Kāzu salons ALICIA - kāzu kleitas

Info līgaviņam! Neiesaku tērēt savu laiku un apmeklēt šo kāzu salonu.Gribu pastāstīt par savu vizīti uz šo iestādi. Atradu internetā, ļoti skaista mājaslapa, kleitas super, bildes arī perfektas. Salons atrodas Sarkandaugavā. Pēc vizuāla izskata, var saprast, ka īpašnieki negrib ieguldīt naudu, bet tik saņemt. Vienkāršas "krievu gastronoma" telpas! Biju vīlusies jau tad, kad iegāju iekšā... Kleitas ir gan kāzu, gan vakarkleitas, gan kokteiļkleitas. Cenas neatbilst kvalitātei. Dažas no piedāvātajam bija netīras,pelēkbaltas, kleitas diezgan nobružātas. Nomas maksa ir puscena no kleitas vērtības. Salonā bija tik 2 plīvuri....Kāmēr laikoju kleitas, nosalu...Saimniece neļāva pastaigāt uzvelkot kleitu, jo grīda netīra un var sasmērēt kleitas apakšu. Tomēr izvēlējos kleitu, iemaksāju daļu no summas, pārējo naudu 3 dienas pirms kāzām un tad arī izņemšu kleitu. Laiks līdz kāzām vēl 2 mēneši. Precīzi pēc 7 dienām, biju godīga un informēju saimnieci, ka gribu atteikties, uz ko atbilde bija- žēl kā tā, jauku dienu! Prasīju atgriezt iemaksāto naudu, bet man atteica. Atgādinu, ka 2 mēnešus iepriekš brīdīnāju, nevis nedēļu pirms kleitas izņemšanas. Čeku man iedeva, kurā ir uzrakstīts, ka esmu nopirkusi TRAUKUS! Līgumu par kleitas nomu arī man neviens nepiedāvāja parakstīt, kurā būtu atrunāti nomas noteikumi un līguma laušanas sekas. Šaubīgs "salons" un vispār uzņēmums.... Līdz nosaukumam SALONS ir daudz jāpiestrādā....25.12.2014.

M

Komentāri (2)

N nenene 26.12.2014

Varu ieteikt kāzu salonu 'Bertini', Avotu ielā 16. Nav jāpierakstās kā citos salonos, ļoti laipna un smaidīga pārdevēja bija (2012.gadā tas bija), visu izstāstīja, parādīja, visu var pamērīt (arī staigāt un grozīties ;) ), salonā ir patīkami. Finālā nopirkām tur gan kleitu ar visiem attiecīgajioem aksesuāriem, gan uzvalku, kreklu un aproču pogas, un izīrējām arī apakšsvārkus. vesti. Tur ienākot jūties gaidīts. Cenas varbūt mav visvislētākās, bet toties netiek sabojāts prieks mērīt, m eklēt, gatavoties svarīgajam notikumam.

juju 26.12.2014

Nu tad 2 kleitas japērk.No šīs trauku pārdevejas to vienu un vēl kaut kur citur. Vienu vīram, otru-sev. Tad viņam uzvalku nevajadzēs.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes