Kafejnīca "La fiesta" - Neadekvāta cena

Šodien biju kafejnīcā La Fiesta, kas atrodas uz Aleksandra Čaka ielas (adrese, iespējams, ka A. Čaka iela 39, neiegaumēju, bet uz viena no stūriem pie krustojuma). Draugs gribēja vārītus kartupeļus ar sēnēm, kurus arī nopirka. Porciju nosvēra tīrā šķīvī, bet kas pārsteidza bija neadekvātā cena - burtiski par 2 kartupeļiem un pāris sagrieztas sēnes gabaliņiem un 2-3 burkāna ripiņām paprasīja maksāt virs 8 eiro! Tāda summa par tik niecīgu porciju, no kuras pat paēst nevar. Un šķīvis arī nebija no smagi biezajiem, kas radītu to svaru lielāku. Bet tā kā izsalkums ņēma virsroku, tad arī samaksāja. Pēc tam pats nožēloja, jo - kartupeļi bija eļļaini, bija sajūta, ka tur ir iegāzta lielās eļļas karote (svaigumam, nu kā tad). Apēda tikai kartupeļus un pārpalikušo taukaino "ēdienu" atstāja šķīvī, neēstu.Pati kafejnīca izskatījās nekopta, vietā, kur gāju apsēsties, uz krēsla mētājās ēdiena palieku gabaliņš no kāda cita klienta šķīvja (neviens nebija nokopis galdiņu). Ēdienu izvēle arī maza - pārsvarā gaļa un vieni vārīti kartupeļi, 6 veidu salāti. Vēl divu veidu saldie, kaut kāds "Cepums" - nesaprotama sastāva putriņa sabrukušas piramīdas formā.Labi. Divu vārītu kartupeļu ar sēnēm cena 8 eiro par porciju nošokēja (vidējam latvietim tā ir tomēr liela nauda, par kuru var nopirkt normālu maisu ar ēdamo veikalā), bet nedaudz pabrīnījos par latviešu valodas zināšanām - pie kāda pupiņu ēdiena nosaukums bija "Zaļie pupiņi". Saprotu, ka vieta ir tuvu centrā un ja cilvēks nebūtu izbadējies, ietu vien tālāk, bet tā nu sagadījas. Gaļas gabals noteikti izmaksātu 10 eiro. Vāks, nu. Skaļā krievu mūzika arī pakaitināja, bet ne tik ļoti nacionalitātes lietas pie vainas, cik pretīgs ēdiens par šādu summu. Izplūstot sarunās varu vien teikt, ka par tādu cenu tai pārdevējai vajadzēja nezinu, pienest to pļurzas porciju sveču gaismā atsevišķā istabā vip personām. Bildes diemžēl nav. Kuram nav kur naudu likt, ejiet pirkt eļļainos kartupeļus par 8 eiro.

Komentāri (5)

L Lelle Bez Matiem 26.08.2014

Vai tad pirms pirkšanas cenu neapskatījāties? Vispār jau centrā ir pilns ar citām ēstuvēm, tā ka nav ko čīkstēt, ja paši nevarat savu pakaļu aizvilkt pāris mājas tālāk, līdz kādai normālākai vietai.

svetitais_Juris 27.08.2014

Ilmār nokaunies. Tie visi ir meli

svetitais_Juris 27.08.2014

Ilmār, labāk pastāsti ko interesantu, piemēram, kā satusēji ar veco trako bābu Kudeiko

ilmaars 27.08.2014

Svētītais Jurkān - nav tie nekādi meli. Tīra patiesība gan par cenu, gan uzrakstu "Zaļie pupiņi", gan nod*rsto krēslu.
Kudeiko ir ķerta, sāk likties ka nav īsts cilvēks, bet bērns. Neko es netusēju, vienkārši brīnos par viņas izteicieniem! : D

ilmaars 27.08.2014

Lelle bez matiem - ne jau es nevilku, bet draugs. Ieņēma galvā ka grib ēst, nevis tērēt laiku citas ēstuves meklēšanai un viss. Tas, kā mēs tur nonācām neattaisno cenu, porcijas lielumu un citas pieminētās lietas. Labāk uzlīmē paduses matus savai plikajai pļeškai, kas no glupuma palikusi lisa. Dau.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes