www.sudzibas.lv Kilo.lv KILO Grupe krāpnieciskās darbības KILO.LV mājslapā

Kilo.lv - KILO Grupe krāpnieciskās darbības KILO.LV mājslapā

Neviens neiekrītiet uz tiem krāniekiem KILO.LV viņi krāpj no cilvekiem naudu.
Pēc tam , kad esi iegādajies viņu piedāvāto diētas programmu nācās sakarties ar daudzums dažadām problēmu. Sākot ar tehiskām problēmam un beidzot ar sliktiem tulkojumiem uz Latviešu valodu, par šo gan ir kauns. Man kā lielākai daļai sieviešu pēc 40 arī ir liekais svars no kā es esmu vienmēr kaunējusies, it īpaši vasaras sezonā. Pēc tam, kad man acu priekšā dažādos mēdijos pazibēja kilo nosaukums, izdomāju arī pamēģināt viņu diētu, no viņu reklāmam sapratu, ka vecumam nav sķērslis, lai kaut ko sāktu darīt. Tā arī atvēru savu maciņu šiem krapniekiem. Jau pašā sākumā sakāros ar problēmu iegādāties visus nepieciešamos produktus diētas ietvaros. Diētu sastādīja daudzi sezonālie augļi, kurus šobrīd nemaz veikalos nevar iegādāties, tāpēc ļoti daudz ēdienreižu vajadzēja aizstāt tikai ar ūdens dzeršanu. Par šo es gan nebīju gatava maksāt 20 EUR. To ka ūdens jādzer to jau tā pat visi zin. Domāju, ka pa 20 EUR saņemšu izstrādātu diēatas plānu, kuru varēs pēc visiem punktiem ievērot, nevis jāsakaras ar visādām problēmām un jādomā kā un ko kur aizstāt. Šausmas, nemaz vairs negribas domāt par to murgu.

S

Komentāri (11)

Z ziemele 21.07.2014

tu pavisam noteikti neesi ne pirma ne pedeja no kilo apkrato skaita

A allka 22.07.2014

NOKRISTIES PAR KAUT VAI PARIS KG ARI NAV IESPEJASM, KILO PIESTĀSTA PILNAS AUSIS KA PALIDZES UTT. KA ŠĪ IR PĀRBAUDĪTA MEODE, KAS PATIEŠĀM STRĀDĀ, NET NEKĀ TUR LABA NAV VIEN ŽULIKI TIE KILO IR. NAUDU IZKRAPJ STASTOT TO KO KLIENTS VELAS DZIRDĒT.

S soncha 30.07.2014

Ne pakupaice, tolka dengi zrja potracice

V vecais! 06.08.2014

Neuzticieties KILO, beigās sanāks ka lietosiet Lietuviešu dietu un vēl pa veikaliem skriesiet un meklēsiet konkrētos Lietuviesu produktus, kuri ir norādīti Jūsu dienas plānaā, jo izrādās, ka loti lielu skaitu produktu Lietuviešu ražo labak un kvalitatīvak nekā daudz Latvijas uzņēmumu, izrādījas, pat ka Latvieši vairs pat rudzu maizi nemāk taisīt.

I ingaa 13.08.2014

Sola un sola tie jau iepriekš minētie meļi to svaru nomest. E-pastā saņēmu Lienas Greifānes vēstuli ar uzaicinājumu pieteikties šajā programmā, protams, ka arī pieteicos, likās, ka ja jau Liene reklamē šos, kā jau es tagad zinu kilo krapniekus, tad jau arī viņa pati ir izmēģinājusi šo programmu (nevaru noliegt viņa vienmēr ir bījusi formā un labi izskatījusies) un nodomāju, ka esmu atradusi labu veidu ka nomest svaru. Protams visas manas iedomas ātri beidzās un atkal atdūros pret skarbo dzīvi. Visus diētas noteikumus nemaz nav tik viegli ievērot un vēl viss proces aizņem ļoti daudz laika un peiepūles, bet tā arī nesanāca man neko nomest. viss ko varu peteikt par šo kilo programmu ir lieks naudas, laika, pacietības tēriņš.

K krisča 13.08.2014

Kurš vēl tic KILO.LV stāstītajiem brīnumiem. jau sen atpakaļ pamēģīnāju un man nevis kilogrami krita, bet pēc tam, kad programmu jau mēnesi biju lietojusi mans svars bija pieaudzis par gandrīz 8 kg- un tas vēl viņiem skaitās normāls rezūltāts! Supper, ko lai saka, šobrīd neko negribu dzirdēt ne ap, ne par kilo.

S saulite:) 14.08.2014

man ari svars tikai pieauga, pat vienju bridi domaju ka taa ir mana vaina, kaa manam organismam svaru nomest nekad neizdosies, bet sho palasot izskatas ka neesmu vieniga.

K klavina 14.08.2014

Mans mērķis pērkot kilo nebīja nomest svaru bet vairak fokusējos uz fiziskās formas uzlabošanu. Pēc pieejamās informācijas varēja noprast, ka trenniņu plāns tiks izveidots individuāli un varēs iegūt motivciju un palīdzību no profesināļiem, tas bija viens no iemesliem kapēc arī labāk izvēlejos pirkt šo programmu nevis iet uz sporta zāli. Bet sanāca vilties, visa idividuālā pieeja beidzās ar video skatīšanos un vinpuseju komunikāciju.

P P44 14.08.2014

woow super, ka šo pamanīju, točna nepirkšu šo prograamu, Liels paldies visiem, kas izsaka savu viedokli

C cikita2 14.08.2014

programma galīgi nav domāta jaunajām māmiņām un individuāla pieeja arī netiek pielāgota apstākļiem

S Sandra. 14.08.2014

sitie kilo.lv cakara cilvekus, runa gudras lietas, bet rezultatu nekadu nav. piestasta pilnas ausis, ka vienmēr visiem izdevies progrmmas ietvaros sasniegt savus mērķus, jā patiešām pati varu galvot ka ši viņu programma ir sliktāka par sliktu, mocijos un ņemos, badojs, izcietu visas mocības, bet svars galīgi nesamazinājās, kilo programma nekam neder

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes