www.sudzibas.lv Kalnamuiža Nepatīkama administratora attieksme

Kalnamuiža - Nepatīkama administratora attieksme

Izlasiju par garšīgo ēšanu Kalnamuižā - tas tiesa, var garšīgi paēst. Pati esmu bijusi. Toties maniem draugiem reiz bija gadijums, kad viņi no medībām braucot izdomāja tur pa nakti palikt. Iekārtošanās numuriņā ok, bet kad gribēja paēst - viņiem administratore, laikam vārdā Ina, bet īsti precīzi neatceros, lika pasteikties ar ēdienu izvēli, jo pavārs vēloties doties mājās. Ok, noguris, bet tad vrēja vispār pateikt, ka paēst vairs nav iespējams, jo ir vēls, nevis izrādīt tik rupju attieksmi. Darugi domāja, ka tas viņu sliktā apģērba dēļ, jo kā nekā no medībām baruca, bet, tomēr, maksātāji taču viņi bija. Lai gan tas bija nu jau sen, tomēr bieži atceramies un pasmejamies par šo atgadijumu- pavāra nogurumu. Tomēr viens no puišiem teica, ka tur vairs neatgriezīsies, jo no vienas puses itkā smieklīgi, bet no otras - sajūta nebija patīkama, kad pret tevi kā pret niecību izturas...

E

Komentāri (4)

ш Шо? 09.08.2009

Kadel ir jaraksta sudziba, ja pati nebiji lieciniece??? Izstastit daudz ko var un vel piepuskot klat. Elina, ja velaties tenkot, tad dariet to ar kaimieninem vai darba kolegiem.LOL

: :D 09.08.2009

Baigais atgadiijums, lai veel buutu ieveeriibas cieniigs, lai atcereetos regulaari.. Dooh... Pret klientiem neiztureejaas kaa pret nieciibaam! Diez kaadaa pasaulee tu dziivo? Iedomu?

E Edis 12.08.2009

Ha! Juus saucat par tenkaam, bet kurh var pieraadiit, ka taa nebija? Meitene tik dalijaas pieredzee - shis jau ir taads portaals - tikai slikti, ka ne saveejaa pieredzee!

š šeherezade 13.08.2009

Pirmie divi komentāri droši nāk no Kalnamuižas atbalstitājiem...:D:D:D Piekrīt, šeit ir sūdzību portāls, tādēļ varu pasūdzēties arī par ne savu personīgo pieredzi vien un nedomāju, ka Elīnai bija kāds iemesls nomelnot nezinot faktus...izklausās pilnibā ticami..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes