Kolonna Hotel Kuldīga - Patiesība

Sveiki, kā jau daudzi esam strādājuši šajā uzņēmumā. Vadītāja Kristīne Paura neatbilst nekādàm normām, saskarsmes spējas ar apkārtējiem, darbiniekiem nekādas. Visus noniecina, ētika pret otru nav, drīzàk nulle. Un , kad aizej vēl liedz apciemot darba kolēģes, draud viņàm. Vnk burviig, nevienam neiesaku strādāt "Lidojošajā vimbā" algas ar nemaksā tā kā pienaakas.

L

Komentāri (1)

covax 23.10.2015

SIA Latvijas Vācijas kopuzņēmums „REHO” paziņo, ka 2014. gada 1. oktobrī tiek slēgta viesnīca KOLONNA Hotel Kuldīga, kura ietilpst viesnīcu tīklā KOLONNA Hotels Group.

KOLONNA Hotels Group tīkls ir izvirzījis stratēģisko mērķi operēt tikai 3*** zvaigžņu viesnīcas. KOLONNA Hotel Kuldīga bija līdz šim vienīgā ekonomiskā tipa viesnīca KOLONNA Hotels Group viesnīcu ķēdē. Pēc veiktajiem aprēķiniem, lai viesnīca KOLONNA Hotel Kuldīga kvalificētos par 3 *** viesnīcu, tika secināts, ka nepieciešamais investīcijas apjoms nav ekonomiski pamatots. Tādēļ tika pieņemts lēmums par viesnīcas KOLONNA Hotel Kuldīga un kafejnīcas Lidojošā Vimba slēgšanu ar 2014. gada 1. oktobri.

Viesnīcu tīkls KOLONNA Hotels Group ar 2014. gada 1. oktobri operēs 5 viesnīcas Latvijā 3 dažādās pilsētās: Konventa Sēta (Rīgā), KOLONNA Hotel Rīga (Rīgā), KOLONNA Hotel Brigita (Rīgā), KOLONNA Hotel Cēsis (Cēsīs) un KOLONNA Hotel Rēzekne (Rēzeknē). Arī turpmāk viesnīcas tīkla KOLONNA Hotels Group galvenais uzņēmuma darbības veids būs 3*** viesnīcu un restorānu pakalpojumu sniegšana.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes