www.sudzibas.lv Kaspars Mucenieks Neņemiet šo instruktoru!

Kaspars Mucenieks - Neņemiet šo instruktoru!

Vēlos jūs brīdināt par instruktoru Kasparu Mucenieku. No sākuma likās, ka ir pavisam normāls instruktors, visu laiku stāstīja, ka braucu diezgan labi un tūlīt jau varēsim gatavoties eksāmenam. Divas nodarbības nobraucu bez kļūdām, varbūt kādas mazas bija, bet trešajā nodarbībā, piemēram, kāda lielāka kļūda sanāk, tad uzreiz liek pierakstīties vēl uz 2 braukšanām, kuras bija ar ļoti lielām starpībām, jo lielas rindas. Tad sarunāju ar viņu tā, ja es nākamajā braukšanā bez kļūdām nobraucu, tad viņš mani laiž uz csdd eksāmenu. Kad pienāk šis viņa tests, tad viņš aizved uz tādām vietām, kur nekad neesam bijuši un nokļūdos, bet visu saprotu. Kļuda nozīmē vēl 2 braukšanas. Tad sarunājām tā, ja es nolieku csdd izmēģinājuma eksāmenu, viņš mani laiž uz īsto csdd eksāmenu. Noliku ar 1 kļūdu, zvanu viņam, šis saka, ka vajag vēl paņemt braukšanas un paskatīties, kas un kā. Azibraucu ar viņu uz vietas parunāt, ka mēs taču sarunājām, ka viņš laiž, Viņš saka, ka viņam kartiņu parakstīt aizņem vismaz 20min un viņam nav laika. Jautāju, vai nevar to izdarīt, kad kāds cits brauc. Viņš saka nē, jo, tad viņam jākoncentrējas uz ceļu. Interesanti ir tas, ka manā braukšanas laikā viņš regulāri runāja pa telefonu un parasti piestājām statoilā, narvesenā, lai viņš varētu nopirkt kaut ko ēdamu. Sadusmojos par to, ka viņš nedod man parakstu un piezvanīju autoskolas īpašniekam, tas viss notika autoskolā Mustangs. Pastāstīju par situāciju un īpašnieks piezvanīja instruktoram. Pēc tam atzvanīja man un teica, ka instruktors sakot, ka es esmu bijis pazudis kaut kur 2-3nedēļas, neesmu braukājis. + klāt piebilde bija ''ja nedēļu neesi braucis, tad braukšanas prasmes samazinās par 30%''. Labi, sarunājām, ka paņemšu vēl vienu braukšanu un viss būs labi. Samaksāju 20eur par braukšanu un 2min laikā instruktors parakstīja manu braukšanas kartiņu. Iepriekš, pirms zvanīšanas īpašniekam, vēlreiz piezvanīju Kasparam. Teicu, ka tas taču neaizņem daudz laika parakstīt kartiņu, viņš sāka pilnīgi dusmoties un pateica ''ja nepatīk mana darba tehnika, tad vari meklēt citu instruktoru''. Pēc zvana autoskolas īpašniekam Kaspars atkal bija pretīmnākoš. Aizgāju uz csdd eksāmenu un noliku ar pirmo reizi, ar 1 kļūdu. Varbūt Kaspars māk iemācīt, taču negrib laist tevi uz eksāmenu. Bieži arī nodarbības beidza vismaz 10min ātrāk. Un figūrās paralēlo parkingu īsti nēmācēja iemācīt. Kopā sanāca kādas 20 braukšanas, kaut vai varēju tikt cauri ar mazāk. CSDD izmēģinājuma eksāmenā runāju ar instruktoru un viņš teica, ka mierīgi varu iet uz īšto eksāmenu un, ja es, piemēram 2 reizes nobraucu labi un trešajā ir kļūda, tad tas nav slikts rādītājs. Nevēlos neko ļaunu, tikai brīdināt pārējos. Ja ir kādas neskaidrības, tad rakstiet.

K

Komentāri (7)

K kakamen 03.04.2015

http://www.sudzibas.lv/autoskola-ripo-c32546.html

P patiess 04.04.2015

visiem. kas brauc, ir jāpietiet ar minimāllajām braukšanas stundām. papildus vajag tikai tad ja nu galīgi neizprot kas notiek uz ceļa. jā ļoti nesmuki Kaspars rīkojās, bet tā viņš pelna naudu.varbūt viņam ir ģimene par ko rūpēties. Kaspar ja būsi godīgs dzīvē tad tev visa kā būs vairāk nekā gana. nav jātur cilvēki kuri māk braukt tā vietā tu vari ņemt 10 citus cilvēkus kuriem patiešām prasās papild braukšanas. reputācija ir top prioritāte ja nemainīsies aiziesi pa burbuli un uz tavu pusi nāks neveiksme pēc neveiksmes.

M Marko Marcesko 25.02.2016

Nu, ja tu uzskati, ka 20 reizes ir daudz, tad piedod, atvaino! Tā arī ir, jo ilgāk nebrauc, jo vairāk aizmirstas. Manuprāt tu esi sīkumaina (pēc rakstītā izklausies pēc skuķa), par šitādiem sīkumiem rakstīt sūdzību par ļoti labu instruktoru, kurš ne reizi uz tevis nebļauj ir mierīgs un visu labi izskaidro un liek saprast!!? Bērnudārzs! Mani kaut kā palaida uz eksāmenu jau pēc 19 nodarbības, taču pat nejutos gatavs eksāmenam, tāpēc labprātīgi nobraucu vēl 7as braukšanas un noliku CSDD eksāmenu arī ar vienu kļūdu. Instruktors ir labs, jo izvedā pa visiem CSDD maršrutiem, kā arī divas dienas nedēļā viņam ir VW Golf7 kā eksāmenā.
Iesaku šo instruktoru par visiem 100%, nevajag te klausīties kaut kādās sīkās skuķu kaprīzēs!

T tasnavnopietni 09.06.2016

Manuprāt, tu neesi izpratis teksta jēgu.
Manuprāt, tu esi tas pats Mucenieks, kas cenšas uzlabot savu slikto reputāciju. (pēc rakstītā šķiet, ka esi viņš)

D Dusmīgā 24.03.2017

Piekrītu visam teiktajam, es saskāros tieši ar šo pašu. Visu laiku viņš teica, ka man jau labāk sanāk un man ir potenciāls, taču, kad jautāju, kad tikšu uz eksāmenu, viņš visu laiku teica - vēl kādas 3x un tad skatīsimies - un tā katru reizi. Nobraucu pie viņa ap 30 braukšanām, kas man izmaksāja 600 EUR. Viņš nepierakstīja manas braukšanas un bieži lika braukt uz bulciņveikaliem un benzīntankiem. Kad es sāku saprast, ka tā es nekad netikšu uz eksāmenu, lūdzu brālim palīdzību, lai sēž blakām un saka ko es daru nepareizi, taču viņš nekādas kļūdas nemanija, arī pati jutos droši un pašpārliecināta uz ceļa. Pēc tam nolēmu doties uz CSDD izmēģinājuma eksāmenu, lai pārbaudītu savas prasmes un šo eksāmenu nokārtoju ar 2 mazām kļūdām, taču instruktors no CSDD teica, ka droši varu doties uz eksāmenu, lai prasu instruktora parakstu. Parādīju saņemto papīru Kasparam ar atzīmētajām kļūdām, bet viņš tāpat teica, ka nedos savu parakstu un nelaidīs mani uz eksāmenu. Beigās man nekas cits neatlika kā pāriet uz citu autoskolu, un tur mani arī palaida pie eksāmena un nokārtoju eksāmenu ar pirmo reizi.

I Inese ince 20.09.2019

ta nemaz nav, ka raksta par Kasparu! Vins pat ir loti atsaucigs,izpalidzigs un jauks cilveks! Es pat ieteiktu so instruktoru un nenozelosiet! vins loti labi visu izskaidro un uz lapas uzzime,ja kaut ko nesaprot! Tadu instruktoru, ka vins vairak lai butu!

L Linda_J 23.12.2019

Uzskatu, ka daudzi neizprot instruktora darba atbildības apjomu. Jo no katras kursantu neprecīzas rīcības var tikt izraisīts ceļu satiksmes negadījums.
Katram instruktoram ir sava metodika. Un ja kaut kas neapmierina, tas ir jaizruna ar pašu instruktoru nevis soc.portālos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes