Jānis Zvirbulis ( Anglija ) - Krāpnieks, zaglis

Uzdodas par draugu, īrēja istabiņu, bet kad izvācās ārā no istabas, pa kluso aizstiepa meitenes datoru.Lūdzu neuzticaties tam cilvēkam.https://www.draugiem.lv/user/3266478/

G

Komentāri (2)

P patiess 01.10.2014

daunis viņš ir. zaglis krāpnieks. tādam rokas nocirst. viņš ir nīkulis.

K kuzik 06.11.2014

Sveiki, :D :D :D
Paziistu taadu Jaani, un ir dziivojis pie manis ljoti ilgu laiku (mani sauc Sveta), cik varu pastaastiit, tas kompis bija atgriezsts un reaali nekas nav nozagts (esmu liecinieks paara striidaa), par cilveeku, mieriigs, ja nokaitina nu tur jau savaadaak, bet nu kuram taa nav :D. Nezinu, kas tu esi, bet kameer nezini visu liidz galam, labaak nelien citu dariishanaas . Es pilniibaa nepiekriitu shim rakstam . Un tev ieteikshu, ja tev ir zobs Uz SHO personu labaak ir izteikt to aciis, nevis rakstiit ko tu nezini .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes