Latvijas Jūras Medicīnas Centrs - Neiralogs Dr.Elsone

Dakterei nav empātijas, nevēlas ieklausīties un saprast klienta sacīto, nesaprot stāvokli.Bauda savu varu vienīgajā Latvijas valsts oficiālajā MS ārstēšanas iestādē.Ideāli būtu ja šie cilvēki, beidzot kļūtu par cilvēkiem, jo patreiz viņi bauda pacientu bezspēcību un klaji izrāda savu varu.Latvijā MS slimniekiem būtu vajadzīgs lai vismaz ir vismaz dažas vietas, kur var ārstēties, nevis viena, kā ir patreiz.Šādi neempātiski cilvēki, nav ārsta titula cienīgi.

E

Komentāri (1)

N Normaalscilveeks 17.02.2010

Nepatiik, neej tur aarsteeties. Elsone ir perfekts cilveeks un draugs, un, ja Tev vajag patureet rocinju, tad ej pie dziednieces, Elsone aarstee un par 25 Ls/meenesii dara to labaak kaa juus visi tur buutu pelniijusi.
Amen!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes