www.sudzibas.lv Kaspars Cīrulis aizņemas, neatdod, izmanto

AtrisinātaKaspars Cīrulis - aizņemas, neatdod, izmanto

Puisis atrod meiteni, izlūdzas viņai būt kopā, dzīvot pie viņas spēlējot uz jūtām, ka viņam nav kur dzīvot, ka māte un māsas met ārā uz ielas. Visu laiku dzīvo uz kakla, aizņemas naudu no meitenes. Šī aizņemšanās notiek vairāk kā izspiešana, spēlēšana uz jūtām un draudēšana. Pats atkarīgs no azartspēlēm visu naudu nospēlē. Esmu informēta, ka tā ir noticis ar daudzām meitenēm, kā arī uzmet arī savus darba kolēģus un vēl veselu birkni cilvēku no kā aizņemas, kā arī ir parādā, manuprāt visām iespējamajām Latvijas kredītkompānijām. Beigās no viņa ir grūti atkratīties, tas jādara ar varu, kad jautā par to kad taisas atdot naudu, tad sāk draudēt. Pašlaik ir aizlaidies uz Angliju pie mātes un māsas. Starpcitu māte saņemot vēstules no cietušajām meitenēm pat neklopē ar ausi, nesaprotu kā viņai nav kauns no sava dēla.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 07.11.2016

Kaspars Cīrulis vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

Komentāri (7)

latvietis7 27.03.2015

Normals chalis, lai veicas.
katrs pelna ka mak :)

A agfhdzt 28.03.2015

latvieti, tu nu gan neesi isti riktigs, es pat teiktu, daunis ar lielo burtu :)
a par ""sitadiem normalajiem"", viniem kadu dienu aiz resteem IR pilnigi noteikti jaaaieseezhas. tik jauns, bet jau lidz aciim suudos. visa dziive sapista. varees tgd metaties . nebus nekaa oficiaala. bomzis jau tgd. sak ar izspieshanu, pec tam zagshana, pec tam novaaks kaadu. a kas cits atliks. lai aiziet kleepii ielien memmucim, memme, kamer dziva pazheelos.

A agfhdzt 28.03.2015

autore! ieliec dzimsanas datumu, lai neviens darba deveejs neuzkeraas. nedod dievs taadu urodu darbaa veel pienemt.

M Mierinsh 31.03.2015

nepatiikami

F Feiks 14.10.2016

Papētot viņu sociālajos tīklos, nešķiet ka viņam grūti dzīvē iet.
Ļoti iespējams ka šobrīdejā dzīves biedre nemaz nenojauš par šī ""Džentelmeņa" rīcību. Būtu interesanti dzirdēt viņas viedokli. Pat bērnu paspējis uzštancēt, respektīvi meitenei jārūpējas par pašas bērnu un gan jau arī par liekēdi:D Bet nu var jau gadīties ka tāds tādu atrod:D
Interesentiem un šī cilvēka heiteriem piemetīšu profilu linkus:
https://www.facebook.com/kaspars.cirulis.54?fref=ts
https://www.instagram.com/kasparscirulis/

Y Yuna 18.07.2017

Es so cilveku zinu vairakus gadus un to kada ir autore, visus sarunu ierakstus esu dzirdejusi, ka vina draudeja , lai nak pie sas atpakal , ja ne tad sastastis visiem melus, lai vinam dzive neveiktos ! Vina vinu nokrapa 3 reizes , pieradijumi bija no vinas milakajiem, nekad muza neesu iepazinusi tik jauku cilveku kads ir vins .Vienigais cilveks kam vins ir parada ir si autore, jo vina vinu nokrapa tapec neatdevu , un del 50£ nevajag ta cepties, ej labak vel kajinas paplet vala

A annamarijamarija 21.06.2018

Tad laikam jūs nezinat kas ir autors. Kasparam zvanijusi neesmu, draudējusi neesmu, krāpusi neesmu. Un summa ir daudz daudz lielāka par ko iet runa.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes