Jēkabpils poliklīnika - attieksme pret pacientiem

Poliklīnikas apmeklējums var izrādīties īsts piedzīvojums.Aizejot pie speciālista, t.i. uz sieviešu konsultāciju, paiet gandrīz visa diena. Dakteri nekad neierodas laikā. Aizbidinās ar to, ka daudz darba. Vai citiem, izņemot dakteriem, nav jābūt darbā, un darba ir mazāk? Domāju, ka darbi būtu jāplāno, lai nevajadzētu stundām gaidīt. Pazūd analīzes. Ja sūta uz kādu papildus izmeklēšanu( ultrasonogrāfiju) jārēķinās atkal uz pusi dienas. Laiks, kas norādīts nosūtījumā, nebūt nav precīzi un kabinets arī nevienmēr ir pareizs kā arī darba laiks ne vienmēr ir tāds kā nosūtījumā. Attieksme pret pacientu ir vienaldzīga. Valsts iesaka rūpēties par savu veselību, bet lai to izdarītu ir jābūt bezdarbniekam. Poliklīnikās ir jāpavada visu dienu. Kā rūpēties par savu veselību, ja ir jāstrādā? Kavēt darbu tik ilgi nevar atļauties.

A

Komentāri (10)

E ess 05.12.2010

Ljoti labi saprotu cilveekus, kam naakas gaidiit ilgi rindaa, tas ir kaitinoshi. Bet zinu, ka Jeekabpilii tieshaam ginekologiem ir liela slodze un saliidzinoshi maz darbinieku un, piemeeram, taadu lietu kaa dzemdiibas paarcelt vai ieplaanot nevar. To jau gan vajadzeetu saprast...
Par analiizeem un USG, protams, cita runa.

M Marta 07.12.2010

Jēkabpils ir nāvei nolemto glābiņš. Tur tiešām palīdzēs ātrāk visam beigties. Man piem. 15.gadus atpakaļ dr.Keiša bez anestēzijas iztīrīja apm.3 mēnešu grūtniecību- auglis jau bija gājis bojā. Tēvam bija audzējs pēdējā stadijā un kad viņu steidzami aizvedām uz slimnīcu, jo tētis nebija jau apm.5 dienas gājis pa maziņam, uzņemšanas māsa nevis steidzami izsauca ārstu, bet stundu lika gaidīt uzņemšanā un vēl jautāja, vai ar Dr. Bērziņu esot sarunāta vieta uroloģijā. Savukārt, 4 gadus atpakaļ mana 8.mēnešus vecā meitiņa dr.Zdūnes vienaldzības un neprofesionalitātes dēļ gandrīz nomira no stafilakoka, kas vienkārši netika ārstēts. Visu glāba tas, ka griezāmies Rīgā pēc palīdzības un tie uzlika savu ķepu. IESAKU ja ir problēmas ar ārstēšanu, tad zvaniet uz katastrofu medicīnas centra maksas tel un izklāstiet savu prtolēmu, ticiet man, tas palīdzēs.

I IngunaStahovska 17.05.2011

Es gan neesmu tik negatīvi noskaņota pret Jēkabpils ārstiem. Ar lielu pateicību atceros pediatri dr.Brišku- kā iejūtīgu, profesionālu speciālistu, kura ārstēja manus bērnus daudzu gadu garumā, medmāsiņu, nu jau pensionāri A.Rubeni.Tāpat LOR dr. Urtāns. Runājot par ginekologiem, es uzskatu, kad mums ir paveicies, jo mums ir tāds ārsts kā dr.Blimhens, viņa profesionalitāti un attieksmi izjutu operācijas laikā un pēc tās. Ja negribas rindās stāvēt ir privātprakse, cik zinu dr.Blimhens pieņem sestdienās Bebru ielā.Tikai to labāko varu teikt par savu ģimenes ārsti dr. Niedri un medmāsiņu, vienmēr palīdzēs un uzklausīs. Ir jau protams cilvēki, kuri nav savā vietā, bet tādi manuprāt ir visās profesijās un vietās sastopami.

A Astrīda Rubene 25.10.2011

Es gan nevarētu piekrist teiktajam par dr. Brišku, jo pēdējā laikā viņa ir ļoti izklaidīga, iespējams, tas ir saistīts ar viņas personīgajām problēmām, jo izklaidības un neuzmanības dēļ izraisīja auto avāriju uz ceļa, kas gandrīz prasīja cilvēka dzīvību, tamlīdzīgas kļūdas var tik pieļautas arī medicīnas jomā, bet dakteru kļūdas atrodas kapsētā.

E evitak 14.02.2012

Jā Blimhens ir īpašs doks pret tiem, kas viņam samaksā.Ja arī tajā dienā šim jādežūrē ģinekoloģijas nodaļā-tad šis atnāk pasaka man te nav ko darīt un aiziet.Evita

T tonjka 26.07.2014

polnostju s vami soglasna u Bushmane svinskoe otnoshenie k beremennim.

A antnija 02.02.2017

Vissliktākās atsauksmes par Jēkabpils ārstu - otolaringologu J.Urtānu par viņa netaktiskumu un rupjību, un neprofisionālo attieksmi pret pacientiem. Tā vietā, lai pacientam paskaidrotu un izskaidrotu kā rīkoties, vīņš atļaujas bļaut uz pacientu- vecu cilvēku,kas noved viņu gandrīz līdz infarktam

M MAZULITES 15.11.2017

sveiki man piemeram jekabpils slimnica ir drankiga ja pacientu aived uz uznemsanu un jagaida ka atnaks ta cilveks var nomirt.un jekabpils slimnicas arsti ir nolaidibas del manu mati sabojaja veselibu un nepareizu diognozi pasaka un nosutija vinu uz linezeru pirms vajadzeja izmeklet manu mammu un tad kur sutit un tagad vina mokas ka var zinac cik ir atlicis dzivot jo sabojata veseliba ir tikai vainigi jekabpis slimnica

H Hipokrāts 23.11.2017

Pilnīgi piekrītu tam, ka, lai tiktu ar savu veselību skaidrībā dodoties pie Jēkabpils u.tml. ārstiem, ir jākļūst par bezdarbnieku. Jo nevienā reālā darbā (ja nu vienīgi ierēdņu kārtā) nav iespējams strādāt ar biežiem kavējumiem, svarīgus pasākumus atliekot, jo tad ir jābūt pie speciālista (kurš pat dažbrīd nebrīdinot nepieņem) utt. Turklāt neviens ārsts jau nerēķinās, ka Tu bez tā visa jau jūties slikti. Esi pakalpiņš, kas uztur viņu neveselīgo sistēmu gan ar saviem apmeklējumiem, gan ar nodokļu naudu, ko, bendējot savu veselību, viņiem gan pastarpinātā, gan tiešā veidā maksā. Dārga gan tā Latvijas medicīna. Pakalpojums nolemtajiem.

D Dainiida 25.07.2018

Jēkabpils poliklīnikas reģistratūra ir visnepieejamākā. Cilvēks ar akūtām sāpēm var zvanīt visu dienu, lai painteresētos par viņam nepieciešamo speciālistu. Turpmāk arī ātrajiem variet nezvanīt, ja esiet pie samaņas,Citādi maksāsiet soda naudu par viltus izsaukumiem.Nu tad netraucēsim šos dievus, lai karina tālāk zelta ķēdītes sev ap kaklu,viņi ir pārstrādājušies.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes