www.sudzibas.lv KARCHER SIA SERVISS NEPROFESIONALA UN DRAUSMIGA, RUPJA, NELOJAALA, NENORMALA ATTIEKSME!!!

KARCHER SIA SERVISS - NEPROFESIONALA UN DRAUSMIGA, RUPJA, NELOJAALA, NENORMALA ATTIEKSME!!!

Labdien!Gribēju informēt , ka Karcher servissā ,Rīgā brīvības gatvē 224 k5. - strādā tāds cilvēks kura vārds ir Ēriks Ķiģelis (paņēmu viņa vizītkarti , lai precizētu datus).Servisa tehniķis ir nenormāli rupjš un nespēj adekvāti atbildēt uz jautājumiem - es biju griezies servisā jo bija problēma ar iekārtu,bet pretī man nostājās garš ar kaz-bārdu apveltīts mehāniķis(abās ausīs auskari un ar aztecu tattoo).Mehāniķis Ēriks nenojauta ka es (Klients) esmu ar maģistra grāda izglītību tieši tehniskajā un augstspiediena sfērā , sāka man stāstīt pilnīgi aplamas teorijas par augstspiediena mazgātājiem kā arī neadekvāti apsaucis mani un teicis lai"read the fucking manual'' . Labi ka gadījās otrs mehāniķis kurš ātri varēja atbiedēt uz manām pretenzijām . Es esmu sadarbojies ar Vācijas Karcher rūpnīcu un zinu ļoti daudz lietas par augstspiediena iekārtām ko ražo KARCHER. Vien vārd sakot - pēc sarunas ar Ēriku ,es sapratu ka šim cilvēkam nav vieta KARCHER servisā , un es esmu ieteicis jau daudziem KARCHER iekārtu lietotājiem izvairīties no KARCHER Servisa kas atrodas Brīvības Gatvē 224 k5. Jo Vairāki mani draugi sastapās ar šo Ēriku un rezultāts nav diez ko labs.... viņš saka vienu bet dara otru.... Bet ir labi ka šajā servisā ir mehāniķis kas izpilda savu solījumu..... |Ņemot vērā to ka Ērīkam no visa viņa teiktā nebija taisnība- es esmu veicis audio ierakstu kas pierādītu Ērika neprofesionālo piederību KRCHER uzņēmumā. Kā arī man ir informācija par kontaktpersonām Lietuvā, kuriem var ziņot par Ērika darbību KARCHER uzņēmumā....Paldies par uzmanību!|Lūdzu esiet uzmanīgi!

O

Komentāri (10)

O Opis2014 28.10.2014

JAp

O Opis2014 09.11.2014

Jā esmu sastapies ar Ēriku - loti nelaipns, un runā ļoti nesaprotamas lietas... Es nevēlētos sadarboties ar tādu servisu.
Iesaku vērsties tālāk lai šāda persona vairāk nestrādātu...

L Latio Fox 09.11.2014

Pats raksti suudziibu un pats sev atbildi???:))))))))))))
Vai tiesaam tev ir magistra graads???)))

B Beisbolzzz 15.11.2014

hahaha kaa izgaazaaas :D pats sev atbild ar koment'ariem.. :D

J joni 02.09.2015

Ja godīgi ir bijusi saskarsme ar Ēriku - tajā reizē viņš baigi lamājās, kā arī stāstijapilnīgi aplamas lietas. Un viss labākais viņš teica ka viss Latvijas Karcheris turās tikai tapēc ka viņš šeit strādā un vissi viņa kolēģi ir pilnīgi lohi.

Es ceru ka šo lasa arī viņa kolēģi :)

Es saviem paziņām kopš tās tikšanās ar Ēriku esmu ieteicis griezties citos servisos!

E Eriks G 08.09.2015

Nu nav jau tik traki kā te, , kāds, kurš pat neraksta savu identitāti, , mālē.
Esmu viņa kolēģis, arī Ēriks, tikai uzvārds ar, , G, , . tikai strādāju veikalā.
Strādāju kopš 2015 gada februāra.
Ir bijušas dīvainas situācijas un posta iesniedzējs arī noteikti uz tādas arī trāpīja. Nez vai viņam, neapmierinātajam, vispār kaut kas patīk. Strādāju tirdzniecībā vairāk kā astoņus gadus un esmu redzējis tūkstošiem pretendentus uz neapmierinātības balvu, hehe. Cilvēki vnk tādi ir un mums no tādiem jāmācās, lai paši tādi nebūtu. Un par to, ka mans kolēģis ir kādam klientam vai apmeklētājam ir teicis, ka viņa kolēģi ir lohi, tad tādai info nemaz nevar ticēt, tad kad viņš to pateiks acīs, cita runa. Bet nu cik zināms tur jābūt pamatīgam iemeslam.
Jo aiz muguras aprunā tikai vāji, gļēvi un neaptēsti indivīdi. Tas pats attiecas uz posta iesniedzēju, kungam būtu jāatbrauc pie mums un šo tekstu jāpaziņo dotajam mehāniķim acīs, kā sak zobs pret zobu. Īsta vīru runa, savādāk kā mazas meitenītes visur te čīkstat, , , oij man slikti oij man tas to pateica, man tas to izdarīja. Nevari neko mainīt, klusē, vari-saki tieši. Bet to jau opīts nedarīs, zarna pa tievu. Un maģistra grāds ir nekad bez praktiskām zināšanām...
Vēl ir laba frāze, , nutādirstiesvartikaitlatvieši, ,
Vispār mēs baigi pieraduši, ka visur gribam lai mūs ciena, bet paši nevienu necienam, pat paši sevi.
Ir tik daudz gudrības pasaulē ko mācīties, bet Latvietis tik čīkst un čīkst kā nesaeļoti sētas vārti...
Laimi, veselību un saticību visai latviešu tautai!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mUX81sQLO-A

J joni 16.09.2015

Eriks G - nemiiz buņdžā... tad kad atnaks viens pret vienu cietīs arī citi... un par tadu info visslabaak ir uzprasīt saviem kolēģiem.

Jaunākās ziņas ir tādas ka uz Ēriku Ķiģeli ir iesniegta prasība tiesā par viņa kvalifikāciju un piederību.

Vienlaicīgi PTAC paskaidro, ka Civillikuma 1635.pantā noteikts, ka „Katrs
>tiesību aizskārums, tas ir, katra pati par sevi neatļauta darbība, kuras rez
>ultātā nodarīts kaitējums (arī morālais kaitējums), dod tiesību cietušajam p
>rasīt apmierinājumu no aizskārēja, ciktāl viņu par šo darbību var vainot. Ar
> morālo kaitējumu jāsaprot fiziskas vai garīgas ciešanas, kas izraisītas ar
>neatļautas darbības rezultātā nodarītu cietušā nemantisko tiesību vai nemant
>isko labumu aizskārumu. Atlīdzības apmēru par morālo kaitējumu nosaka tiesa
>pēc sava ieskata, ņemot vērā morālā kaitējuma smagumu un sekas.” Līdz ar to,
> ja Jūs uzskatāt, ka Jums nodarīts kaitējums, Jums ir tiesības vērsties ar s
>avu prasību pret ĒRIKU ĶIĢELI.

To tas čalis arī izdarīja... iesniedza tiesā.

Un cik es noprotu Eriks G- TU esi jauniņais Karcherī (pec pavadzimem skatoties) vienkārši atver acis.

L Lim 23.09.2015

Sveiki...

Beidzot kāds raksta par šo servisu... biju iegriezies veikalā un sastapu arī šo indivīdu vārdā Ēriks ...(cik es beigās noprotu viņš ir servisa darbinieks) ko viņš dara veikalā??? Es nebiju vienīgais veikalā, izskatījās ka čalis kas veikalā strādā nespēj apkalpot, un tad paradījās viņš ... prasīju viņam ka gribu iegādāties prof.putekļu sūcēju un mājas k 5.700... Ēriks(homo sapiens) man sāka stumdīt galvā plauktus... es vispār neko nesapratu... bet tas nav viss, tajā mirklī ienāca čalis kas vērsās tieši uz servisu par to, ka viņa iekārta kas tika remontēta nedarbojas... Tad es sapratu ka Ērikam nav kkas ar pelēko šūnu kārtībā... viņš nerespektēja to ka cilvēks ir gados... un nolika viņu tā ka man pat gribējās ātrāk aiziet prom. Tad kad homo sapiens saņēmās un pieņēma otreiz iekārtu... kad klients izgāja ārā ... sekoja vienkārši ideāla dzejas rindkopa - "es tam vecajam kretīnam, nokrāsošu zaļu to iekārtu un iebāzīšu dibenā(vārds ir mīkstināts)" .. tas bija punkts uz I ...
Visi klienti saraustijās un lēnam gāja uz izeju... kad Ēriks iznaca no servisa telpas viņš nolika kafijas krūzi uzz radiātora pie izejas un teica savam kolēģim veikalā - "kad jūs bļ.. beidzot pārdosiet normālas iekārtas"... es aizgāju ātri prom, jo nevēlējos vairs atrasties Karcher veikalā...

Ok, rezultāts nav labs(iet runa par homo sapiens) lieta tiesā par Ērikuir iezniegta, bet žēl ka viņu izskata tikai decembrī.

TIEŠĀM IESAKU IET AR APLI ŠIM PRIMITĪVAJAM SERVISSAM.

P.S - ieteikums otram ērikam... aci pret aci gāja 90jos gados, tas bija tad kad patika seriāls "Brigāde" un melni 7tie Bumbieri... mūsdienās viss ir savādāk... lai labi tirgojas

I IngaL. 22.11.2017

Par Karcher centru varu teikt tikai to labāko - cik reizes bija nepieciešamība griezties uz centru - vienmēr tur sagaida ar draudzīgu un pozitīvu attieksmi.
Inga L.

D Dainis Vasiļevskis 09.08.2018

Ja, stāsts par to kā, kurš kuru... Tas apliecina vienu, ka uz servissu jau nāk ar negativismu un uzgāž visu, kas sakrājies. Un rezultāts acim redzams.

Nu ko, šodien ir jau 2018 g. un viss iepriekš minētaiss ir vēsture.

Tas viss tika ņemts vērā un uz šodienu strādā zinoši, griboši strādāt un atrisināt sasāpējušās problēmas ar sapratni.
Vispirms tiek uzklausits un tad tiek dots optimālais risinājums. Ja gatavi uzklausīt. Viss attīstās un ir kustībā ar to ko vēlas saņemt.

Dainis.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes