www.sudzibas.lv Jolanta Kuzņecova Veterinārārstes uzvedības atbilstība Latvijas Veterinārārstu Ētikas kodeksam

Jolanta Kuzņecova - Veterinārārstes uzvedības atbilstība Latvijas Veterinārārstu Ētikas kodeksam

Man ir suns Ržeka Rassela Terjers, kas bija iegādāts 2009.gada 5.decembrī no LKA-F audzētāja ar dokumentiem: kucēna reģistrācijas sertifikāts Nr. F97..... un suņa LKBA ciltsraksti Nr. KRS97.... 2011.gada 23.decembrī mēs saskaņā ar Latvijas valsts likumu aizbraucam ar sunīti uz ikgadējo vakcināciju pie veterinārārstes Jolantas Kuzņecovas, kur mēs to darām pastāvīgi. Poti uztaisīja – aizbraucam mājās, nepamanot nekādu izmaiņu.
2011.gadā 27.decembrī man piezvanīja nepazīstamās personas, kas vēlējās izmantot manu suni kinoloģiskos nolūkos. Attaisot vaļā vakcinācijas apliecību, es konstatēju, ka uzreiz pirmajā lapā (kopija pielikumā) veterinārārste Jolanta Kuzņecova patvaļīgi, bez brīdinājuma, pie šķirnes nosaukuma pierakstīja, ka suns esot jaukts!?
Pēc visiem svētkiem aizbraucam pie veterinārārstes ar vakcinācijas apliecību, lai noskaidrotu situāciju. To, ko viņa uzrakstīja, izlabot nesagribēja, pie tām vēl mani izlamāja, ka es nodarbojos ar visādām muļķībām, un pateica, ka šajā klubā, kur mēs esam reģistrēti, visi dzīvnieki ir kropļi, un manu suni nosauca par jaukteni.
Mēs tagad ar sunīti nevaram izbraukt uz izstādēm, kā arī nevaram “draudzēties” ar tās šķirnes pretējo dzimumu!
Jautājums- vai Jolantas Kuzņecovas uzvedība atbilst vispār kaut kādām normām?
Uzrakstīju sudzību Latvijas Veterinārārtu Biedrības Ētikas komisijai. Sūdzību pieņēma. 2012.gada 21.februārī jābrauc uz Rīgu uz komisijas sēdi.

P

Komentāri (5)

R Rodžers 07.02.2012

Veterinārārstei vispār nebija nekādu tiesību bez pamata pierakstīt, ka suns ir jaukts.Ciltsraksti ir ciltsraksti un tiem, kuriem viņi ir suns oficiāli skaitās tīršķirnes.

L LanaT 06.04.2013

Jūs ko????? Nopietni????
Uztaisiet jaunu pasi, nomainiet vetārstu! Kādas problēmas! Izstādēm Jūs reģisytrējaties klubā, nevis pie veterinārā ārsta! Tāpat izstādēs vetpasē pārbauda tikai ierakstu par trakumsērgu!
Vienkārši neticams stāsts... Jums vajadzētu būt gudrākai!!!

L Lana 30.10.2014

Жаль, что обидели собачку и хозяев, но как ветеринарный врач - она лучшая в нашем городе. Спасает всех, угробленных другими "врачами" животных. И то её уже почти переманили в Ригу, почти всю неделю там работает, а домой на несколько дней приезжает. Кто успеет к ней попасть - тому повезло.

J Jana 29.08.2016

Prochitala i chto-to ne kleitsja. Kakoe otnoshenie pasport imeet k vjazkam?? Rodoslovnaja - jedinstvennoe dokazateljstvo togo, chto sobaka ne dvornjaga. I stranno, chto vi reshili vjazatj sobaku bez vistavochnih ocenok.

S Svetalana 20.02.2021

Калечит , бьет котов, после посещения этой «врачихи» Иоланты, здоровый, молодой кот, стал больным, избитым и зашуганым, призываю всех обдумать посещение этого врача. (Врем назад она была лишена права практиковать) :(

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes