Kāzu salons Crystal Collection Jelgava - plaģiātisms

Principā, nekas īpašs, bet meklējot sev kleitu kāzām, palika nedaudz smieklīgi, kad pamanīju, ka diviem kāzu saloniem Jelgavā dažādos sociālajos tīklos ir diezgan līdzīgas publikācijas. Palika interesanti, nedaudz papētīju, kas tur īsti notiek. Salīdzinot, secināju, ka viens salons darbojas jau krietni ilgāku laiku (nepieminēšu, lai nav reklāmas), bet otrs "Crystal Collection Jelgava" darbojas nesen. Sākumā padomāju, ka šīe divi uzņēmumi sadarbojas, jo ar neapbruņotu aci pamanāms, ka informačija, teksti un publikācijas ir diezgan līdzīgas, citviet pat vārds vārdā. Beigās noskaidroju, ka saimnieces ir dažādas un, cik sapratu, nekādas sadarbības nav. Papētot internetā informāciju, nolēmu doties kāzu kleitas apskatīt. No sākuma devos uz Crystal Collection, jo tas man ir tuvāk, bet norādītajā adresē, Stacijas ielā, neko neatradum tad noskaidrojās, ka adrese ir mainījusies, devos uz Lielo ielu 13, kur nonācu pie durvīm, ar darba laikiem kaut kādai logu un durvju firmai, bet arī tās bija ciet. Devos mājās, sāku tuvāk pētīt otru kāzu salonu, tam bija arī sava mājas lapa ar visām kleitām un cenām. Piezvanīju, aprunājos ar saimnieci, pēc stundas biju jau tir, un vēl pēc stundas biju jau samksājusi pirmo iemaksu par savu kleitiņu. Par to, kurš nodarbojās ar tā saucamo "copy-paste" un ideju zagšanu varat spriest paši. Lūk šāds piedzīvojums.
Zemāk pievienoju bildi, ko šodien uztaisīju, lai var redzēt kā tas notiek.

Komentāri (1)

K Katerina1515 30.09.2014

Ну незнаю девушка, сначала поверила вам, а потом решила сама убедится и нашла совсем другое, Кристал выставил фотографию с платьем 3 мая, а 15 августа Катрин выкладывает точно такую же модель платья!!! Что-то подозрительно копировка картинок или ПЛАГИАТ платья. И что-то мне подсказывает, что эту запись написала сама хозяйка Катрин, тк на скринах видно, что сохранялись какието фотографии с интернета, можно догадатся, что Екатерина их скачивала, для того, чтобы выложить на своей странице ))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes