Juglas medicinas centrs - help!

Sveiki!Esmu šokēta par Dr.KĻAVIŅAS attieksmi!
Poliklīnikā esmu apmeklējusi ļoti daudz speciālistus(neirologu, kardiologu, un ķirurgus) patstāvīgi apmeklēju fizioprocedūras, taču kaut kas tāds ar ko sastapos 01.03.2011 vairs nekad neizgaisīs no mana prātā!Biju pierakstījusies uz EMG, bet ta attieksme ko sagaidīju...ārste tik augstprātīga un tik nekorekta savā profesijā!tā ir pēdēja reize kad izvēlos šo medicīnas centru, jo tiešām par šo iestādi viss iespaids ir sabojāts, mēs taču maksājam naudu par to lai mums palīdzētu nevis noniecinātu mūs un ignorētu mūsu veselības problēmas!

http://www.vc4.lv/pub/index.php?id=397

lūk viņas foto, dzīvē pat uz pusi tik labi neizskatās jo acīs ir vērojama ļaunums, tiešām!

G

Komentāri (3)

D Dr.Kļaviņa 05.03.2011

Es gribu pasūdzēties par pacientu Gitu. Tik netīru, smirdīgu pacienti es vel nebiju redzējusi. Mati nedēļām nebija mazgāti. Pati smirdēja pēc sviedriem un par to dvingu, kas nāca no viņas... šausmas. MAn nācās tādā aukstumā ilgi turēt vaļā kabineta logu, lai tā smaka izvēdinātos.

A Aleksa 06.03.2011

Gita, par ko sūdzāmies? Vai Jums ir medicīniskā izglītība, ka zinat, ka ārsts nav kompetents? Izskatās pēc personīgas nepatikas un nekas vairāk.

J juris 11.03.2011

jūtams labs ārst, kas var tā atļauties par saviem klientiem izteikties!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes