Jēkabpils poliklīnika - necilveciska attieksme

Nezinu kur varu vel versties, bet tas kas notika ar mums vakar ir gruti aprakstit ar vardiem. Esmu mate divgadigam zenam pietam val grutniece. vakar atnacu ar delu pie zobarsta uz jekabpils polikliniku. bija pasutits numurinjsh 9 no rita. uz kabinetu tikam tikai 10. tas jau nebija musu pirma vizite tapec lidzi bija mana mama lai palidzet noturet delu. divas nedeljas pirms tam delam ielika zoba zales. kad iegajam pirmais ko izdarija arsts rupji izdzina manu mammu no kabineta atstajot mani vienu turet bernu. |Kajas un rokas es kaut ka tureju bet galvu vinjsh grozija visas puses. tad vinja saka kliegt uz bernu uz manis, rupji izteikties un lamaties. pec tam ka izlamajas vinja saka urbinat zobu, procesa sagrieza delam smaganu. dels saka raudat un kliegt tad vinja vispar izdzina mus no kabineta ta un nepabeidzot savu darbu. Izurbinats zobs un sabojata smagana sapeja visu nakti berns neguleja un visu laiku raudaja. Rit brauksim uz rigu uz bernu zobarstniecibas institutu.

K

Komentāri (6)

S Svetlana 27.06.2013

Man zel ka jusu bernins un jus nomocijaties.. Paldies par informaciju..

D Dale 29.06.2013

vispār jau divgadīgam bērnam būtu jāiet pie zobārsta nevis uz sarežģītām procedūrām, bet tikai uz apskati un parunāšanos, mammīt!

J jutalita 09.07.2013

ai nu tam gan es nepiekritu, kada te gudriniece, es ar meitu ari 3 gados bijam pie zobuarsta, laigan koncas tika meitai pa retumam, un prieksroka tika dota augliem darzenjiem, meitai zobinjs bij 4upa-pat pucejot 2 diena kas mums ir norma, , , , , tas ir no viskautka atkarigs, un ja zobs chupa tad arsti iesaka labot pat ja piena, lai augtu veseligi zobi vieta un kanalinji tiri butu...meitu tureju pati, meitsa kliedza ka negudra, visa mele bij no urbja asiniis, jo variet pasi iedomaties ka tas bija, pati vel lidz sim atceroties jutos pretigi, pats trakakais bij tas ka ejot majas blombe izkrita un nacas griezties vien atpakal un likt pa jaunam, , , , , , , , , paldies dievam arsti bija atsaucigi un saprotoshi, ja ne es vinjiem elli zemes virsu sataisitu, galu gala vinjiem par to maksaa, , , , , , bet tas nemaina faktu ka bernam visa mele bij caurumos, es varetu daleji attaisnot arstu jo ka gan var paveikt darbu ja berns spirajas kliedz un ardas, tas ir vnk nenormals spiediens un stress, jo berns jau tev nesedes ka lelle skaisti mutiiti atvertu, bet to ka vinjs atlavas izlamat un iztriekt no kabineta, nu i na, , , , , es pati vel vinjam tornado uzrikotu, versoties pie vadibas utt...tiesa mes negajam uz polikliniku-mes gajam jekabpili krustpils puse uz vidza kliniku. tagad meitai jau ir 5 gadi, dzivojam uk, un ar sausmam esmu pamanijusi nesen ka ir vel viens zobs ne tads, bet soreiz esmu nolemusi neit, ar klusu ceribu ka zobs izkritis nakamgad...nezinu ka tas bus, , , , , , jo man pasai ir palikusi trauma vel joprojam no ta zobuarsta apmeklejuma...

T tonjka 26.07.2014

U ginekologa Diani Busmane otvratiteljnoe otnoshenie k beremennim.S samogo nachala rabochego dnja ona govorit o svoej ustalosti, na zadavaemie ej voprosi po povodu rebenka nichego konkretnogo ne govorit, a na uzi tak voobs4e nachala krichatj na menja, chto bi ja ne zadavala ej voprosi tak kak meshaju ej rabotatj.

D Dince 21.12.2014

Uz Jēkabpils poliklīniku vest bērnu labot zobus ir neprāts! Gribējāt par brīvu? Tagad vispār bērnu pie zobārsta nedabūsiet! Baidīsies!

V Vecāks Veronika 18.08.2022

Manam puikam 5 gadi,atnācām akūtā stundā,bet bija daudz jau cilvēku bet teica kā mūs paņems .protams 9 jau pēc numuriņiem bet mūs paņēma pēc vēl dažiem pacientiem.nogaidījām 3 stundas bet tikām pie zobārsta.vajag tikai pacietību.mums jāsaprot arī ārsti viņi taču arī noslogoti.Ārste Bolotova ļoti labi mūs piņēma,pret bērnu labi izturējās ne katrs ārsts tāmāk parunāties ar bērnu.puikam ļoti patika u iesim vēl.kaut viņs man no ļoti bailīgiem bērnie.Bijām pirms tam Rīgā,nekādīgi nevarējam viņam palabot zobus.Tā kā jūsu attieksme un pacietība un labs noskaņojums arī daudz ko dos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes