Kleitas Tev - kvalitate

Pasutiju kleitu saja veikala un loti apbrinijos kad ieraudziju to ko atsutija. Kleita bilde pavisam atskiras no ta ko pasutiju, vienada bija tikai krasa. Kvalitate bija vienkarsi briesmiga,un es par to samaksaju 55 eiro, bet paistam, tagad nesamaksatu vairak par 10 eiro, jo taja nevar pat iziet no majam. Kad uzrakstiju sudzibu veikala nini man uzrakstija sito - Ja nadejusj vi eto citali prezde tem kak zakazivatj platje "Пожалуйста,обратите внимание!!! Что на фотографиях используют все возможные способы для демонстрации товара на сайте в наиболее выгодном свете - используется специальное освещение для съемки фотографий, вещи отглажены и красиво драпированы, меховые изделия расчесаны. Поэтому уже полученный товар может несколько отличаться, например, по яркости цвета (быть в большей или в меньшей степени ярким, чем на фотографии), фактуре (разные ткани одного и того же цвета смотрятся по-разному)Некоторая одежда представлена на обработанных фотографиях и девушках модельной внешности, может смотреться в жизни не так, как Вы этого ожидаете."Man liekas kad tu esi vaikala administrators tad tu nevari sev atleuties sarunaties ar klientu translita...

B

Komentāri (15)

K Keita89 16.09.2014

Nepiekrītu, pasūtīju šeit kleitu, ļoti patika kvalitāte, kleita maksaja 44 eiro, pat vēl labāka kā bildē.
Cik es zinu, tad iepērkoties interneta veikalos vienmēr var atgriezt preces, ja nepatīk.

Z Zuzze123 26.02.2024

Ja ir akcijas prece tad nevar. Ja nav tad vēl jāmaksā dubultā sūtīšanas maksa.

S Santa09 16.09.2014

Es arī šeit esmu pasūtījusi sev kleitu, sūdzēties par kleitu nevaru, viss ļoti patika. Uz akcijas 35 eiro, parastā cena 60 eiro. Bildēs var redzēt kā viņa izskatījās internetā un kā man mugurā. Ta kā meitenes droši varat iegādāties šeit apģērbus.

M Madara89 17.09.2014

Es šorīt saņēmu savu otro pasūtīto kletu no šī veikala, aizvakar pasūtīju, sodien jau piegādāja. Ļoti ātra piegāde, bildēs kleitas krāsa izskatījās nedaudz košāka nekā dzīvē, bet kleita mani ļoti apmierina, galvenais, ka vīram patīk :D par kvalitāti nevaru sūdzēties, vīles taisnas, diedziņi nekarājās nekur. Manas kleitas noteikti nav no Ķīnas :d Noteikti pirkšu vēl tur apģērbus.

M Madara89 17.09.2014

Un vēl, neuzskatu, ka ja kādam kaut kas nepatika, ka tagad nevar neko tur sūtīt, cik cilvēku tik viedokļu. Ja man pēkšņi pienāks kleita, kura man nepatiks, tad es viņu atgriezīšu viņiem un viss.

K Katja1984. 18.09.2014

мне понравился там один костюмчик, прежде чем как заказать у них товар я зашла сюда. прочитала один негативный комментарий, но все же заказала костюм, подумала - если не понравится то верну.сегодня его получила, качество мне понравилось, соответствует цене.
девушки администраторы были очень вежливые, помогли с размером, так как не знала какой лучше с или м.
я осталась очень довольна.

A a vai nav vienalga 18.09.2014

Santa09, tā otra bilde nav Jūsu bilde.

http://www.ua.all.biz/img/ua/catalog/more/495815_stilnoe_molodezhnoe_plate_v_pol_vecher_gepur_kod_on306.jpeg

Pie tam, tā bilde ir stipri vien piefotošopēta.

Par konkrētā interneta veikala kvalitāti nemaku spriest, bet MELI, ko Jūs nopublicējāt, lai viņus attaisnotu, liek man domāt par uzņēmumu to sliktāko.

D dzhu222 23.09.2014

Очнулись ))) украинское качество, верней качество украинского базара, ведь все вещи идут именно от туда )) сама в свое время занималась этими вещами...и...уж поверье, не понаслышке знаю что в 80% вещей приходят абсолютно не такие как на фото и отвратного качесва...а на этом сайте фото те, что на Украинских страничках - т.е не в реале...заказывая вещи с этого сайта, рекомендую спрашивать реальное фото товара (чтоб на будущее обойтись без такого рода инцидентов). ) в общем если видите что продают вещ, где модель эта девочка блондинка (одна из моделей), то потрудитесь реальное фото. Мы заказали тавара на 1000 ЛС, к сожалению пришло такое Г (простите), что спустя два года половина товара зависла на руках... платья что на фото были мега красивые- пришли абсолютно прозрачные и из базарной ткани... в общем горький опыт.. может кому пригодиться.. (опыт не с этим магазином, а с вещами которые с Укаинсого базара)..

На каком сайте вы заказывали платья?

Z ziniite98765 16.01.2015

piekriitu dzhu222 Un autorei !!! un ticu ka tas ir ukrainas bazars. un ne tikai. viss tapat naak no kiinas. a kinas razhojumi ir nekaadi, gridaslupatas vistirakaas, pat neuzvelkot, plus nauda izmesta meeslainee. un kaa var paprasit taadu piki-40, 50 euro un augstaak par tiem meesliem???!!! ja tie nemaksaa vairaak par 5-10 euro. taa jau ir bezkauniba augstakajaa meeraa, shitaa aptiiriit, bet nu, ir aitas un ir cerpeeji.
da kaut sis un veel citi shaadi gridaslupatu veikali, likvideetos pec iespejas aatraak !!! bet redzeesiet, klientu, normaalu, bus arvien mazaak un mazaak shai bodei, un pec tam bus jaklapee ciet . vispaar vajadzeetu aizliegt ipashniekiem, sadaam urlaam, turpmaak dibinaat sia. iespaarda ka uzrakstija atbildi in russish :D

H henriete66 16.01.2015

protams, ka atbildes te sadrukaaja tik izmisiigi pasi sia darbinieki un vispirms jau ipasnieks/ce.
es ari biju tai nelaimigo klientu viduu, kas te neraksta nekad sudzibas, tacu uzgaaju so sudzibu un nolemu padalities ar savu bedu stastu.
redziet es ari panemu no si veikala "tik smuki iefaseto kleitu", kas bij bildee, bet kad atveda, gandriz apkritu no Nepatiikamaa izbriina, jo kleita 1.bija netira, saburziita 2. pilnibaa atskiiraas no bildes, sakrita tiaki kleitas garums (!!!) 3. -- 75 euro ko samaksaJu..nu ziniet, par so atsutito kleitu es nedotu vairak par 20euro, kad sazinajos, lai atdot man naudu, jo kvalitates nav nekadas, ka ta ir krapsana, man pateica, pasi vainigi, mes atpakal nenemam neko.
zel, ka man toreiz nebij isti laika iet uz pateretajiem, toties, es tagad visus informeeju NEPERCIET NO KLEITASTEV.LV NEKO, APLAUZĪSITIES

K kiinasguru 07.10.2015

Kompānija pilnīgs mēsls! ķīnas kvalitāte. Ja pērkāt kādu Brendu tad ziniet tas ir ķīnas FAKE.

A Amanda 25.01.2018

Briesmīga kvalitāte kleitai. Priecē, ka vismaz atnāca tāda, kāda ir bildē.Kleitai viena roka spiež, bet otra ir krietni lielāka. Vīles arī uz vienu pusi nevis pa vidu, apakšējā vīle jau ar mazliet izirušiem diedziņiem. Ļoti sarūgtināta par šo pirkumu

L Lidi82 18.05.2021

Skatījos uz šīm skaistajām fotogrāfijām un atcerējos, ka jau ir pienācis laiks iegādāties jaunas vasaras kleitas - https://magnolica-shop.com/lv/ . Vai jau esat gatavojis jaunu apģērbu vasarai? Man tā ir tradīcija. Un praktiski vienmēr vismaz vienu jaunu kleitu vasarai iegādājos MAGNOLICA. Es ļoti iesaku šo veikalu. Visām lietām ir lieliska kvalitāte, atbilstošas cenas un patīkams serviss.

M Marina Lavrinoviča 18.06.2021
Krāpšana

Veicu pasūtījumu un jau otro nedēļu nevaru to izņemt, tā kā veikals savā darba laikā ir visu laiku aizvērts. Nekur nav norādīts kontakttālrunis, kā arī uz e-pastiem neviens neatbil.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes