņēma pasūtījumu nolēma uzvārīties. Pēc apraksta, vienkārša torte. Ķap ļap, pa virsu šokolāde.
Arī es tādas reizēm taisu uz pasūtījumu, bet par velti paziņām. Par garšu vēl nav sūdzējušies.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes