www.sudzibas.lv K-Rauta Nekārtīgie darbinieki

K-Rauta - Nekārtīgie darbinieki

Sveiki!!! Nu re vienu dienu devos iepirkties uz K-rautu Priedaines ielā!!! Vajadzēja man iegādāties durvju atslēgu. Zināju jau kur jāiet ienācu nodaļā un tuliņ sāku meklēt pādevēju bet bezspēcīgi. Gāju uz blakus nodaļu jautāt pēc palīdzības tur pādevējs man laipni palīdzēja un teica ka samelēšot kur ir pārdevējs. Protams pēc kāda laika šis klāt nu uzdevu viņam jautājumu kas man bija vajadzīgs Bet tā Smaka kas nāca no viņa bija Drausmīga, laikam drēbes nav Mainījis jau kādu Ilgu laiku un vēl tā cigarešu smaka, drausmīgi noaudzis un nekopts civks, un protams ar pie zobārsta vajadzētu aiziet, kas tas par tēlu uzņēmuma fonā, kā tāds var vispār strādāt. Nu saņēmu savu slēdzeni un devos pa taisno uz kasi lai tiktu ārā un ieelpotu svaigu gaisu!!! Man jau bija slikti palicis kamēr blakus viņam atrados!!! Ceru ka nebūs jāiet uz to veikalu vairs pie šī pārdevēja. Paldies.

O

Komentāri (8)

P pēteris 30.01.2009

Tur lielākā daļa strādā tādi kuriem vajadzētu piedomāt pie sava izskata.Nesaprotu kā var pieņemt darbā tādus darbiniekus.Par darbinieka sliktu ārējo izskatu, neatrasšanos savā nodaļā utt... Veikala vadībai būtu jāizvērtē attiecīgo personu atbilstība ieņemamajam amatam! Kā nekā strādāt gribošu cilvēku ir daudz un bezdarbnieku rindas ar katru dienu aug.

K Karautiete 04.02.2009

Peteri-ej dirst!

A Andris 31.05.2009

Dzimis rāpot - lidot nespēs!!!

R rustams 31.05.2009

viss nokārtots: pusim bārda apcirpta, paduses izmazgātas, skropstas uzkrāsotas, laipni gaidīti atpakaļ :)

A anna 23.07.2009

ja veikalā ir viens nekopts pārdevējs nenozīmē ka visi pārējie būs tādi !!!

K Krautas darbinieks 08.09.2009

Pēteri ej taču pasūkāt ... savu lielo bombongu.

V vitja 08.09.2009

šeit mēs redzam cik laba ir k-rautas darbinieku runas kultūra - apsveicam! Jūs iekļaujaties rupjāko pārdevēju vidū!:D:D:D

K kandake 12.09.2009

Attieksme veido attieksmi..
Klientu attieksme - pārdevēju attieksmi un - otrādi.
Tas stāsts ir bezgalīgs... :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes