www.sudzibas.lv Kiosks Pardeveja nav pelnijusi tadu darbu

Kiosks - Pardeveja nav pelnijusi tadu darbu

Vakar aizeju uz kiosku, nopirkt zelta zivtinas kreditu. Eju uz tuvako kiosku, jo citur nekur tada nav. Pardeveja, es vispar domaju nav pelnijusi tadu darbu, ja pat runat nemak. Eju un prasu, ludzu to un to, si sak man ko jautat. Es nesaprotu neko no vinas teikta, runa, slupst, neko saprast nevar, + nedzird ko saku. Sieviete jau jauna, apmeram 25 gadi, bet nagi nograuzti, un nagu laka nodilusi. Skatas ar savu nelaimigo skatienu, un slupst, un vel prasa ko. Vai patiesam tik neizglitotiem cilvekiem ir atlauja stradat tada vieta? Saprotu kad, sedet ka sunim kaste kioska, visu dienu nav viegli, bet tomer, tagad rinda stav loti daudz cilveku, un ir ari izglitoti, ar izglitibu, kuri visu saprot, runat mak, un ir sakopti. Nevis sez kioska kautkada vista, kura neko nejedz ko saka, slupst, un vel nagi nokosti. Pastaveju apmeram 1minuti, tad aizgaju, jo sapratu kad nav jegas tur stavet, un klausities vinas murgu, un gaidit kamer sadzirdes ko prasu. Nemiet izglitotus cilvekus, bet ne tadus kuriem izglitibas pat nav.

M

Komentāri (9)

H Hilda 13.09.2009

Piekritu! Sitadus jamet ara bez zelastibus, nevis slimus janem!

L Līga 13.09.2009

es 10tajā septembrī izskreju 5 (!) narvesenus Vecrigā . nekur nebija zz atjaunosanas karšu . nacās stavēt ļoti garā rindā galerija centrs Rimi, lai dabūtu to kredītu .

vēl man nepatik naravasen jaunā pardošanas taktika - uzplīšanās " bulciņu, kafiju, dzērienu utt negribat ? " es saprotu, ka pardevejām nav izveles un jarunā tas teksts, bet tas izraisa tadu tirgus sajūtu un tiesi otradi - atbaida no iepirkšanās otreiz

A albis 13.09.2009

Šitā uzbāzība man arī riebjas, es viereiz pateikšu, lai viņa savu svaigi spiesto apelsīnu sulu aizlej sev aiz apkakles.Bet ja runājam par kiosku tad vajadzēja iet citur, jo tur tādi būtu. Iemācies sakārtot vārdus.

I ieteiceja 15.09.2009

Papildieniet ZZ un citas kartes internetbankā vai ar sms palīdzību un būs jums laime un laika ekonomija.

š šeherezade 15.09.2009

Hi, hi, hi...kad man laipni uzjautāja, vai nevēlaties kafiju, tad atvaicāju---ja uzsaucat, tad labprāt!!!:)))...

K Krī 16.09.2009

Arī vista, kas šļupst, grib ēst, strādāt un dzīvot.

K Kostik 27.09.2009

khe, smiekligi palika, kad mineji par vistu.. bet tev, Krī, gan piekritu

P pufa 27.09.2009

es ar, kad man ko laipni piedāvā, vai nevēlos to un to, atbildu-par jūsu nauda, da jebko...

š šeherezade 27.09.2009

Redzi Pufa, atkal kārtējo reizi pierādās, cik mēs abas esam līdzīgas un cik līdzīgi domājam un atbildam...nu gluži kā dvīņu māsas :))))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes