Jēkabpils poliklīnika Dr.A.Sperga urologs - zāļu tirgošana kabinetā

Kam lai uztic savu veselību!!!!Cilvēks dodas pie ārsta nejau pastaigas pēc vaine?Vīrs devās pie uraloga dr.A.Sperga,protams ,lai dakters izmeklē un norīko ārstēšanu.Bet ko saņem??? Dakters virspusēji apskata pacientu.Pasaka:" iekaisums". Un piedavā iegādāties gēlu.Tūbiņa 5.-Ls,bet ieraugot ,ka pacientam ir nauda piedavā ari otru tūbiņu:"noderēs" Tātad 10.-Ls. vēl izraksta antibiotikas un pēc 10 dienām gaida atkal uz vizīti.Uzredzēšanos!!!!!!
Saprotu,ka vīrs nepareizi darīja pirkdams zāles bez čeka,bet, ja esi slims daudz nedomā,kā pareizi,bet uzticies ārstam un dari visu ,lai tikai ātrāk izveseļotos. Bet tas nav viss!!!!!!!!
Atrodot šo gēlu internetā ,"Visas zāles.",redzam............,ka tas maksā aptiekās 1.37 1gb. un pēc sastāva nav ārstējošs,bet tikai lubrikants ar Lidocaini!!!!!!!!! No ko lai mēs pacienti darām ,ka mums tādi ārsti!!!!!!!!!!!!Kur griezties,lai vēl kāds tā neuzķerās!!!!!!

F

Komentāri (1)

S smīkņa 01.08.2013

Raksti iesniegumu Veselības ministrijai.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes