www.sudzibas.lv Kilo.lv Neuzticieties kilo.lv

Kilo.lv - Neuzticieties kilo.lv

Mīļie cilvēki nepērciet neko no šīs mājaslapas http: / www.Kilo.lv / #home - sliderNo pieredzes saku ka par viņu programmu galīgi nav vērts maksāt 20 eur. Krietnu laiku pirms jaunāgada iegādājos viņu programmu, vēlējos sapucēties pa godu vecāku kāzu jubilejai tieši 31. 12. 2014 pat lielākai motivācijai iegādājos jaunu kleitu vienu izmēru mazāku ar domu, ka līdz šim datumam pa mēnesi nometīšos svarā un vērsos arī pie kilo pēc palīzības un atbalsta. Iegādājos šo programmu, protams un iztērējot 20 eur par mēneša dalības maksu. Sākumā likās, jā es to varu un plāns arī patika, pat nevarēju saprast kāpēc tik daudz sudzibu internetā var atrast, patika, ka nebija lielas badošanās un produkti arī tādi ko jau iepriekš ikdienā biju patērējusi, domāju ka viss ok. Un tā pagāja pirmā nedēļa, otrā un svars nekritās, darīju visu, kā bija teikt paskaidrojumos, pat sportoju, veicu vingrinājmus pēc video materiāliem, bet tik un tā jau arī trešās nedēļas beigās nekāda efekta nebīja. Tiešsaites atbalst no kilo puses teica, ka vis būs kātībā un pēdējā nedēļa svars noteikti samazināsies, lai es tikai nepārstāju un arī vēl lielāku effektu varēšu iegūt turpinot programmu arī turpmāk. Tobrīd jau sapratu, ka jāmeklē jauna kleita uz vecāku kāzu jubilejai, un patiešām man bija tiasnība svars tā arī nesamazinājās, ne pat drusciņ un vel pa mēnesi man galīgi negribējās atkārtoti maksāt vēl 20 eurTā arī paliku ar kleitu, kura man ir par maz un lieki iztērētu naudu un laiku un visām piepūlēm. Vēl pacīnījos par naudas atgriešanu, jo tos 20 eur tērēju ar mērķi samaināt svaru, bet tā arī man to neizdevās izdarīt, lai gan visu darīju tieši kā bija teikt, bet izrādās, ka naudu viņi man neatgriezīšot tieši tāpēc, ka programmu visu mēnesi lietoju. Kaut kads murgs un darbība nekāda.

L

Komentāri (2)

L labaaa..... 21.01.2015

Hei Hei Hei

Šeit nekas nemainās, KILO.LV turpina cilvēkiem visādas pasaciņas stāstīt, nesaprotu kur tad palikuši patērētāju aizsardzības centrs un visi pārējie??

A anna.b 23.01.2015

Kā jau vienmēr birokrātija

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes