Kilo.lv - krāpšana

kilo.lv ir krāpšana! neiekrītiet, meitenes. programmas autors Andrius Pauļukevičs ir diletants bez izglītības, ar kura notievēšanas plāniem sabojājuši veselību jau daudzi cilvēki Lietuvā. sen zināms krāpnieks.

Z

Komentāri (75)

K kikii87 10.06.2014

Pilnīgas muļķības gan saki - ne jau joka pēc KILO tik veiksmīgi darbojas. Vadošais veselības industrijas uzņēmums Lietuvā. Kā jau latviešiem pierasts = nolikt visu un visus, kas ir labāks kā pašiem. Man draudzene tur trenējas, es arī papētīju programmu un redzēju, ka viss ir ok - nesaprotu arī, kur diletantus redzi. visi, kas strādā ir speciālisti ar savas nozares diplomiem. Nesaprotu, kas tā par naida kurināšanu.

A aivars@ 18.06.2014

Žēl, ka šo neizlasīju ātrāk, varbūt nebūtu pielaidis tādu kļūdu iegādājoties šo programmu

L Linda_S 18.06.2014

http://www.kilo.lv/straipsnis/5/kadel-konkurenti-baidas-no-kilolv

Z zane_dega 19.06.2014

kartējā pretīgā rīcība no www.kilo.lv, atkal noveļ vainu no sevis un turpina izkrāpt naudu. mīļie cilvēki pameklējiet informāciju – lietuvā nebūt cilvēki nav sajūsmā par šo programmu un tās autoriem. laikam kādam ir labi samaksāts, lai slavina viņus te internetā. lasīju, ka lietuvā viņiem ir nepatikšanas par slavenību izmantošanu reklāmā bez atļaujas.

M magone!! 03.07.2014

Pilnīgi piekrītu visiem ierpiekš miniētajiem komentāriem.

Patiešām KILO nevar uzticēties. Es arī protams pameiģināju, un rezūltāts pavisam noteikti nebīja labs. Manu izaugsmi nevarēja nosaukt par augošu, vienīgais, kas pieauga bija mans svars, lai gan cītīgi ievēroju visus nosacījumus. Un Idivduālas pieejas viņiem vispār tur nav un no dietologa ne smakas. Velti tikai naudu izmetu, vienīgais mans ieguvums ir pāris liekie kilogrami, no kuriem tagad jātiek vaļā. KILO.LV IR KRĀPŠANA. Domu uzlabot savu izskatu protams neatmetu, atradu arī citas alternatīvas. Nesen sāku lietot zaļās kafijas pupiņas (http://www.greencoffee.lv/# ) un pašsajūta ir SUPPER, pilnīgi pretēji tam, ko izjutu kilo diētas laikā.

A Aliise 03.07.2014

Prieks apzināties, ka neesmu vienīgā, kas cietusi no kilo krapšanas. Man arī bija baigās ilūzijas, ka maksāšu par patiešām foršu pakalpojumu, domāju, ka programma būs sastādīta individuāli man un dietalogs pieliks savu pirkstu šajā procesā. Sākotnējais priekštats bija, ka vispār šis ir tāds mazais uzņēmums, kur viss notiek mīļi ar idividuālu attieksmi, kur katrs klients ir zelta vērts. Bet protams nācās aprauties. Izrādijās, ka manas ilūzijas un īstenība ir divas dažādas lietas. No kilo nekādu motivāciju nesaņēmu, lai gan domāju, ka tas ir iekļauts komplektā uz jautājumiem viņi arī ilgi atbild, ja vispār atbild. Beigās tā arī sapratu, ka viņi ne ar ko neatšķiras ar visiem citiem krāpniekim internetā. Tikai šie par saviem krāpšanas pakalpojumiem prasa diezgan daudz- vismaz 20 EUR.

L ludmilla_iv 04.07.2014

Blēži kilo.lv mani apkrāpa, kad pēc bērniņa piedzimšanas pieņēmos svarā, īsi sakot paliku resna. Gribēju sākt kaut ko darīt, jo sapratu, ka šādi izkatīties vairs nevaru. Skatījos dažādus piedāvājumus internetā un uzdūros uz to krāpnieku kilo.lv reklāmām, kas raisinaja cerību un uzticību, ka šis patiešām strādās! Tajā brīdi jau es nezināju, ka viņi krāpj un māna cilvēkus. Pirms pirkšanas konsūltējos ar viņu pārstāvjiem un biju pilnīgi droša, ka ir verts pamiģināt. Ar pārliecību iegādājos šo diētu, bet jau ar vilšanos lūdzu atgriest naudu atpakaļ. Protams beigās bija žēl, ka viņi par savu produktu stāsta vienu, bet pārdot pavisam ko citu.

A anna.b 07.07.2014

Ar tiem viltus uztura speciālistiem no kilo.lv kašķii ieklluvu jau sen. Viss ko, es gribēju bija tikai atguut savu naudu To, ka kilo ir kraapnieki sapratu uzreiz peec tam, kad bīju nopirkusi dieetu

L labaaa..... 08.07.2014

Iepriekš biju lietojusi zaļo kafiju, neko sliktu par viņām nevaru teikti, viņas ir pat ļoti effektīvas.
Bet šo šarlatānu KILO. LV programai pieteicos vien aiz intereses, kā arī bija doma, ka diēta savienojumā ar pareizajiem trenniniem sniegs 2X labākus rezūltātus, un protams kā jau arī iepriekš minēts tam visam sekoja svara pieaugums. Diētu pātraucu lietot apmēram pēc div ar puss nedeļām, jo novēroju, ka mans svars turpina palielināties. Pēc programmas biju tikai palikusi atkal apaļīgāka. Ar kilo programmu pavisam noteikti nav iespējams nomest savaru. Tagad atgriezos atpakaļ pie zaļās kafijas (kaut kā jau jādabūn nost tie lieki uzskrātie kilogrami), šī patiešam ir pārbaudīta un strādajoša metode.

D Daiga.Zarina 08.07.2014

blēži un KRĀPNIEKIi KILO.LV IZSPIEDA NO MANIS NAUDU. jau pašā sākumā iegādajos viņu programmu negribīgi. Man nav liekā svara sveru 60 kg neuzskatu ka tas ir daudz, apsvēru domu ka varētu uzlabot savu fizisko formu. krāpnieki no Kilo.lv teica ka viņu trenniņu programma man to arī plaīdzēs sasniegt. beigās, jau pēc programmas iegādes mani GAIDĪJA LIELA VILŠASĀS un sapratu, ka šādu programmu varēju iegūt arī par pliku velti. pat nesprotu pa kuru laiku vini tik atri mani uz visu pierunaja.

M maza745 09.07.2014

Diētas nekad nav bījušas mana stiprā puse, to pašu varu arī teikt par sportu. Bet es nekad neesmu bijusi apmierinta ar savu ārējo izskatu. Žēl arī bērnu, ka viņu mamma nav tik moderna un skaista kā citas, jo mūsdienu jaunatne ir ļoti skarba un apceļ viens otru par visdažādākajiem sīkumiem, it īpaši ja tu un tava ģimene neatbilst pieņemtajiem standartiem. Bet tomēr vieslieākais apkaunojums ir brīdī, kad bērns sāk uzdot jautājumus( kāpēc Miķeļa mamma ir tik tieva?). Beidzot saņēmu sevi rokās. Samklēju notievēšanas programmu, pieteicos un sāku saniegt savu mērķi, vismaz tobrīd es tā domāju. Mans prieks bija īss, jo kilo.lv diēta ir zem katras kritikas un tā ir blēdība. Biju spiesta pārtraukt veselības dēļ. Viņi izbojā visas cilvēku cerības ar savu mankārību. Komentārs sudzibas.lv es ar varu pievienoties apmulkoto pulcinam, haaaa, tagad smiekligi, ka gan es vareju šis sudzibas nepalasit ieprieks :D:D:D Pati mulke, viss tak te priekša uzrakstits pat nav jadoma vai ta nekrietno kilo.lv diēta ir laba vai ne. vnk. karteja krapsana!

S sunshine_ 09.07.2014

sho dietu neiesaku nevienam pirkt ja nu vienigi ir velme patereties. Mani piekrapa tie paši bēdīgi slavenie kilo.lv.

@ @laine 11.07.2014

Liels paldies Jums, ka padalījāties ar pieredzi izstāstijāt, savu pieredzi ar kilo.lv pakalpojumiem. Sāku interesēties par šo uzņēmumu kas un kā. Atradu šeit daudz atsauksmes. Noteikti, ka būtu arī iekritusi uz kilo prasmīgo sevis pārdošanu. Labi, ka šo uzināju laicīgi, citādi vēl butu pati lieki iztērējusi naudu.

D div 11.07.2014

Galīgi jau vairs kauna nav, tā jau katrs EUR pie EUR tiek krāts un vēl šis. Iedomājies, ka iegādajies patieššm labu produktu, ne velti 20 EUR maksā, bet izrādās, ka esi apšmaukts. Nu vaitad kilo nav kauna cilvēkus krāpt? Tēriņi pēc diētas nopirkšas ne pat tuvu nebaidzas, rēķinieties vēl kādus 100EUR patērēt, ko izdosiet visu produktu iegādei, šo noteikti var uzskatīt par vienu no dārgākajām diētām ever :)

M maza745 11.07.2014

Prieks, ka vismaz kādu ir iespejams pasargāt no kilo nekrietnās krapšanas.

S sanč 13.07.2014

Man, kā studentei šī diēta arī likās pa dārgu, tā jau pa augstskolu jamaksā un vēl visi dzīvošanas izdevumi. Arī domāju, ka būs vienreizējā maksa 20 eiriki menesī un ēšanas izdevumi nebūs tik lieli, bet es samierinajos ar šo faktu, ja jau viņi saka, ka vajag tad jāperk. Viss būtu normali, ja es būtu kaut vienu kg nometusi, svars tikai nedaudz palielinājās. Nekāds izmaiņas izskatā vispār nemanīju. Esmu droša, ka rezūltātam vajdzēja būt citam. www.kilo.lv vienkārši mani apkrapa.

K kristiana.karklina 14.07.2014

Zaljaa kafija ir reaali labāka nekā kilo.lv svaru palielinoshaa dieta pec peidalīshanas shajaa diētas programmaa pienjeemos svaraa pa 2, 7 kg, un tagad, lai svaru nomestu pieversos zaļjajai kafijai kas ir jau parbaudiits un straadajosh liidzeklis.

A anna12 15.07.2014

mulkisi - jus vispar kaut ko interneta pameklejat, pirms perkat visadus s*dus?

B bumbucis 16.07.2014

Tiku APKRAPTA, jo gribēju nomest svaru. KILO mani APMĀNĪJA, viņi apgalvoja, ka es varēšu zaudēt savus liekos kilogramus. Bet viņu programma galīgi NESTRĀDĀ.

A alina45 17.07.2014

Man ar kilo arī bija drausmīga pieredze. No sakuma visi baigi laipnie un vienmēr gatavi palīdzēt, bet pēc tam, kad vēlējos atgriest naudu atpakaļ viņu attieksme pilnīgi izmainījās, tā kā viņi ar klientiem runā nekad nekur nebīju piedzīvojusi. KILO vajadzētu netikai uzlabot savu programmu, bet arī aizsūtīt savus darbiniekus pamācīties, kā jarunā ar cilvēku, kurš velas atgūt naudu par programmu, ko vairs nevēlas lietot. Pēc sarunas ar viņiem Jutos apkaunota un azemota.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes