Jobcare Industrial AS - darbs

Sveiki visiem!
Es vēlējos pastāstīt kādā ir šā firma. Darbs ir palešu labotāji. Es varu pateikt vienu, kā viss ir apmāns ko jums tur stāsta un sola. Neticat nevienam vārdam ko jums saka šajā firma.. Nemaksā algu, neko nedomā par cilvēkiem. Šā kompānija ir starpnieki un visu naudu savāc tikai sev. Taka ja jūs vēlaties strādāt par velti,droši varat iet uz šo firmu.
Paldies.

S

Komentāri (6)

Your Europe 29.07.2013

Lai uzzinātu vairāk par darbu ārzemēs un savām ES pilsoņa tiesībām, varat apmeklēt šo interneta vietni: http://europa.eu/youreurope/citizens/work/cross-border-worker/index_lv.htm!

R russo 30.07.2014

Sveiki es veletos piebilst sim komentaram par pales labosanam jobcare industrial, es nostradaju 2 menesus lot smagu darbu braucu pa sav naudu uz daniju man neizmaksaja algas pa abiem menesiem jo es parstaj darb atiecibas man novilka soda sankcijas un redziet es neesu nopelnijis neko jo vis aizgaja sod sankcijas kautkadas sanak pa velti nostradaju!tagad tiesasos, iesu uz valsts iestadem valst ienemum dienestu vidu un tiesu!jo esu iegrimis dal sis firmas parados cela izdevumi man apgajas ap 1000 eiro plus alga nau izmaksata !un tagad si firma saucas jobcare warehouse lielirbes 17a

A Akadtad 31.08.2014

sveiki! varbut zinat ka sauca kompaniju Danija? iespejams ja tiek pa tieso stradat, tad nav tik traki!?

A andmar 07.09.2014

Jā, es zinu par šo firmu!!!Tiešām darbs ir smags, pats pērc biļetes, pats maksā par dzīvošanu,
pats maksā par internetu un vēl par elektrību!!Es tur arī strādāju, bet nopelnīt tur nevar!!!
Neticat Santai Gulbei ko viņa saka!!Šarašņaja kantora!!

D Deecis 21.05.2015

Es ar tur biju "iegriezies" vel pirms vairāk kā gada. Tur jau nevar būt normala strādāšana ja pašas ofisnieces jau parāda uzņemuma seju. Kamer runāju ar blondo tikām tur cita īsā kleitā, piepumpētām lūpām no mobilā nenolipa. Pirksti šaudijās pa ekraanu, kafija uz galda. Laikam uz šīm nopelnītā un neizmaksātā alga aizgāja.

Lūk, kas notiek Mārtiņa Pilskalna vadītajā Jobcare uzņēmumā:
http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/witness/video-sadzivisks-norvegijas-latviesu-strids-pielietojot-nazi.d?id=45737060&com=1®=0&no=0&s=1&r=9517®=0#c63283460

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes