Kaspars Kadzejs jeb kamikadze.lv - Parāda neatdošana

Pagājušā gada 10.augustā kaspars kadzejs jeb kā viņš sevi portālā draugiem.lv dēvē kamikadze.lv no klientes, kuru es pārstāvu, aizņēmās 1000ls. Apliecinātajā aizdevuma dokumentā apņēmās šo naudas summu + 30% atmaksāt pa daļām līdz 2009.gada 10.februārim. Līdz šīm brīdim k.kadzejs ir veicis tikai 2 parāda atdošanas maksājumus 150Ls un 350 Ls apmērā. Tā kā k.kadzejs uz parāda atdošanu un strīda risināšanu abpusēji miermīlīgā ceļā nereaģē, tiek gatavoti dokumenti par parāda piedziņu tiesā brīdinājuma kārtībā.
LŪDZU ATSAUCIETIES, KAM VĒL ŠIS NEGODĪGAIS NAUDAS AIZŅĒMĒJS IR PARĀDĀ!!!

N

Komentāri (3)

J Jana 07.08.2009

Ja vēl citi atsauksies, tad jūsu iespējas atgūt automātiski samazinās. Tā kā domājat, ko darat! Ja jūs domājat, ka atrodot citus varēsiet krāpšanu kaspariņam piešūt, tad garām, jo viņš jau neizkrāpa, viņš aizņēmās un pat sāka atdot. Pēc tam viņam mainījās apstākļi un viņš vairs nevar atdot. Par tādām lietām krimināli nesoda, bet liekas, ka tieši šāds ir jūsu mērķis.
Pēc tam būs tiesa, būs tiesas spriedums, kurš būs spēkā 10 gadus un kuru varēs pagarināt. Tiesu izpildītāji mēģinās no Kaspariņa kaut ko atkabināt, taču ļoti iespējams tas viss būs veltīgi, jo viņam nebūs ne mantas, ne ienākumu.
Tad Kaspariņš pēc gadiem pieciem sāks labi pelnīt, bet tiesu izdevumi un tiesu izpildītāju izdevumi būs pieauguši, (bet ne vairāk kā parāda summu) un Kaspariņš jums piedāvās atsaukt prasību, anulēt spriedumu un atdot tikai tīri atlikušo parāda summu, bez procentiem un bez citiem izdewvumiem. Viņš būs kļuvis par situācijas noteicēju. Jūs sastādat vienošanos un saņemat no šamējā 500 latus.
Vai viņš ir blēdis?? Nē!! Viņš ir absolūti godīgs pilsonis. Viņš likuma priekšā nav grēkojis. Viņš divas reizes ar jums ir vienojies ar jums un jūs tam esat piekrituši.

L Lopu Dakters 18.09.2016

Janiite, tas zhuliks kadzejs ir latvju armijnieks (a naudinju meedz notriekt speelju automaatos). Shamam ir regulaari ienaakumi, no kuriem atvilkt. Taa kaa nav probleemu, uz tiesu un izpurinaat sho no panckaam.

I Inese Aleinikova 09.01.2020

Šis cilvēks man arī parāda. Lūgums uzrakstīt uz nr.26958477

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes