Jēkabpils Slimnīca - ginekologija

Labdien vai tiesam neviens reiz neizskatis jekabpils slimnicas darbiniekus kapec viniem ir tik daudz atlauts un tik nepieklajigi ,biju aizbraukusi uz parbaudi pa sieviesu linijai mani izmekleja un pec izmeklesanas man sakas iekaisums,uz ko man cita vieta privatprakse pateica ka iekaisums bijis no ta ka tika veikta parbaude ar nesterilizetiem cimdiem un tika ienests mikrobs da ka ar vineim cinities?

I

Komentāri (1)

B Beta 23.04.2014

Es ieteiktu aiziet uz citu klīniku un uzzināt vēl kādu viedokli - diez vai apskates laikā ieguvāt iekaisumu. Tam var būt arī citi iemesli - sintētiska veļa, biksīšu ieliknīši u.c.
Cimdi pēc savas būtības varbūt arī ir nesterili - bet no iepakojuma, kas nozīmē, ka tie ir kā teiksim, ļoti, ļoti tīri nomazgātas rokas, kas nevar radīt iekaisumu, jo dzimumloceklis taču arī nav sterils - un tas taču makstī tiek ievadīts, bet pēc katra dzimumakta sievietei taču nav iekaisums.
Un netīri vai lietoti cimdi - noteikti nav - būtu ļoti grūti pēc vienas apskates cimdos, tos uzvilkt atkārtoti tā, lai pats cimdu nēsātājs nesaskrtos ar cimdu ārpusi - domājiet, ka ārsts ļoti vēlas saskarties ar sveša cilvēka vaginālo saturu?
Novēlu drīzu izveseļošanos un sirdsmieram varbūt tomēr apmeklējiet vēl citu speciālistu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes