www.sudzibas.lv Jēkabpils reģionālā slimnīca personāla attieksme, informatīvais materiāls utt.

Jēkabpils RCS poliklīnika - personāla attieksme, informatīvais materiāls utt.

Šodien, ierodoties minētājā iestādē, jutos kā vecajos padomju laikos - gan nepacietīgi uzkliedzieni, piedodiet, PAMUDINĀJUMI, gan publiskas rakstītas informācijas trūkums, tas viss priekš manis liecināja - šeit tu neesi nekas, gaidi vien, kad reģistratūrā nodarbinātā kundze pievērsīs tev uzmanību ( 4.stāvā), briesmīgās tualetes, neapgaismotās uzgaidāmās telpas...piedodiet, bet man ir žēl gan dakteru, gan pacientu, kas tur nokļūst. Var jau būt.ka liksies, ka esmu nolaidusies no Mēness, bet nē - dzīvoju tepat -LV, un pie mums tā nenotiek.

A

Komentāri (4)

donna b 23.05.2013

**bet nē - dzīvoju tepat -LV, un pie mums tā nenotiek.** Pie JUMS? UK? Vai kur? Ja negribi iet uz polikliniku, jaiet uz kadu privatkliniku, kur par 20-40Ls par pienemsanu Tu busi pilnibaa apmierinats ar maksas servisu.

A andrejs5262 23.05.2013

man žēl. ka Jums tas liekas normāli, dzīvojiet vien tālāk tādā vīzijā, es dzīvoju Latvijā, tikai citā pilsētā, pie mums kaut kas tāds nenotiek... lai veicas, un neslimojiet!

D dusmīgā44 26.06.2013

Tas ir pilnīgs vājprāts!!! Un jā, runa iet tieši par 4. stāvu- zobārstniecības reģistratūru! Pienākt neviens nevar, jāgaida pa pusstundai, kad beidzot pienāk, jāklausās, ko viņa par tevi domā, kādā omā esi atnācis, tas kā viņai šķiet, pati vazājas nezin kur, bet kad parādās, loģiski, ka nogaidījušies cilvēki ir neapmierināti, tad arī sākas...Līdz pat tādam apsurdam:" Kāpēc pārbraucāt dzīvot no Rīgas uz Jēkabpili?". Ar kādām tiesībām un vai vispār ko tādu viņa drīkst jautāt?! Tas ir tikai īsumā. Vienkārši vārdu trūkst, lai to visu izstāstītu, tas pašam uz savas ādas jāizbauda, pēdējo reizi tur biju pirms gadiem 15, tagad iznāca atkal, mainījies nav nekas, varētu teikt, ka palicis tikai sliktāk. Tikai tā radījuma dēļ, tur es vairāk neatgriezīšos...

V vils 26.07.2013

jā, un vēl viņiem tur poliklīnikā reģistratūrā ir tāds tumšacains kārns nelatviešu putnubiedēklis brunčos, kas neiepatikušos pacientus tur miera stājā. Kad uzzināšu tās kuces uzvārdu, ar visiem tituliem sūdzībās.lv ielikšu. Un tēma būs šī persona, nevis visa poliklīnika. Nav jau viegli budžeta iestādes poliklīnikā salikt Marmora podus tualetēs, nedz arī gudri. Bet kāpēc bezdarba apstākļos turēt iestādes reģistratūrā rupju nekaunīgu ķēmu, to grūti saprast. Būtu vēl savā jomā izcila ārste, bet reģistratorīte...tpfu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes