JV Klīnika, Jura Vītola ķirurģijas, operatīvās ginekoloģijas un sieviešu slimību klīnika - Netur savu vārdu, maldina

Labdien!
Gāju uz vizītem pie ginekologa Jura Vītola. Man pirms kāda laika bija olvada grūtnieciba un pēc operācijas man ieteica griezties pie loti laba speciālista dr.Vitola. Atrodot 1189.lv kaut vienu telefonu, zvanīju,lai pieteiktos uz pirmo vizīti.
Satiekoties pirmajā vizitē paskatījis manus papīrus, paprasījis pāris jautajumus, ieteica- man pēc aptuveni diviem mēnesiem uztaisit atkārtotu Laparoskopisko salpingoovariolēzi, lai paskatītos- vai nav radušies atkal kas negaidīts. Un arī nosauca cik tas maksās. Paskatījās caur usg, lai redzētu,kas notiek tajā bridī man puncī, paņema uztriepes analīzem. Lietojām viņa izrakstītās zāles. Pēdejā vizītē pirms operācijas es vēlreiz uzprasīju dakterim-cik man tas viss izmaksās, viņš atkal nosauca to summu to pašu. Pienāca operācijas diena- pirms operācijas ienāca anesteziologs Zaķis un skaidri un gaisi visu izsaidroja un pastastīja kā viss notiksies un uz operāciju,lai dodtoties ar gaišām domām. Kad operācija jau bija pagajusi un nokļuvu savā palatā-mostoties kā jau pēc narkozes, tad mosties,tad atkal paguli. Masiņas tur ir ļoti labas visu laiku ienak tik pa brīdim,un, prasa- kā man iet?Un, lai tik sauc, ja man kaut ko vajag.
Bet tagad sāksies,kur pavērās lielāka problēma,kur biju uz mutes. Pirms izrakstīšanas diena uz īsu laiciņu,atnāca dr.Vitols- prasīja kā jūtos?Pataustīja manu vēderu- teica, kad piepūsts vēders,bet tas gaiss izzies ārā ar laiku. Tad vēl iesaka izziet fizioterāpiju, uztasit "magnētiskos laukus", pasildīt vederu. Tas arī viss, paris minūšu saruna.
Pēc pāris minutēm ienāk no reģistratūras māsiņa Elīna J., paprasa par slimības lapu un iedod jau sagatavotu reiķinu. Un tur pavērās pats skaistākais skats, divas reizes solītā dr. Jura Vitola teiktās summa par operāciju un stacionāru, pavisam cita summa, daudz augstāka. Un nevis 2ciparu augstāka, bet trīscparos augstāka. Pa lielam a to summu,ko man nolika priekšā-var pie viņa 2as tāda tipa operācijas uztaisīt,bet viņa klīnika man pieprasa par vienu operāciju, atsevišķi no operācijas atdalīta anestēzijas pakalpojums, rhp(olvada caurlaidība), stacionārs. Pateikšu konkrēti, saprotu- var rasties sarežģījumi operācijas laikā, bet dakters pirms,tam ir vairāk reizes teicis,cik tas izmaksās. Bet reiķins bija cits,gāju runāt ar dakteri. Dakters nebija jau uz vietas. Gāju runat pie galvenās māsiņas Agneses- iztāstot situāciju,viņa nespēja noticēt, un teica,kad dakterim tā nav pirmā reize,kad saviem pacientiem saka vienu summu,bet pēc pakalpojuma izdarīšanas galā sanak cita summa. Kad viņa un citas māsiņas zin arī visas cenas no galvas, un diemžel viņa nevar mainīt reiķinu. Un tad man sāk makt šaubas par viņu ka speciālistu,teica vienu,bet operejot mani-varbut kaut kas nesanaca kā vajag,man jau neviens par to neteiks. Un, ja godīgi ir pagajis nu jau kād laiks, bet es joprojām jūtu, tādu sāpīgu vietu, visu laiku jūtu...iešu drīz pārbaudīt pie cita specālista. Jo viņš nav vīrietis, ja nemāk turēt solīto vārdu.
Lūdzu, padalieties visi,kas ir saskarušies ar šo klīniku, un konkrēti dr.Vītolu!

S

Komentāri (8)

K Kristīne Auce 23.10.2013

Tā ir nejaušība. Ja kas sāp. tad varu pateikt, ka tie noteikti ir saaugumi. Operācija ir nopietna. Par dakteri Vītolu varu teikt tikai visu to labāko.

I Irina 26.10.2013

Ваша претензия похожа на бред сплетницы, ни один специалист не может дать конкретную (100%) цену операции, не начав ее!!! Радуйтесь что вам операцию сделал Витолс !!!
Витолс один из лучших гинекологов в Риге (в Прибалтике), вся команда профессионалы, и цены у них доступные на все манипуляции!
Уважаемые женщины следите за своим здоровьем чаще, чтобы потом не жалко было платить деньги специалистам которые вам помогают!!!
В этой клинике очень многие семьи обрели счастья!!!

xy-files 27.10.2013

Manupraat visi viirieshi ginekologi ir ar kautkaadaam novirzeem.

J Jane Eyre 22.05.2014

Labdien!!! Man ļoi nepaīk tas, ko Jūs cienītā uzrakstījāt par Dr.J.Vītolu!!! Protams, operācijas laikā var rasties dažādi sarežģījumi un dakteri par savu darbu paņem naudu. (es runāju tikai par tādu speciālistu, kā Dr.Vītols). Es esmu viņa paciente un ļoti apmierināta ar viņa zināšanām un profesionalitāti. Pati veicu pie viņa 2 operācijas, par samaksu, bet rēķini neatšķīrās no daktera teiktā. Jā, viņš ir diezgan mazrunīgs - bet Jūs nākat pie daktera, nevis pie labākās draudzenes, lai izpļāpātos. Dr.Vītplam nav laika sēdēt kabinetā un pļāpāt. Viņš ir tas, kurš runā tikai un vienīgi par lietu, viņš izdara vajadzīgās manipulācijas un - SVEIKI!!! Silti iesaku - APMEKLĒT GINEKOLOGU 2REIZES GADĀ, NEVIS 2 GADOS 1 REIZI!!! Esiet vesela un laimīga, un lūdziet Dievu par to, ka operāciju veica Dr.Vītols. GINEKOLOĢIJAS JOMĀ Latvijā labāka speciālista NAV, UN NEOMELNOJIET KOLOSĀLA DAKTERA VĀRDU!!!

K klucuks 26.08.2014

Nu nezinu...cik es esmu bijusi pie dr.Vītola, vienmēr viss ir bijis visaugstākajā līmenī...Pašai bija operācija, attieksme tur bija super, jutos kā sanatorijā...personāls strādā izcili, arī pats dakteris reizi dienā noteikti ienāca, kaut arī man nebija nekādu sarežģījumu...un kad pēc tam esmu gājusi uz pārbaudēm, vienmēr attieksme ir ļoti iejūtīga, ieinteresēta, kaut arī saku, ka nav nekādu sūdzību, dakteris vairākkārt pārprasa, vai tas vai kas cits nekaiš, tāpat arī pajoko...nezinu, vai to var saukt par viņa mazrunību - nezinu, par ko tad mēs vēl varētu runāt...Manā ieskatā izcils speciālists...Jā cenas tur nav lētas, jo tā galu galā ir privātklīnika... bet samaksājot tur naudu es jūtos droša, ka man tiks sniegts pattiešām kvalitatīvs pakalpojums un nebūs kā pie citiem ginekologiem, ka kaut kas pēkšņi nav redzēts vai bav izpētīts, vai pateikts, kā man pašai bija iepriekš, kad gāju pie krietni lētāka ārsta...Katrā ziņā man nav dzīvē daudz nācies saskarties ar ārstiem, bet šis nu reiz ir ārsts, kuram es pattiešām uzticos!

G ginta1990 26.12.2014

labdien.
Es te palasiju visu ko apspriedaat un man ari tad ir jautajumi dazi un probleemas.
Es lietoju Lamictal, Trileptal un Levetericetam Teva. Trileptal man ir daudzus gadus kaa pamata zaales., tad naca klat Lamictal kuru ari nu jaw lietoju vairakus gadus. Tad lekmes ta ka palika biezakas un tad versos liepaajaa pie sawas neirologes. Vina man izrakstija taadu Diazemeks tabletes., vinas ta ka neitralizee to leekmu uznaksanas iespeeju ja ir sajuuta ka tuvojas lekme.
Nu un tagan man pievienoja klat to Levetericetam, kaa jaw teicu.

Tad turpinajums ir tads ka pirms diviem gadiniem man piedzima meitina., loti dzivesprieciga un aktiiva Paldies Dievam ka ari vesela!!!
Un tad pirms 5 menesiem paliku stavokli ar otru berninu, bet iestajaas spontanais aborts., un aarsti newareja pat pateikt no kaa isti.
Bet kad saaku lietot taas jaunaas zaales, tad lekmes nu jaw naw 3 menesus.
Jautaajums vnk ir tads, vai un pec cik ilga laika mees ar viiru tomeer driksteetu domaat par beerninu??? Loti velamies, bet baidamies ka atkal kkas nenotiek slikts! Un vai man vispar vel vares but berni pec visa sitaa gadijumaa?
Luudzu dodiet atbildi un kadu padomu vismaz lai mes zinam ko dariit un ko domaat

Z zannanzewi 25.08.2015

Es par DR Vitolu varu pateikt tikai to pashu labako.Es dzivoju Anglija un te man bija x3 arpusdzemdes grutniecibas un viens spontanais. 2013 gada saku apskates pie Dr Vitola un velejos izgriezt vadus jo visas iekshas sapeja un olvadi bija loti iekaisushi, Aprili 2013 g uztaisija laporaskopiju un pec pamoshanas Dr Vitols pazinoja ka vinam rokas nepacelas izgriezt manus olvadus-vinsh esot vinjjs iztirijis un ka varesot palikt stavokli naturali.Mes nemeginajam lidz Decembrim-lai retas sadzist un kermenis nostabilizejas.2014g Marta uzzinajam ka esam stavokli.Pirmajam kam pazinojam bija Dr Vutols. Tagad mums ir vesels puikinsh par kuru es esmu pateiciga Dr Vitolam. Katrai operacijai ir komplikacijas-varbut kautkas ne ta nogaja-ilgak gaja operacija utt tamdelj cena ari ir lielaka.

E elenka7772 10.09.2016

Labdien.
Šī gada jūlijā man taisija laparaskopiju arī dr.Vītols. Konsultejoties par visiem momentiem pirms operacijas divas reizes mēs rūpīgi izjautājam par visiem momentiem, par operaciju, par palātu, par anesteziju. Dr.Vītols solija, ka tās viss būs iekļauts vienā fiksētā summā. Viss bija pēc šī galvenā raksta autores augstākminētā scenārija. Bet gribu papildināt to visu ar saviem momentiem. Kad atnesa līgumu, pirms operācijas, tajā nebija nekādas summas, un tikai pēc izrakstīšanas iedeva to līgumu, kur norunāta iepriekš summa bija mineta, bet pirms summas bija viens vards "no", kurš nozīmē, ka sākot ar norunāto summu var parādīties summa JEBKURA!!!! Tā arī notika. Trīs ciparu vietā parādījās 4-ciparu summa. Man bija šoks. Viss taču bija norunāts iepriekš??????????????? Un kur paņemt to lielo naudu?????
Čekā bija atsevišķi atdalīta operācija, atsevišķi istaba un trešais-anestezija. Es ieraudzīju to visu-pazuda jeb kādi vārdi.
Ārsts bija uz vietas un mans vīrs gāja pajautāt no kurienes aug tādas summas. Saruna nebija patīkama. Es pēc operācijas-bet vīrs jautā par kaut kādu naudu.....???!!!!!!!!!!!!!
Bet es pati piespiedu, lai tā notiktu, man galīgi nepatīk, kad melo acīs.
Ja runāt patiesību līdz galam, ja!!!!.....mūsu summa pēc visām "sarunām" ar personālu palika par 3-ciparu summu, bet ar kādu garastavokli mēs izrakstījamies-grūti aprakstīt.
:(
Jābūt ļoti uzmanīgiem, kaut arī mēs ceņšamies būt tādi, bet rezultātā.......

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes