Ķengaraga Vidusskola - Iveta Safranoviča

Tā jau ilgāku laiku izskatās Rīgas Ķengaraga vidusskolas pirmā stāva zēnu tualetē! Skolas direktore nevar atrast naudu, lai tualetes kabīnēm ieliktu durvis. Interesants ir fakts, ka skolas direktore, Iveta Safranoviča, ir SKOLU AKREDITĀCIJAS KOMISIJAS eksperte. Vai tāda direktore-eksperts, kuras skolā ir šāda "kārtība", drīkst vērtēt citu skolu direktorus? P.S. Faktu konstatējusi arī Veselības inspekcija 2015.gada 14.aprīļa aktā.

S

Komentāri (4)

I izpildītājs 10.05.2015

Direktore, ja to var uzskatīt par direktori...nu kāda tur eksperte! Cilvēks vienkārši aiz pārpratuma savā vietā. Skolas un skolu problēmas nav prioritāte direktorei. Tuvākas ir citas laicīgās lietas un izklaides. Ar to tad tiek dzīvots, citu problēmas, otršķirīga lieta.Tas mūsdienīgi.

B Beta@ 10.05.2015

Kopš direktore ir viņa, skola ir atdzīvojusies. kādas telpas bija un kādas ir tagad... Un kuras problēmas vai kuru viņa nerisina? Druvja Rijnieka, kurš veda ūdeni uz mājām no skolas, visās stundās visās pamatskolas klasēs, kurās "mācīja" latviešu vavalodu spēlējās ar lācīšiem un zaķīšiem? Pie tam mācīja kļūdaini:-) Labi, ka aizgāja uz citu skolu, laikam jau tik daudz prāta bija un saprata, ka būs jāstrādā ja jau pats par direktoru nekļuva. Vai vajadzēja žēlot Ludmilu Možarcevu, kura esot iesniegusi viltotu valsts valodas apliecību un kad saprata, ka nebija smuki tā rīkoties, pati no darba aizgāja. Vai varbūt Alfrēdu Lapetrovu, kurš nu nekādi nevarēja tikt galā ar savu un bērnu darba disciplīnu, jo visu laiku bija daudz darāmā pie datora. Vecāki bija šokā. Pārbaudes laiku tā arī neizturēja:-) Un visus viņus vieno viena tendence - nomelnot tos darba devējus, kuri lika strādāt. Vai vajadzēja risināt šīs problēmas?

A Aprilina 15.05.2015

Kopš direktore ir viņa, skola ir atdzīvojusies. kādas telpas bija un kādas ir tagad...

Un tieši tāpēc atdzīvotā skolā pazuda durvis zēnu tualetēs. Druvis vairs neved ūdeni no skolas (ja vispār bija vedis un tam ir pierādījumi) un tas ūdens tagad šļakstās zem kājām. Ludmila ar savu viltotu ( tas gan ir jāpierāda) apliecību tīrā latviešu valodā ( nu kurienes tik labi iemācījās rakstīt?) raksta sūdzibas ( ko arī vajag pierādīt, nevis vienkārši par patiesību izpaust savas domas)... Nomelnot darba devējus? Vai nomelnot darbiniekus, kuri ir aizgājuši no šī darba devēja?

I izpildītājs 16.05.2015

Tas viss ir SVIESTS! visas administrācijas dalrbības nedara godu skolai.par pašiem nemaz nerunājot! Liekas neviens no viņiem nedomā.viss tas primitīvi un komiski.kā tik spirinās.lai par katru cenu kļūtu labāki savās acīs.tik ne sabiedrības acīs!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes