KB līzings - Bojāts auto

Sveiki. Esiet ļoti uzmanīgi pērkot šeit mašinas. Auto tiek pārdoti ar defektiem.piemēram. Nopirku auto, dīleris kurš pardeva man auto sākumā teica ka auto ir ideālā stavokli. Braucot pāris mēnešus sāka parādīties daudz nopietnu vainu. Pirms pāris dienām auto nobruka un paliku uz ceļa. Servis man viņu sataisija, par nopietnu summu, jo izrādās ka auto stāvoklis bija ļoti briesmīgs. Un ka mašīnai bojājumi jau ir bijuši ļoti ilgu laiku. Zvanot uz KB Līzingu viņi saka ka tā nav viņu vaina ka pārdeva sabojātu auto. Un mašinas suma tā jau pārsniedza mašinas tirgus vērtību. Tā kā esiet uzmanīgi. Centieties neiegādāties tur auto. Ja nu vienīgais pirms pirkuma brauciet uz pašu izvēlētu servisu.

M

Komentāri (28)

T TP-link 18.10.2014

Sveiki!

Kad es iegādājos tur auto, kādus divus gadus atpakaļ, bija pilnīgi tas pats, auto sāka jukt pēc divām nedēļām. Mašīnas tur ir nobrauktas līdz beidzamajam. Galvenais, ka viņi uzskata, ka tas ir normāli mānīt cilvēkus. Arī es Neisaku tur iegādāt aut.

F faters1983 18.10.2014

Maskavs22, ludzu sazinies ar mani pa tel.num 22363399

A atspere 03.12.2014

Jaa, piekritu, man sanaca līdzīgi, pārdod sliktu mašīnu, kura jāremontē, bet ja kavē 2dienas maksāt japierekina vēl 60eur, + tā jau mašīnu par neadekvātu cenu pardod! Nepērciet cilvēki kb lizings mašīnu-tieciet- Jūs tikai iegūsiet!

R RETS OZOLIŅŠ 10.12.2016

Labdien,varbūt varētu nosūtīt dokumentus kādus viņi dod kārtojōt līzingu.papētīt to juridisko spēku!

L leo852 01.02.2015

Izirēju mašīnu šajā KB LĪZINGS, pēc paris dienam paliku ceļa vidu bez bremzem, pluss KB Līzings nozaga drosības naudu. Kb Līzings ir Zagļi un Krapnieki.

G GarSan :D 25.07.2016

Ari mes zaudejam drosibas naudu :( fui ,kompaanijai .

V Viņa10 26.01.2018

Mēs arī iekritām

K Kavits 18.02.2015

UZMANĪBU!
Ar šo kantori vispār nedrīkst ielaisties nekādos darījumos! Gada sākumā bija slikta pieredze. Reklamējas ss.lv, kur ievieto sagrozītu un patiesībai neatbilstošu informāciju!

Vitālijs BMW 08.09.2015

В этой канторе все машины убитые...!!! Если вам удалось проехать на их машинах месяц без поломок то вы просто счастливчик по жизни :), обычно машины летят на второй или третий день..

6 626 10.11.2015

Bijam iebraukushi aplukot mashinas kbl.lv cilveki neperciet tur mashina, visam mashinam ir kads defekts vismaz vizuals, nezinu kas vel slepjas dzilak katra, cenas loti parspiletas! par to naudu pameklejot no privata pardeveja ss.lv jus varat nopirkt diivas tadas vai pat tris mashinas :)

N NOGGANO 23.11.2015

Kas var palidzēt vai ieteikt labu juristu lai atgrieztu savus 400 eiro mašīna lūznis iemaksu savāca un neko neatgrieza ko darīt

Vitālijs BMW 05.11.2017

Здесь только народными методами ! - По закону у них всё ровно..

K kapsis 01.12.2015

neiegaadaajieties shajaa firmaa, nopirksiet loti sliktaa kvalitaatee mashiinu un stipri paarmaksaasies, TUR STRAADAA NEGODIIGI CILVEEKI!

K kapsis 01.12.2015

neiegaadaajieties shajaa firmaa, nopirksiet loti sliktaa kvalitaatee mashiinu un stipri paarmaksaasies, TUR STRAADAA NEGODIIGI CILVEEKI!

I IM 10.01.2016

Pozvonil pedik iz etoj kontori cerez dva goda posle togo kak ja otdal mashinu, i pitalsja ugrazatj hotel 1500eur,druzja na mesto postavili, ne svjazivajtesj s etimi pridurkami,ishjut lohov

L LVpilsonis 10.01.2016

2013. gadā es no šā kantora uz divām nedēļam iznomāju 3-šo golfu (99 gada) , ar apskati uz nedēļu (kā vēlāk izrādījās, vienkārši uzreiz neapskatijos, jo negaidīju šādu cūcību) , dabuju pa savu degvielu braukt no Latvijas otra gala, pie šīm cūkām, un vietā iedeva audi 100 (87 gada), kas bija drausmīgā stāvoklī.

M Mikelis Zarins 06.05.2016

Sveiki,kadu laiku atpakaļ biju Latvija,protams vajadzēja iznomāt auto.Zem šis firmas ir vel viena firma kas nodarbojas ar auto nomu,no ārzemēm caur e-pastu sarunāju automašīnu par pieņēmumu cenu 70e uz 7 dienām Audi A4 1.8 ierodoties Latvija sazinos ar cilvēku kur man atbrauca pakaļ uz lidostu un aizveda uz ofisa tika sastādīts līgums par auto nomu un noteikumiem,tika iemaksāta drošības nauda 50e un beigas par auto prasīja 120e , OK tobrīd daudz variantu nebija,saņemot auto izrādījās ka auto ir ar 2.6 motoru un pat ne tuvu ka bija bilde auto stādīts priekša,auto bija ļoti ļoti netīrs tehniskais stāvoklis slikts,līguma tika norādīts ka auto vērtība ir 2000e ,bet ka nomnieks teica,tādas esot Latvija automašīnas,caur paziņam uzzināju kas šis automašīnas ir bankas atņemtas un no valsts materiālam rezervēm (policijas atņemtas ),pirms auto nodošanas tika labi sakops auto,ka prieks sevis nodevām auto vis OK ,par drošības naudu pēc līguma jābūt pakaļ pēc 30 dienām.pec divām nedēļām šis auto bija ss.lv ielikts uz pārdošanu ka auto no Vācijas pa 900e ,mīļie cilvēki nepērciet tur auto,jo visas ka viens ir nomas mašīnas bijušas utt,ja un starp citu drošības naudu atdeva tikai 20e jo esot bijusi netīra

M Mikelis Zarins 06.05.2016

Piemērs ,masina gan tiek nomāta un tai paša laika uz pārdošanu

E energy112 13.05.2016

Chau visiem!Iznomaju autinju pie tiem ....vienas problemas un nenormali blatnie dzeki,visas masinas realas miskastes,pa menesi nomainju 6 autinjus nosplavos un pasutiju tos aunus taa pataalaak. Nekad,nekad nenomajiet tur un neperciet autinjus!!!!!!!

Люди, не при каких ситуациях не надо связываться с этой конторой, машины-хлам, попробуете вернуть придумают кучу типо дефектов которых небыло и снова развод на бабло, вовремя незаплатили - развод на бабло, чуть что развод на бабло - сотрудники - быдло. Желаю наконецто закрыться!

J [email protected] 25.02.2017

SVEIKI NETICIWC SAI FIRMAI VINIEM IR PIRKTA TEKNISKA APSKATE UN JAVELETIIES IEGADATIES AUTO AR JU 1153 ZINIET TAS IR LATVIJA VAIRAK KA DIVUS GADUS VINI JUMS NAKS PRETI NOKASIS SAUSMIGU SUMU PAR NOFORMESANU UN PEC TAM TAPATINAS BUSAT VAINIGI UN TA IR KRAPNIEKU FIRMA

J [email protected] 25.02.2017

masina ju1153 divis gadus ir latvija un nav no vacijas tas ir krapsanas un vispar sa virma ir banditi uzmanaties tas ir siers pelu slazzda kad jums beiksies termins vini atradies ieganstu to pagarinat un ja nevelesieties tad kadts priduraks uzvanis un saks jus maset uzmanaties

J [email protected] 25.02.2017

CUKU KOPANIJA UN NEKAS VAIRAK UZMANATIES

J [email protected] 25.02.2017

krapnienieki gan tekniska skate paverejoiet masinu perkot nebus nekadu aizradijumu bet pec nakosas skates bus vesels lerums un masinas no vacijas tas ir apmans tas ir tas kas izkraptas no latvijas tas ir ka ar masinu golff numursJU1153

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes