Jānis Skujiņš - Autovadītajs

Sveicināti cienījamie kolēģi un darba devēji. Lūdzu vērst savu uzmanību un uzmanīties no Latvijā klejojošu brīvdomātāju "autovadītāju" ar ļoti aukstu pašnovērtējumu Jāni Skujiņu p/k 020562-11368. Šim aktierim ir talants uz auto dauzīšanu,darba un atpūtas laiku nepārzinašanu,firmas līdzekļu izšķērdēšanu,neslavas celšanu utt.
Lūdzu esiet uzmanīgi,ja vien nevēlaties staigāt pa darba inspekcijām un risināt citas viņa sastrādātās muļķības.

A

Komentāri (5)

S svešinieks 25.07.2014

Ilggadēji šoferīši vairāk vai mazāk pazīst viens otru un to ko esi sadzejojis attiecini uz sevi ne tiem kas darot savu darbu prot un uzdrīkstas pastāvēt par sevi un šoferiem kopumā..

S svešinieks 29.07.2014

Sveicināti, īsi par šī raksta autoru:

Roberts Gēmis, dzimis 22.07.1984 kas Rīgas rajona Sējas novadā uzdod sevi par uzņēmēju, lai gan izņemot zīmogu pašam nekā nav, ir krāpnies, afērists un melis bez pašcieņas un goda!Lai čakarētu šoferīšus un valsti nemaksājot algas un nodokļus viņš izmanto citas firmas autotransportu, lasiet sūdzību par SIA Trinity Transport, bet lai apmelotu cilvēkus viņš slēpjas aiz citas firmas logo-lasies autora segvārdu!?
R.Gēmis nejūtas apvainojies ka nav samaksājis cilvēkiem par padarīto darbu bet jūtas ļoti apvainojies ka iesaistot Darba inspekciju viņš atzīts par vainīgu un ir šoferītim parādā!!!
Domājams vēl šobrīd šis ''goda vīrs'' joprojām bēguļo un slēpjas no atbildības par neseniem varoņdarbiem cerot ka tētuks arī šoreiz atmazgās viņa pakaļu un noslaucīs slapjo deguntiņu..
Ir gana runāt par šo saimi-būsiet Sējas novadā parunājiet ar cilvēkiem kas viņus pazīst, arī ar kaimiņiem, dariet secinājumus ar ko ir darīšana, saudzējiet sevi un lai Jums veicas...

š šoferis11 16.02.2015

nu visi trīs varoņi- tēvs Juris gēmis ar abiem dēliem-oskaru gēmi un robertu gēmi ir apcietināti par mašinu zādzībām, par kvadrociklu zadzibam, par degvielas zādzībām, par ieroču glabāšanu utt un tā jo projām! beidzot saņems pēc nopelniem! domājams ka ilgu laiku tagad būs miers no visiem trīs sirotājiem!

S svešinieks 20.02.2015

...tas bija vien laika jautājums, nu tie kas ari viņiem bija saskarsmē varēs uzelpot...amen...

X xoxoxo 22.02.2015

Par viņiem arī šeit diezgan labs raksts ir.. http://www.hondachat.com/showthread.php?t=IDMVExeG8w6hFTG0v

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes