www.sudzibas.lv kinologiskais klubs favoriits kinologiskais klubs favorits

kinologiskais klubs favoriits - kinologiskais klubs favorits

Es arii iegaadaajos no favoriita suni 5 gadus atpakalj nemineeshu ne skirni bet teikshu kaa ir man vienkaarshi bija pazaudeeti nervi deelj visa shii. Saakumaa sunim bija dazaadas alergijas kameer atradaam iisto bariibu tad jau saaka iet spalva nost atklaajaas ka sunim ir taukainaa serobreja tas noziimee ik peec 2 dienaam mazgaat suni veelaak saaka paraadiities veel visaadas patalogijas gan iedzimtaas kaaju patalogijas, kuras ir raksturiigas pat mazaam skirneem un beigaas jau analiizes no siim patalogijaam bija loti sliktas gan vairogdziedzeris, gan cukurs giibshana un kaut kaada iedzimta galvas slimiiba acs aklums vienai acij un taas visas bija iedzimtas kaites suns 5 gadu vecumaa izskatijaas kaa 18 gadu vecs suns. Kaapeec rakstu 18, jo man bija taada skirne kura var nodziivot liidz 18 gadiem. Suniitis tik daudz bija vadaats pie vetiem un es vinju ljoti centos glaabt bija noziimeetas zaales liidz muuza beigaam deelj cukura un vairogdziedzera. Diemzeel suniitis nomira sasniedzot 5 gadus un vienu meenesi un nomira no visaam iedzimtaam patalogijaam. Vets pirmo reizi ieraugot manu suni man teica ka tik problemaatisku suni nav sen redzeejis un kad suniits nomira vinjsh teica ka taa tam suniitim buus vieglaak, ka briinums kaa vinjsh vispaar tik ilgi nodziivoja vinjam jau sen vajadzeeja nomirt kad bija pavisam mazinjsh. Uzminiet ko man favoriits atbildeeja kad es vinjam paraadiju suni jums vienkaarshi nav paveicies. Uzskatu kad tas ir absurdi pirmkaart jau suns nemaksaaja leeti tie bija 550 ls plus veel visa taa aarsteeshana un galvenais jau arii visas taas saapes ko es paardziivoju. Vareeja jau atdziit savu vainu tas klubs. Vetaarsts jau teica ka favoriits iipashi labs klubs nav, bet es jau to veel nezinaaju jo tas bija pirmais suniits ar dokumentiem kursh man bija un no shii kluba arii peedeejais, jo saapes kas bija jaapaarciesh nav aprakstaamas. Taapeec es neieteiktu pirkt sunjus no shii kluba ja vieniigi ar notariaalu apstiprinaatu liigumu var buut tad vinji no kaut kaa maaciitos. Nesaku jau ka tikai klubs ir vainiigs arii sunja paardeveejs ir vainiigs, bet domaaju ka klubam ir jaauznjemaas lielaakaa atbildiiba, jo galu galaa vinjsh izdod dokumentus un iet apskatiit kuceenus, kaut gan saubos ka favoriits vispaar iet kaut ko apskatiit. Teikshu vienu variet rakstiit komentaaros ko gribiet mani tas neinteresee jo nejau jums vajadzeeja tik ljoti paardziivot par katra suniisha nelaimi un gaidiit kas tad veel paraadiisies. Ne jau visi sunji favoriitaa ir slikti bet teikshu kaa ir domaaju ka pietiekami daudz un ja juus domaajat teikt ka katraa klubaa ir kaadas probleemas tad paskaitiet cik tad daudz to sunju ir favoriitaa un cik citaa klubaa noteikti favoriitam ir stipri mazaak. Jaa mazaak sunju un vairaak probleemu ne jau pa velti cilveeki suudzaas.

L

Komentāri (2)

kuku5 08.04.2014

аналогичная ситуация. только наш пёс до 8лет дожил. и не из маленьких пород был. брали первый раз через клуб. нашли на сс объявление. ранее была у нас собака той же породы до 14лет дожила без доков с рук. а этого брали с доками. прививками. с полной ответственностью. чтобы если что путешествовать вместе и в городе жить без проблем. всё вовремя делали. и от гельмитов и витамины и прививки.. а всёравно. с 3мес возраста диатез жёсткий. подобрали корм с рисом и бараниной. но с переодичностью в два раза в год как минимум диатез приходил, кололи гормон. давали таблетки.. за диатезом приходил стафилакок. был как ёжик в прыщах без живого места. хвост облазил, ушки тоже постоянно, просто в ремиссии чуть меньше.. всё это лопалось и воняло. пёс страдал и чесался. даже до половых органов шло язвами.мазать приходилось. стаффилакок с 3 мес. как был куплен. дисплазия тазобедренных. проблемы с суставами. воспаления. проблемы с лёгкими на дым, запахи кирхал так как буд-то задыхался. с надрывом. проблемы с почками. капельницы. уколы.. одёжки на него даже купили. обувь. мучался, слабенький. можно предстваить сколько это стоило нервов и денег. не повезло нам. но с другой стороны. а если бы он к другим попал, кто смог бы так ухаживать и оплачивать..?

p.s. больше пока не заводим..

P pops 28.06.2014

В 2007 взяли преобрели через клуб Фаворит собаку породы хаски : с врожденным полиартритом !!! Зареклись сдесь брать породистых собак . Так как у нас частный дом с большой территорией, без собак скучновато жить . Для начала сдесь в приюте взали беспороднова большова, а хаски приобрели в Финляндии и естесвенно без проблем со здоровьем . ЛЮДИ МОЙ ВАМ СОВЕТ, ПРИОБРЕТАЙТЕ ПОРДИСТЫХ СОБАК В ЗАГРОНИЧНЫХ КЛУБАХ, А НЕ ЗДЕСЬ !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes