www.sudzibas.lv Vesilības Centrs Jugla Dakteri un medmāsiņa

Juglas medicinas centrs - Dakteri un medmāsiņa

Dermataloga L.Matuzeles, medmāsiņa. Grūti aptvert kā tādi ārstu palīgi( medmāsiņa) un daktere Matuzele strādā medicīnā.Ar šausmām secinu ka medicīna ir biznes, nevis aicinājums palīdzēt cilvēkiem. Dažas dienas atpakaļ(5.01.2014) manam bērnam radās veselības problēma, devos pie ārsta uz konsultāciju.Daktere kavējās, piegāju pie māsiņas lūdzu padomu ,ko lai daru? Medmāsiņa paskaidroja ka vajagot ģimenes ārsta norīkojumu ,jo bez to nepieņem un jāpierakstās rindā. Paskaidroju ka nesaprotu vai varam ar problēmu uzgaidīt ,jo man nav zināmi izsitumu cēloņi. Viņa paskatījās uz bērnu un teica ka nekā šausmīga bet lai dabūju norīkojumu un nāku ceturtdien pie dakteres.Bez pieraksta ,bērnu brīvākā brīdī pieņemšot.Šodien(8.01.2014) devos ar visu norīkojumu un bērnu pie ārsta.Kad iznāca no kabineta māsiņa, piegāju klāt un devu norīkojumu un teicu ka gaidīsim cik vajadzēs. Uz ko saņēmu izbrīna pilnu skatu un jautājumu kāpēc? Atkal izstāstīju pirmsākumu un to ko sarunājām iepriekšējā reizē. Protams visu bija piemirsuši ( protams daudz pacientu saprotu), bet šoreiz pateica ka tādi kā mēs te vazājās katru dienu. Un paziņoja ka nepieņems lai ejot un pierakstoties reģistratūrā. Ceru ka manam bērnam tas neradīs veselībai problēmas un ka mēs nevienu aplipinājuši nēsam ,jo līdz šim brīdim kad rakstu meklēju ārstu kas pieņems mūs un apsekos un dos norādes, kas tas ir.Vienīgais ko gribētos lai tādas kundzītes gados nestrādā bet iet pelnītā atpūtā ,jo jēgas no viņām ir maz un aizņem tikai vietu.Ļaujiet strādāt jauniem. Tad mums pacientiem ir cerība ka būsim sadzirdēti un uzklausīti.Ar pilnu nožēlu par medicīnas niecīgo resursu.P.S Rīgas 1 slimnīcā ir dakteri kas pieņem ārpus rindas.( cenšas izprast situāciju)

L

Komentāri (4)

L Lelle Bez Matiem 08.01.2015

Jūsu bērns pirmoreiz slimo, ja nezinat ka vajag ģimenes ārsta nosūtījumu pie speciālista? Ģimenes ārstam varējāt uzdot jautājumus par to, vai drīkst gaidīt un cik tas ir lipīgi, un ko darīt kamēr gaidat pierakstu pie dermatologa.
Pa šīm 4 dienām varējāt paspēt apzvanīt visas Rīgas poliklīnikas un pierakstīties kur vismazākā rinda. Būtu jau tagad tikuši pie ārsta ar visu nosūtījumu, tā vietā lai meklētos kur pieņems BEZ rindas.
Rindā pie dermatologa gaida tādi paši cilvēki kā jūs, un katram vajag pēc iespējas ātrāk.

Вот серьёзно, вы как с луны свалились, людей много в городе, а врачи всех принять не успевают в один день, хотите срочную помощь без очереди, езжайте в больницу или идите в частную клинику! Я понимаю вашу панику и переживания, но ваш отзыв высосан из пальца!

E EvaB 19.02.2017

Lasu šo sūdzību un saprotu, ka daudz nekas pa 3gadiem nav mainījies. Pat pierakstoties uz konkrētu laiku,jāsēž rindā un jākavē savs laiks, jo naudiņa taču ripo,ja pieņem vairāk pacientu nekā plānots. Joprojām tikai naudu zin kā paprasīt, bet rezultāta nekāda. Arī par pašu vizīti nekā laba ko pateikt.

I Inga Karakulova 19.02.2019

Esmu ļoti pateiciga dr.Matuzelei un vinas medmasai .vienreizeja attieksme ,miļi uznemtas .attieksme ļoti silta un saprotoša.mana 2 gadus veca meitiņa stara.kaut svešus cilvekus baidas.diagnoze noteikta pareizi berns negribeja iet prom.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes